biscanka2 wrote: ↑25/08/2020 20:23
Ti ovdje svojim postovima gadno na huskaca i trola zaudaras.
Stavljena van snage odluka o izolatoriju u Lječilištu Gata
24. Avgusta 2020.
Facebook Twitter
Od četvrtka će Lječilište Gata ponovo primati pacijente i raditi svoj primarni posao, a odluka o odluka o uspostavi izolatorija, koju je prethodno planirao Krizni štab USK biće stavljena van snage.
Rezultat je to sastanka koji je upravo održan u Bihaću.
Od momenta kad su za ovu namjeru saznali u Lječilištu Gata, menadžment i Upravni odbor ove ustanove, kao i mještani MZ Gata, politička stranka Nezavisni blok Bihać, nekoliko gradskih vijećnika i gradonačelnik su se usprotivili ovoj odluci i zatražili njeno povlačenje, što je na kraju i urodilo plodom.
Izvor: Cazin.net
De citaj fino sta sam napisao pa me onda etiketiraj kao trola i huskaca.
Prenio sam informaciju sa Avaza koju su prenijeli prije 2 sata, i rekao sam ako oni lazu mene i ja lazem vas. Ne znam sta nije jasno?
A sto se tice huskanja i trolanja, i za tebe vrijedi isti odgovor - ako je tebi huskanje i trolanje to sto govorim istinu i cinjenice, onda je do tebe a ne do mene.
Jos samo da mi je znati koga ja to huskam na koga, de se dogovorite.
Za sada sam huskac, trol, zajebant...nastavite niz.
p.s. ne pratim cazin.net kao stranicu, na tviteru ili na FB, tako da zaista nisam znao da su oni to objavili jucer. Da sam znao objavio bih i jedno i drugo, "cisto da jos malo, kako kazete, nahuskam", samo ne znam koga na koga.