konektovan wrote: ↑25/08/2020 21:07
Ljudi, ne treba da zalimo za aliexpressom, hebat im mater. Svakako je 90% pljaka i smece..
Baš tako,mater im lopovsku hebem.
Naručim artikal, nešto malo manje od 5 dolara,izaberem onu cainiao poštu.
Nisam htio sunyou jer imaju onaj fejk broj za praćenje koji pokaže da je za manje od desetak dana pošiljka u Bosni.
Pogledam danas šta je sa artiklom,kad ono stiglo već 22.8 a poslano 14.8.
Najsmješnije mi je što kad ubaciš onaj broj za praćenje npr u postal njinja tu se smjenjuju i cianiao i sunyou pošta.
Stoka kineska uopšte nije ni poslala artikal,nadaju se da ćeš zaboraviti na njega jer sad moraš čekati 90 dana da bi mogao dispute otvoriti i kad i dočekaš tih 90 dana i otvoriš dispute da će ali presuditi u njihovu korist...šta hoš,eto ti je stiglo za 8 dana...jbt,ne bi ni da je DHL.
Broj za praćenje: LP00402924394392
Ovaj aliexpress je postao samo tako sranje da ne treba ništa više sa njega naručiti.
Ja čak nisam uspio staviti feedback na zadnja dva artikla koja mi nisu došla jer su mi automatski povukli tu opciju,plus što su produžili vrijeme kad možeš otvoriti dispute na 90 dana..
Stvarno sam imao razumijevanja prema njima što se tiče same isporuke, vremena isporuke,te korona,ne rade aerodromi i tako dalje ali od danas sam promijenio mišljenje,to su većinom sitni kokošari koji gledaju samo da te zajebu ne bi li ti izvukli par dolara