Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Unuka Alije Izetbegovića o ulasku u politiku: Vjerujem u izvorne ideje SDA koje je moj djed afirmisao
Nađa je historičarka umjetnosti i direktorica muzeja "Alija Izetbegović", kćerka je Sabine Berberović, a ove godine prvi put se našla na kandidatskoj listi za izbore u sarajevskoj općini Stari Grad.
To! Samo izvorno! (sifra: od izvora dva putica)
Ko se ne bi sjetio dobrog starog Avdije Kvacevica.
Unuka Alije Izetbegovića o ulasku u politiku: Vjerujem u izvorne ideje SDA koje je moj djed afirmisao
Nađa je historičarka umjetnosti i direktorica muzeja "Alija Izetbegović", kćerka je Sabine Berberović, a ove godine prvi put se našla na kandidatskoj listi za izbore u sarajevskoj općini Stari Grad.
ihhh sto je dedo ostavio unucima...
dolazi iz realnog sektora. Sve sto je stekla, stekla je sama u zivotu. Stranka joj nije trebala da uspije u zivotu.
Još jedna polupismena tuka, koja bi da živi na grbači poreskih obveznika i da pljačka ovu državu.
drug_profi wrote: ↑23/08/2020 01:11
Pa kol'ka more bit plOta kustosa?
Sica. Nesto kao u prosjecnoj drzavnoj firmi, kada skontas da vozac blizak vladajucim strukturama ima vecu platu od jadnika u finansijama koji je tu upao jer neko zapravo mora da radi za sve te uhljebe.
Izetbegovici se šire. Pa je li drzava Izetbegovica, ili nije? Za šta se rat vodio? Pa za Izetbegovićeve, a ne da imamo drzavu. Drzava je prodata. Ratni profiteri uživaju. Demobilisani borci vec odavno sastavljaju kraj sa krajem.
Ko im je to omogucio?... Pa Izetbegovici. Krečući od Alije.
Demokratskim izborima ih nece srušiti, u to budite uvjereni. Izbori nisu solucija. Samo revolucija. Ali mi za to nemamo ni muda ni ljudi.
Ludzak wrote: ↑23/08/2020 10:18
Izetbegovici se šire. Pa je li drzava Izetbegovica, ili nije? Za šta se rat vodio? Pa za Izetbegovićeve, a ne da imamo drzavu. Drzava je prodata. Ratni profiteri uživaju. Demobilisani borci vec odavno sastavljaju kraj sa krajem.
Demokratskim izborima ih nece srušiti, u to budite uvjereni. Izbori nisu solucija. Samo revolucija. Ali mi za to nemamo ni muda ni ljudi.
Pa sigurno nije vodio za vas rat, to može samo glup misliti, i mirovni sporazum napravljen da fildzan bude po mjeri Izetbegovica.
Mogu komotno drzavu preimenovati u Republika Izetbegovic.
Nadjite mi bilo kojeg clana iz vrha SDA a da do treceg koljena mu neki clan familije (krvni ili pridruzeni) radi u realnom sektoru koji nema nikakav dodir sa finansiranjem/ugovaranjem posla sa nekim nivoom vlasti. Lakse je naci jednog nego pretresati cijele porodice i familije nakacene na budzet u razlicitim formama. Ima li?
Last edited by kritikos on 23/08/2020 11:02, edited 1 time in total.
Mislim da sama cinjenica da SDA i Izetbegovici ovakvog aduta trose na opstinskim izborima dovoljno govori koliko ih je strah izbora u KS i opozicije. Istu stvar radi i SBB sa “provjerenim” ministarskim kadrovima Krivicem i Juskom.
U ovo sam 100% siguran. Prije bi krampom srusio Keopsovu piramidu nego njih srusio na demokratskim izborima. Mora se priznati da su previse jaki za ovu boraniju sto bi im izasla na megdan. Isuvise prejaki.
Styling wrote: ↑23/08/2020 11:05
Mislim da sama cinjenica da SDA i Izetbegovici ovakvog aduta trose na opstinskim izborima dovoljno govori koliko ih je strah izbora u KS i opozicije. Istu stvar radi i SBB sa “provjerenim” ministarskim kadrovima Krivicem i Juskom.
Nema gorih ljudi od onih sto kazu "Glasama za SDA jer su nasi".
U ovo sam 100% siguran. Prije bi krampom srusio Keopsovu piramidu nego njih srusio na demokratskim izborima. Mora se priznati da su previse jaki za ovu boraniju sto bi im izasla na megdan. Isuvise prejaki.
Ne znaci da ne treba pokusati. Defetizam i ocaj samo njima na ruku ide da smanji izlaznost.
Styling wrote: ↑23/08/2020 11:05
Nema gorih ljudi od onih sto kazu "Glasama za SDA jer su nasi".
Normalno da ćemo za naše, nećemo valjda za njihove
Danas na fb jedna sdaovka komentira izbore i kaže: Jest da sda nije ono što je bila dok je dedo bio živ, svašta se nakotilo, ali šta ćeš nemamo izbora, naši su pa nek su najgori. Neko joj napisa: pa imaš izbor druge stranke ovaj onaj, kad ga ona napade, kaže genocidaš, izdajica ovo ono...
Jbm ti sda mozak glupi, retardirani, primitivni, krezubi