Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1.6 benzin XR motor, automatik, 2017.godiste, presla 70000
Ima jos dvije ili tri godine garancije
Kasko i registracija do 6/2021
Udobna voznja, lijepo lezi auto na cesti. Apsolutno mi ne smeta sto je malo troma, kad prebacim na manuelni mod saltanja, moze se malo "ubrzati" start. Lijena jeste, ali meni brzina nije bitna. Potrosnja, prema svim informacijama koje imam, je malo iznad sadasnjev auta (10ak litara po gradu)
Jedina mana, cini mi se da se rucna teze spusti (ona na dugme), pa kontam koliki je to problem?
Ciiena 14000KM
Last edited by Averus on 21/08/2020 17:44, edited 1 time in total.
Ma ako ti je ok taj motor nemas sta puno razmisljat. Realno, pola foruma vozi auta ispod 100KS pa.svuda stizu. Tako.ce i ta astra. 1.4t je puno.bolji motor za nju al dzaba ako.joj ne znas mater i oca pa kontas hoce li sta crknut. Jos ako.je onaj veliki kolor displej, unutra je pravo fina
Za el. kocnicu nemas sta mislit. Ona se sama spusta cim krenes. Ako mislis da je tu neki problem, imas garanciju koja to pokriva.
Ako ti je motor i potrosnja ok (plin moze na taj motor bez problema, a gepeka ti ne fali), uzmi. Ne pojavi se takva prilika svaki dan.
Ne znam tacno, mislim da se doplacuje, ali ne pokriva sve. Ali rucnu znam da pokriva jer je meni u zadnjoj godini grijala jedan tocak i to su rjesili bez naplate. Recimo trece stop svjetlo ne pokriva. I to mi je stradalo u toj zadnjoj godini. Trazili 124 marke za zamjenu LEDa. Popravio ja u svom aranzmanu za nula maraka.
Starom u Astro J počeo da cvili ventilator od puhanja, Jel neko imao ovaj problem, Jel ga teško riješiti, I još ovo
Trouble Code Fault Location Probable Cause
P0171 System too lean, bank 1 Intake/exhaust leak, AIR system, MAFNAF sensor, fuel pressure/pump, injector(s), HO2S
U Safety Car mu rekli da je do lošeg goriva, ali evo promijenio pumpu i potrošio davno to "sumnjivo" gorivo, (Nešković prije Igmana) ali greška se i dalje javlja...
konektovan wrote: ↑21/08/2020 22:28
Joj kako ja maltretiram te astre na cesti.... Prvo im se lijepim, pa onda blicam i onda na preticanju malo trubom zacinim...
Ocajno troma auta......
Kako bi ti meni lijepo gepek poljubio, pa me molio da obrazac punimo, da ne zovem policiju
konektovan wrote: ↑21/08/2020 22:28
Joj kako ja maltretiram te astre na cesti.... Prvo im se lijepim, pa onda blicam i onda na preticanju malo trubom zacinim...
Ocajno troma auta......
Kako bi ti meni lijepo gepek poljubio, pa me molio da obrazac punimo, da ne zovem policiju
Ali fina je raja sto vozi opele,...tolerantni, razumni, znaju da su najsporiji...pa ne reaguju tako...
Qler wrote: ↑21/08/2020 22:37
Starom u Astro J počeo da cvili ventilator od puhanja, Jel neko imao ovaj problem, Jel ga teško riješiti, I još ovo
Trouble Code Fault Location Probable Cause
P0171 System too lean, bank 1 Intake/exhaust leak, AIR system, MAFNAF sensor, fuel pressure/pump, injector(s), HO2S
U Safety Car mu rekli da je do lošeg goriva, ali evo promijenio pumpu i potrošio davno to "sumnjivo" gorivo, (Nešković prije Igmana) ali greška se i dalje javlja...
Ne isplati ti se to. Trebaju ti sami xenon farovi, peraci, senzori nivelacije i kodiranje. Za perace ili busit branik il drugi branik sa rupama za perace. Prekidac za paljenje za xenon farove nema tockica za nivelaciju pa.mozda ni on ne odgovara. Mozda jos i koji modul usput. Za LED matrix farove, ako.ih nadjes, je jos.skuplja igranka