Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerro wrote: ↑21/08/2020 23:51
Gledaj ti Chelsea sto troše u doba najvece moguce krize, neka neka.
Ziyech, Werner, Chilwell, Thiago Silva, Havertz, mozda Oblak ? i jos jedan stoper ?
ako sve ovu dovedu, a ne osvoje ligu ( a nemaju nikakve sanse) Lampard bi trebao dobiti otkaz.
nece oblak, al moguce da ce doci neki golman
pa kako ce osvojiti ako nemaju sanse haha, liverpool i city su jos uvijek favoriti msm
samo mi nejasno sto je po kladionicama united treci favorit
Nema od oblaka nista, vjerovatno edouard mendy kao drugi golman ce stici, pa neka se bori sa kepom. Sto se tice stopera, ako se ne uspije dovesti Declan Rice, ima i tu nekih solucija u vidu Gimeneza i jos nekih par PL stopera, otom potom, prvo Havertz i Chilwell, pa onda svi ostali.
Chelsea nastavlja sa dovodjenjem fudbalera B i C kategorije. U najboljem slucaju mogu zavrsiti treci naredne sezone sa nekih 75 do 80 bodova. Nema sanse da osvoje vise od toga, a mozda ce i manje.
Napad i sa ovim pojacanjima je dosta limitiran i prosjecan moram priznati, nijedan WC igrac, jedino je Havertz top potencijal, ali i on je ofanzivni vezni, a ne napadac ili krilni napadac.
Odbrana sa Chilwellom nece biti nista bolji, ko god ga je gledao zna da je taj u odbrani truba u rangu Alonsa. Jos jedan vrhunski potez Lestera, nakon prodaje Maguiera, prodat ce i ovog i vjerovatno dovesti boljeg igraca za duplo manje para.
Krivo za tacno sta ? JEdino mi moze biti krivo sto ste klepili Havertza, tu te ne moram lagati. Fantastican potencijal. OVa ostala pojacanja su mi prosjecna i ispodprosjecna u najbolju ruku
Krivo za Wernera, Ziyecha, Havertza, Chilwella i Silvu Dok se Liverpool muci da li dati par miliona vise za Thiaga i dovodi grcke igrace umjesto Lewisa, jer je jeftiniji par milioncica.
Wernera ? HAHHAHA. Pa znas i sam moje misljenje o toj prevari od igrača i njemačkom Bentekeu..
Ziyech do 27 godine igro u yebenoj Holandiji, pametnom dosta. Thiago Silva ima valjda 40 godina vec. Chilwell je vjerovatno 10 puta losiji igrac od Robertsona, kako defanzivno tako i ofanzivno.
Liverpool je doveo Tsimikasa jer je isti bolji igrac od mrtvog Lewisa, vidim ostali su pravo zainteresovani da dovedu tog LEwisa
Alcantara ce doci, i on ovakav kakav jeste mrtvi polovnjak je bolji od svakog veznjaka Chelsea. TOg profila naravno
diablobih wrote: ↑24/08/2020 15:42
Krivo za Wernera, Ziyecha, Havertza, Chilwella i Silvu Dok se Liverpool muci da li dati par miliona vise za Thiaga i dovodi grcke igrace umjesto Lewisa, jer je jeftiniji par milioncica.
lakse im je prebacivati nego priznati da je ovo najbolji transfer rok bilo kojeg kluba unazad dosta godina
ajde kontam ljubomoru navijaca liverpoola za wernera, ali kad uzme zlatnu kopacku engleske lige naredne godine bit ce im jos vise krivo
ziyech u 17 utakmica u ligi prvaka ima 13 goals involvement(5g,8a) u ajaxu
thiago silva je bez obzira na godine predobar stoper, i ima barem jos jednu ili dvije sezone da odigra, a dolazi za djabe/free transfer
Gerro wrote: ↑24/08/2020 16:48
Haha, pa onaj transfer rok kad je Liverpool samo doveo Van Dijka, ili onaj poslije (Alisson i Fabinho) su za klasu bolji od ovog.
Jer, kvalitet > kvantitet. Oduvijek tako bilo.
Werner bi bio 5-6 opcija u napadu Liverpoola, u Chelseau je prva. Standardi. Hebiga
podsjetit cu te na kraju sezone sta si pisao za wernera , mozda i ranije
Za Wernera se uvijek vodila polemika gdje i šta bi se radilo sa njim kada je u pitanju Liverpool, nije igrač za klupe i rotacije, a opet nije ti tolika klasa da uskoči umjesto bilo koga iz front three Liverpool-a, tako da vjerujem da je njegov izbor Chelsea bio zbog toga, između ostalog.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑24/08/2020 16:56
Za Wernera se uvijek vodila polemika gdje i šta bi se radilo sa njim kada je u pitanju Liverpool, nije igrač za klupe i rotacije, a opet nije ti tolika klasa da uskoči umjesto bilo koga iz front three Liverpool-a, tako da vjerujem da je njegov izbor Chelsea bio zbog toga, između ostalog.
a ako bi firminjo (prosjecan 'napadac') igrao ispred njega onda ne znam
werner: 28g 8a u 33 utakmica
firmino: 9g 8a u 38 utakmica; 20Big chances missed (treci u ligi)
a da vam(gerru) malo vratim, u chelseau bi firmino bio zamjena za tammya, a kamo li wernera hah
AmiĐa_Idriz wrote: ↑24/08/2020 16:56
mislim da je sa njegovim izborom ipak imalo nesto u vezi sume od 10m koje je dobio na potpis i 11m za njegovog agenta
Jasta, eno sad i Chelsea ispade daje velike plate, a nema niko iznad 150k osim Wernera koji ima 175k sedmicnu, Kante i Kepa su dosad bili najplaceniji. Ovo je sve u funtama. Kod vas Firmino ima 180k