Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3151 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

radostan dan wrote: 24/08/2020 22:57
pici wrote: 24/08/2020 22:07
radostan dan wrote: 24/08/2020 21:00

ti vala ko da neznas jedinu latinsku poslovicu koju su srbi usvojili - neka našeg i u gori vuka....

a ovi teroristi i to sto pominjes, aludiras na atentat? :lol:
ma jok na slasticare :lol: :lol: :lol:
a đe ti je taj silni atentator na predsjednika države? u kom zatvoru države čijeg predsjednika je htio da ubije po nalogu izdržava kaznu? možeš misliti tog plana i atentata, kad je egzekutor glavni svjedok saradnik, toliki da ga država oslobodi izvršenja kazne zatvora zbog planiranog atentata???
bježi pici boga ti....to je drugi ili treći atentat na mila...svake druge izbore neko planira atentat na njega, i onda volšebno poslije izbora i sudskog procesa ili optužbe padnu, ili atentator izdržava neku desetu kaznu, i to ne u državi u kojoj je namjeravao da ubije predsjednika te države...šta je ovo, skrivena kamera??? :zoka:

cekaj dok se kumstvo probudi ko u karadjordjevica, sekirce mu ne gine :lol: :lol: :lol:

sto bi rekli turKi, sacuvaj me Allahu od prijatelja od neprijatelja sam cu se snaci :mrgreen:
radostan dan

#3152 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

kakvo kumstvo, šta, pitanja su konkretna, pusti smajliće i doskočice...
Duka Dizel II

#3153 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Kikibombona wrote: 24/08/2020 22:33
Radoncic nije cvjecka, u BiH ces naci malo ljudi da o njemu misle pozitivno, ali kriminalna organizacija SDA je za njega Cosa Nostra. Ne bih se ni najmanje iznenadio da odredjene SDA strukture, narocito obavještajne, potpamazu Beograd i Moskvu da sruse Djukanovica iz nekih svojih kriminalnih interesa.

...

Jedino pozitivno kod Radionica je sto se 100% zalaze za savez sa Amerikom i Evropom, sto se zestoko protivi malignim ruskim, turskim, iranskim, kineskim i drugim istocnim utjecajima...
Čuj "zalaže se za savez sa Amerikom i Evropom" :lol:
I sad ga kao zbog toga napadaju.

To je priča za pivu ispred granapa. Tamo možeš prodati tu priču.

Razumem da SDA minira Radončića iz nekih razloga, ali zašto bi se koji djavo SDA upuštao u rušenje Mila Djukanovića?

Mila Djukanovića ne ruši ni Vučić, ni Putin, a kamoli Bakir Izetbegović.

Njega , ako je suditi po aferi "državni udar", ruše neke babe, penzioneri i fantomski ruski špijuni.

Jel tebi zaista teško poverovati da Milo Djukanović kontroliše šverc droge u svom dvorištu? I da za taj posao ima partnere u regionu.
Po svemu sudeći, Radončić je jedan od njih.

I sad kad je isplivao prljav veš sa sve slikama Mila, Fahre i Keljmendija...ajmo pričati o tome kako neko rovari protiv Crne Gore i celovite BiH.

Pa ne, čoveče...idi popi pivu negde. Razbistri mozak.
trocadero

#3154 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

rajvosaxo wrote: 25/08/2020 00:30
trocadero wrote: 24/08/2020 20:45
radostan dan wrote: 24/08/2020 20:38 sve li ti znaš, i đe sam ja zapO, i đe drug urbani sarajlija objeduje.... 8-)
Ti se vadio da te je Pici spičio otpozadi. :D

Urbani drug....hmm....da nisu možda Manja pekare gluho bilo????
Pa nije valjda toliko zaboljelo :D da se svinjetinom gadjas ?
Daj ponovi post, sto ga obrisa... a đe je taj ponos u junaka :bih:
:lol:
Hoću lutko moja.
Kontam da li takav gromoglasni patriJota kao ti zucne koju po lukavičkim birtijama i restoranima ili samo bulji u tanjir kao miš iz mekinja dok mu konobar ne servira koljenicu? Da li takvom mangupčiću štimung ne remeti neka slika, zastava, muzika , ćirilica,natpis ulice po nekom vojvodi? Da li tu prosipaš svoje junaštvo kao na tastaturi? Nazivaš li možda gazde i konobare " potomcima koljača i vojvoda" kao ove u Crnoj Gori?
Pokriješ se ušima jel?

-------
Malo si se zajebao...nisam ja obrisao post a zamolio bih moderatora da ovaj ne briše!
Guadalajara

#3155 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Guadalajara »

Ne postujete kodeks...sta ce vam unprofor... :lol:
Guadalajara

#3156 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Guadalajara »

'naci kakav Maraš....i Južni vjetar...Milo i Fahro tu kolo vode... :evil:
Duka Dizel II

#3157 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Guadalajara wrote: 25/08/2020 10:04 'naci kakav Maraš....i Južni vjetar...Milo i Fahro tu kolo vode... :evil:
Javna tajna je, a sinoć je i Marović o tome pričao, da je 90-ih šverc cigareta u CG bio isključivo državni posao i sredstvo njenog preživljavanja u uslovima sankcija.
Gospodar u Crnoj Gori se nije promenio, a svi ti kanali su preživeli do današnjih dana. Samo se roba menjala.

Fahro je samo jedna od tih konekcija. U Beogradu su te veze još jače.

To je jedna od tajni dugovečnosti Mila Djukanovića.

Kakav smešni Južni vetar? Ovde ima materijala za jedan blokbaster tipa Narcos Balkan u 5 sezona.
dragan53

#3158 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dragan53 »

U Crnoj Gori će biti svega jer je opozicija počela da bije :D napali su nekog turskog glumca jer su mislili da je došao da glasa :D
https://www.avaz.com/video-u-budvi- ... -da-glasa/
Duka Dizel II

#3159 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Guadalajara wrote: 24/08/2020 13:47
Škobo Habu wrote: 24/08/2020 13:29
Kikibombona wrote: 24/08/2020 09:08

Juce sam odgledao najnoviji intervju Dritana Abazovica. Rekao je da nema ni gram sanse da ce ikada koalirati sa DPS, da su njihovi koalicini partneri DF i Demokrate. Covjek govori ostrije protiv Mila nego cisto srpska koalicija DF. Kaze da ga je 'crnogorski rezim' proglasio cetnikom jer je podrzao litije i osudio zakon o slobodi vjeroispovijesti. Njegova svaka izjava ide kontra DPS i u korist srpske opozicije. Uostalom, na proslim izborima je koalirao sa srpskim strankama prije i poslije izbora.

Prelistao sam dvije debate, clanovi URA kategoricno tvrde da je koalicija sa DPS apsolutno nemoguće i da se ne moze desiti ni pod koju cijenu. Nastupaju zesce nego DF. Clanica URA na RTCG negira genocid u Srebrenici. :roll:
Dritan je, očito, pro-srpski orijentisan Albanac. Sudeći po političkom stažu - politički oksimoron. Tamo gdje ima interesa, tu politiku i zastupa.

Neki dan na Tweeteru Pećanin je objavio da se školovao u Sarajevu.
Cuj Dritan...to neko cigansko ime... :lol:
Dritan je albansko ime.
Češća je ženska varijanta Drita što znači svetlost, dakle Svetlana.
Dritan je onda Svetlan, a bližnji bi ga zvali Ceco
trocadero

#3160 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

rajvosaxo wrote: 25/08/2020 08:13
trocadero wrote: 25/08/2020 00:55
rajvosaxo wrote: 25/08/2020 00:30

Pa nije valjda toliko zaboljelo :D da se svinjetinom gadjas ?
Daj ponovi post, sto ga obrisa... a đe je taj ponos u junaka :bih:
:lol:
Hoću lutko moja.
Kontam da li takav gromoglasni patriJota kao ti zucne koju po lukavičkim birtijama i restoranima ili samo bulji u tanjir kao miš iz mekinja dok mu konobar ne servira koljenicu? Da li takvom mangupčiću štimung ne remeti neka slika, zastava, muzika , ćirilica,natpis ulice po nekom vojvodi? Da li tu prosipaš svoje junaštvo kao na tastaturi? Nazivaš li možda gazde i konobare " potomcima koljača i vojvoda" kao ove u Crnoj Gori?
Pokriješ se ušima jel?

-------
Malo si se zajebao...nisam ja obrisao post a zamolio bih moderatora da ovaj ne briše!
Vidi,

Gdje ja sjedim, nit mi smeta muzika, nit ikonografija, jer ih nema, valja uzeti pare Sarajlijiama . Vodi se racuna i o jelovniku ( nema ni tog famoznog klempe na izletistima).
Hodam dignute glave i cista obraza.

Nego kad smo vec kod slobode kretanja, bolje je pitanje kako ti smradu kojii si cijeli rat rokao po Dobrinji i Alipasinu
danas hodas po Sarajevu ?
Ti i ini zlocinci s okolnih brda sto pobiste 1600 djece sad rahat bauljate okolo, kao da nista nije bilo.
I garant pricas da si bio u Novom Sadu za vrijeme rata, tamo je izgled bas bila spica.

Molim i ja moderatora da ovaj ne brise ni u kojem slucaju.
Opa...
Kako da ne! Svi lokali po kojima obitavaš po Ist. Sarajevu kad dolaziš odmah gase muziku, sklanjaju ikonu, prostru ti crveni tepih...
Po količini mržnje koju ispoljavaš očekivalo bi se da kad pređeš na drugu stranu prvog na koga naletiš šćepaš za gušu. Al ne ,ti se kod njih hraniš, pojiš, ostavljam im novac. Što njih oko moje zajebaTo ne pitaš za zločine i gdje su bili tokom rata? Ne budi licemjeran, lako je kuckat i kurčiti se po forumima daj to malo srpovedi u djelo.
Postoje ratne ovdje teme , slobodno se tamo javi da koju prozborimo!
radostan dan

#3161 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

smirte se vas dvojica, ometate stručnjaka za istočna i južna pitanja u otkrivanju četnika...samo u par nedelja pali su erdogan, bečić, putin i abazoviću dritane.
a đje je nedjelja 30.08, dugačko je pet dana, leći će još 2 - 3, da jebe oca...
radostan dan

#3162 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

iii, evo ga...novi naručeni plaćenici atentatori, pred izbore, otkriva ih spec.državni tužilac milivoje katnić -
Rekao je da su Knežević i Marović sinoć pokušavali da ismijavaju pravdu i da je on (Katnić) bio cilj.

"Moj tim će narasti do 300 spartanaca i biće nepobjediv, to je moja zamisao i tako će biti", kazao je on.

Rekao je da Srbija mora da izruči Marovića, koji je sinoć duže od tri sata onlajn davao intervju, a tamošnji pravosudni organi tvrde da ne mogu da ga nađu.

"Ta osoba je dobila kaznu od države da je izruči. Ta osoba je imala kada to reći prije dvije, tri godine, a ne šest dana prije izbora... I to sve moram da pratim ja sa mojim timom, koji treba da prati Kolumbijce koji su došli ovdje da ubiju nekog..."

dao milo drvca ranju krivokapiću, belom orlu boškoviću i ivanovićki, kaže - jebte se, ne mogu ja svaki put, ko izvuče najkraću - on je meta za ove izbore.
Kikibombona

#3163 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Bogtejebo, kakav gorstak i vjerski fanatik ovaj iz DF-a :shock: :shock: :shock: :shock:

Jadni Crnogorci, sve sto bi glasali za promjenu vlasti, kako podrzati kreature kao sto je ovo govno iz DF-a?

https://youtu.be/mna5e2djTCc
trocadero

#3164 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Kikibombona wrote: 25/08/2020 19:03 Bogtejebo, kakav gorstak i vjerski fanatik ovaj iz DF-a :shock: :shock: :shock: :shock:

Jadni Crnogorci, sve sto bi glasali za promjenu vlasti, kako podrzati kreature kao sto je ovo govno iz DF-a?

:thumbup:
Još nisi pofatao konce ali se sigurnio uhodavaš, napreduješ...
Nema tu niko iz DF-a. :D
Last edited by trocadero on 25/08/2020 19:20, edited 1 time in total.
Maraschino

#3165 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maraschino »

nadam se da destruktivna manjina nece pobijediti.
Kikibombona

#3166 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

trocadero wrote: 25/08/2020 19:19
Kikibombona wrote: 25/08/2020 19:03 Bogtejebo, kakav gorstak i vjerski fanatik ovaj iz DF-a :shock: :shock: :shock: :shock:

:thumbup:
Još nisi pofatao konce ali se sigurnim korakom uhodavaš, napredujem...
Nema tu niko iz DF-a. :D
Pa ko je ovaj spico zadrti sto spominje krst i korito?

Coban prica kao da je 18. vijek. Drsko, bahato, agresivno.

Ako je ovo alternativa Milu, bolje se baciti pod voz. Ova zena iz URA, pokusava urazumiti nadobudnog cobana, ali ne uspjeva.
Kikibombona

#3167 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Pogledajte, ova zena, Bozena, snagom uma i iskonskom dobrotom rasturila agresivno spicasto cetnicko govno. Krst i korito, jebote dragi Bog. Fuj.
trocadero

#3168 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

E pa sad duga je to priča...ne tako davno špico je nekad bio za NATO, , milovac....
Opoziciji bi najbolje bilo da ga negdje sklone od javnosti dok ne prođu izbori....
radostan dan

#3169 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

ali božena nastupa u ime dritana za kog smo na prethodnoj strani utvrdili da je četnik...zbunjen sam. :|
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#3170 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Odoh ja dole još koji dan u četvrtak veče. Ako me zarobe na dan izbora, očekujem intervenciju od kolega sa teme.
Kikibombona

#3171 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

trocadero wrote: 25/08/2020 19:37 E pa sad duga je to priča...ne tako davno špico je nekad bio za NATO, , milovac....
Opoziciji bi najbolje bilo da ga negdje sklone od javnosti dok ne prođu izbori....
Strasno kakva sirovina. Odavno nisam vidio retrogradniju pojavu. :shock:

Ova zena, Bozena, kapa do poda. Ovakve zene, ljudi, trebaju mijenjati vlast u CG. :bih:

...

Demokratski front - bas zatucani cetnici. Cini se da su mnogo gori i nazadniji nego ovi nasi iz SNSD ili SDS, pa i SNS iz Srbije. Strasno.
Kikibombona

#3172 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

radostan dan wrote: 25/08/2020 19:40 ali božena nastupa u ime dritana za kog smo na prethodnoj strani utvrdili da je četnik...zbunjen sam. :|
Ko je utvrdio, ima li neki citat?
radostan dan

#3173 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Challenger_ wrote: 25/08/2020 19:41 Odoh ja dole još koji dan u četvrtak veče. Ako me zarobe na dan izbora, očekujem intervenciju od kolega sa teme.
rado ćemo razmjeniti bleka stenu za tebe, ništa se ne sekiraj.
radostan dan

#3174 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by radostan dan »

Kikibombona wrote: 25/08/2020 19:43
radostan dan wrote: 25/08/2020 19:40 ali božena nastupa u ime dritana za kog smo na prethodnoj strani utvrdili da je četnik...zbunjen sam. :|
Ko je utvrdio, ima li neki citat?
ja mislio ti, pa mi smješno...ako nisi, onda opraštaj.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#3175 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

radostan dan wrote: 25/08/2020 19:43
Challenger_ wrote: 25/08/2020 19:41 Odoh ja dole još koji dan u četvrtak veče. Ako me zarobe na dan izbora, očekujem intervenciju od kolega sa teme.
rado ćemo razmjeniti bleka stenu za tebe, ništa se ne sekiraj.
:lol: :lol:
Post Reply