Šta da radim u Banjaluci?

Vijesti i zbivanja u Banjoj Luci, Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Bos. Gradišci, Prnjavoru, Tesliću, Derventi, Bos. Brodu...

Moderator: banjaluka078

Post Reply
banjaluka078

#376 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by banjaluka078 »

mO k3 wrote: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ko drzi znas li??
Znam. Možeš jesti slobodno, ako zbog toga pitaš.
mO k3

#377 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by mO k3 »

banjaluka078 wrote:
mO k3 wrote: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ko drzi znas li??
Znam. Možeš jesti slobodno, ako zbog toga pitaš.
:thumbup:
zato pitam .. hvala ti
banjaluka078

#378 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by banjaluka078 »

mO k3 wrote:
:thumbup:
zato pitam .. hvala ti
Prijatno. :)
shalla

#379 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by shalla »

Napisao sam na FB i na Twitteru a evo da ostavim komentar i ovdje :mrgreen:

Bio sam sad za vikend u BL i ostao ODUŠEVLJEN čistoćom grada. Korito Vrbasa tamo od ovog kafića Bona Fides (u zgradi pored smo imali smještaj) do Kastela, ma ne znam jesam li 3 papirića vidio. Prelijep vikend u BL, išli familijarno na polumaraton pa produžili i jučer, u povratku svraćali na one Mlinove kod Jajca, ma znači oduševljen sam, eto. I da, putujem hvala Bogu baš često, nije da nisam vidio Balkana i Evrope...
Bio u Staroj Adi, na Splavu, u ovom Bona Fides, u Maloj Stanici kod Vlade, prekrasno sve. Slap smo ostavili za sljedeći dolazak aBd...

P.S. Ovaj kolorit sa ratnim zločincima, šta da kažem, njima na sramotu ali želim u dubini duše da vjerujem da su takvi ljudi ipak u manjini...
banjaluka078

#380 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by banjaluka078 »

shalla wrote:Napisao sam na FB i na Twitteru a evo da ostavim komentar i ovdje :mrgreen:

Bio sam sad za vikend u BL i ostao ODUŠEVLJEN čistoćom grada. Korito Vrbasa tamo od ovog kafića Bona Fides (u zgradi pored smo imali smještaj) do Kastela, ma ne znam jesam li 3 papirića vidio. Prelijep vikend u BL, išli familijarno na polumaraton pa produžili i jučer, u povratku svraćali na one Mlinove kod Jajca, ma znači oduševljen sam, eto. I da, putujem hvala Bogu baš često, nije da nisam vidio Balkana i Evrope...
Bio u Staroj Adi, na Splavu, u ovom Bona Fides, u Maloj Stanici kod Vlade, prekrasno sve. Slap smo ostavili za sljedeći dolazak aBd...

P.S. Ovaj kolorit sa ratnim zločincima, šta da kažem, njima na sramotu ali želim u dubini duše da vjerujem da su takvi ljudi ipak u manjini...
Drago mi je da nosite pozitivne utiske. :) Imali ste lijepo vrijeme, baš ste mogli uživati.
Eto, a mi kukamo da nam je grad puno prljaviji za vrijeme vladavine ovog gradonačelnika (u stvari je komunalno privatizovano). Korita Vrbasa nizvodno od centra su jako prljava sa dosta kesa i smeća...boljka svih naših rijeka, nažalost.

Za ovo u P.S.-u, nažalost, još uvijek je manjina ona kojoj to bode oči. S druge strane, barem ne vidim da im prodaja ide sjajno. :D
shalla

#381 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by shalla »

banjaluka078 wrote:
shalla wrote:Napisao sam na FB i na Twitteru a evo da ostavim komentar i ovdje :mrgreen:

Drago mi je da nosite pozitivne utiske. :) Imali ste lijepo vrijeme, baš ste mogli uživati.
Eto, a mi kukamo da nam je grad puno prljaviji za vrijeme vladavine ovog gradonačelnika (u stvari je komunalno privatizovano). Korita Vrbasa nizvodno od centra su jako prljava sa dosta kesa i smeća...boljka svih naših rijeka, nažalost.

Za ovo u P.S.-u, nažalost, još uvijek je manjina ona kojoj to bode oči. S druge strane, barem ne vidim da im prodaja ide sjajno. :D
Da, vrijeme je bilo izmišljeno hvala Bogu. Ne znam vjeruj mi, imam 10ak slika koje sam danas i na poslu pokazivao i baš svi komentarišu da se baš vidi da je čisto...
mO k3

#382 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by mO k3 »

kakvih ima kocerata u bl u augustu?
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#383 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by Domaci izdajnik »

Festival elektronske muzike Fresh Wave 8-10 avgust :)
mO k3

#384 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by mO k3 »

Lajavikrelac wrote:Festival elektronske muzike Fresh Wave 8-10 avgust :)
:thumbup: ikakav koncert#ßß
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#385 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by Domaci izdajnik »

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#386 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by pici »

cuj sHa da radisH u banjaluKi... 8na jednog quqalati majka, pa da si leprozan moras nesta omrČit
mO k3

#387 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by mO k3 »

pici wrote:cuj sHa da radisH u banjaluKi... 8na jednog quqalati majka, pa da si leprozan moras nesta omrČit
druze ja sam sretno ozenjen :) njih 8 ne vrijedi moje :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#388 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by pici »

mO k3 wrote:
pici wrote:cuj sHa da radisH u banjaluKi... 8na jednog quqalati majka, pa da si leprozan moras nesta omrČit
ma uvjek se rezerva drzi ta trane zlu ne trebalo
Sunculish

#389 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by Sunculish »

mO k3 wrote:
:lol: ovo vidim dvojako:
- ili se žena prijavila na njegov nick
- ili mu dahće za vratom dok piše
mO k3

#390 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by mO k3 »

Sunculish wrote:
mO k3 wrote:
:lol: ovo vidim dvojako:
- ili se žena prijavila na njegov nick
- ili mu dahće za vratom dok piše
Oboje :mrgreen:
banjaluka078

#391 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by banjaluka078 »

Neko te je gadno slagao.
LongDong

#392 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by LongDong »

Banjalučani mala pomoć, da ne otvaram posebnu temu, ali da ovde pitam...iz Tuzle sam ali trebam u srijedu u Sanski Most, kojim putem se ide jel preko Prijedora ili preko ovog Bronzanog Majdana?

Zahvaljujem unaprijed
bingov buraz

#393 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by bingov buraz »

Ni slučajno preko Bronzanog Majdana.
LongDong

#394 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by LongDong »

Pretpostavljam loš put... a ništa onda na Prijedor :thumbup:
bingov buraz

#395 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by bingov buraz »

LongDong wrote: 24/08/2020 08:54 Pretpostavljam loš put... a ništa onda na Prijedor :thumbup:
Teško da se to može nazvati putem ikako.

Možda ako voziš Ladu Nivu da se probiješ :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#396 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by _BataZiv_0809 »

Gdje da izadjem vikendom navece sa ljepsom polovicom? :)
oruzana_pobuna

#397 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by oruzana_pobuna »

guglaj :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#398 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by _BataZiv_0809 »

Kajak ako ga Drasko ne polupa 8-)

Ali hajde neka lokalci kazu...@banjaluka078 npr....
banjaluka078

#399 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by banjaluka078 »

_BataZiv_0809 wrote: 28/09/2021 20:23 Kajak ako ga Drasko ne polupa 8-)

Kajak je nekad u moje vrijeme bio "it" mjesto. Onda dođe tranzicija.
Prvo da utvrdimo, zabavnjaci ili narodnjaci, jer ako je ovo drugo, stvarno ne znam, ali se mogu raspitati. Jeste li za muziku, klopu, koja generacija...?

Kombinacija klope i muzike, Mac Tire Pub u centru, Bajka na Haništu... Dobar burger u Kodiaku, klopa dobra u Plan B u Boriku (malo niže Kajaka :D ), Mala stanica kod zgrade Vlade, ako ste za azijsku ili italijansku kuhinju Lukijan kod gradskog mosta (imaju dobro domaće crno vino). Ako volite veeeelike porcije Vila Vrbas, s druge strane gradskog mosta. Dobro je i u Klubu 22, malo dalje od Lukijana, uz Vrbas. Bizzare restoran&bar bude krcat, ali ne znam kakvi su s muzikom, mislim da ima svega.
Ako ste za totalni krkanluk, onda pravac Posljednja šansa u Trapistima.

Ćevape ne kod Muje nego kod Mahe (nedjeljom ne rade).

Zavisi šta volite. A možete se samo izlansirati u centar i pustiti da vas nos i uši vode. Ja sam skroz slaba za preporučiti, vani sam svake prestupne, penzija. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#400 Re: Šta da radim u Banja-Luci?

Post by _BataZiv_0809 »

banjaluka078 wrote: 28/09/2021 22:09
_BataZiv_0809 wrote: 28/09/2021 20:23 Kajak ako ga Drasko ne polupa 8-)

Kajak je nekad u moje vrijeme bio "it" mjesto. Onda dođe tranzicija.
Prvo da utvrdimo, zabavnjaci ili narodnjaci, jer ako je ovo drugo, stvarno ne znam, ali se mogu raspitati. Jeste li za muziku, klopu, koja generacija...?

Kombinacija klope i muzike, Mac Tire Pub u centru, Bajka na Haništu... Dobar burger u Kodiaku, klopa dobra u Plan B u Boriku (malo niže Kajaka :D ), Mala stanica kod zgrade Vlade, ako ste za azijsku ili italijansku kuhinju Lukijan kod gradskog mosta (imaju dobro domaće crno vino). Ako volite veeeelike porcije Vila Vrbas, s druge strane gradskog mosta. Dobro je i u Klubu 22, malo dalje od Lukijana, uz Vrbas. Bizzare restoran&bar bude krcat, ali ne znam kakvi su s muzikom, mislim da ima svega.
Ako ste za totalni krkanluk, onda pravac Posljednja šansa u Trapistima.

Ćevape ne kod Muje nego kod Mahe (nedjeljom ne rade).

Zavisi šta volite. A možete se samo izlansirati u centar i pustiti da vas nos i uši vode. Ja sam skroz slaba za preporučiti, vani sam svake prestupne, penzija. :D
Ma jednu noc smo tu, petak ili subota, da sam sa rajom rekao bih narodnjaci, ovako moze neko normala mjesto za popit koje pice ofo ono.....hrana me ne zanima :thumbup: slabo jedem van kuce, imam los zeludac, a jeo sam kod Brke zadnji put i bio je bas top

Nekad kad sam dolazio, isli smo u Krunu, pa na Slap medju onu dijasporu :lol: i ono u podrumu hotela Bosna, nemam pojma kako se zove....

Bit cemo smjesteni u blizini Kastela, znaci centar grada nam je blizu...
Post Reply