Samo konstatujem.
P.s. cire sanji " nece moci ove noci "
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Samo konstatujem.
Slažem se, upuščali su se punoconvict wrote: ↑21/08/2020 10:43 mislim da ne postoji tema na ovom forumu na kojoj je dozvoljen ovakav nivo komunikacije. nije mi jasno zasto moderacija ne reaguje na najprizemnije uvrede i kocijaski vokabular koji se provlace sa stranice na stranicu.
nekada se ovdje znala razviti kvalitetna diskusija, mogle su se procitati kvalitetne informacije o desavanjima u gradu, ali ste ovakvom politikom rastjerali gotovo sve normalne forumase i forumasice.
otprilike slika i prilika onoga sto se desava u gradu.
Sta se imaju slusati, nisu pjevaci.Bobi wrote: ↑21/08/2020 14:16Meni NS u Zenici lici na d.j.l. Sanje i onog njenog hairlijeJa_Ja wrote: ↑21/08/2020 14:06 SDP je u Zenici da ne kazem sta. Pali krc za usi davno. Gledam neki dan Konakovica na tv-u i on naginje da podrzi Fuada. Mislim da i NiP i SDP bi trebali da podrze Sanju ako vec koaliraju u vise opstina. Ne znam sta je bilo u NS pa je Britvar otisao na svoju stranu ali to je lose po NS.
U svakom slucaju jos uvijek nema kandidata da covjek kaze evo napredka. I Sanja se "prodala" Fudi, uz razocaravajucu podrsku prema Celiku. I sto je jos i gore, NS je bila totalno uspavana u Zenici protekle cetri godine. Tanki ko lizalo., zato se i ne čuju kao da nema nikog više
.
Britvar nema nikakve sanse. Njegova kandidatura je po svemu sudeći narucena iz SDA. Moze dobiti izmedju 1 000 - 2 000 glasova. To je maksimum maksimuma.kamberovica polje wrote: ↑21/08/2020 14:17 Po ovom ispada da će Britvar i Fudo vodit glavnu bitku za mjesto gradonačelnika.
Ma hajd, ona je i predsjednik, i seksretar, i kafe kuharica, i mašinovodja, i glasnogovornik, i daktilograf...koga je NS izbacila u javnost zadnje 4 godine. Ima sposobnih ljudi josh, nek odaberu na primjer nekog glasnogovornika koji ce davati saopštenja, nekog ko je kapacitet za ubuduce...jok,ona ce to sve.Pogledaj listu zadnjih OI ima sposobnih osoba a bogami ima i levata na listi NS ali moglo se nekog ukljuciti da se promoviše nego samo ona..ona..ja...ja..ma bjež tamoKikibombona wrote: ↑21/08/2020 14:26Sta se imaju slusati, nisu pjevaci.Bobi wrote: ↑21/08/2020 14:16Meni NS u Zenici lici na d.j.l. Sanje i onog njenog hairlijeJa_Ja wrote: ↑21/08/2020 14:06 SDP je u Zenici da ne kazem sta. Pali krc za usi davno. Gledam neki dan Konakovica na tv-u i on naginje da podrzi Fuada. Mislim da i NiP i SDP bi trebali da podrze Sanju ako vec koaliraju u vise opstina. Ne znam sta je bilo u NS pa je Britvar otisao na svoju stranu ali to je lose po NS.
U svakom slucaju jos uvijek nema kandidata da covjek kaze evo napredka. I Sanja se "prodala" Fudi, uz razocaravajucu podrsku prema Celiku. I sto je jos i gore, NS je bila totalno uspavana u Zenici protekle cetri godine. Tanki ko lizalo., zato se i ne čuju kao da nema nikog više
.
![]()
Ako imate konkretan problem, javite se Sanji ili Melihi, bicete pozitivno iznenadjeni. To valjda jeste posao vijecnika, da odgovaraju na pozive gradjana i rjesavaju konkretne probleme.
...
Inace, Sanjina kandidatura je bespotrebna. Vazno je da NS bude sto jaca u Vijecu, ali Sanja kao kandidat za gradonacelnika nema nikakve sanse.
Alan je valjda predsjednik GO NS. Tu su Sanja i Meliha. Tu je Kenan Curovac koji je dobar momak. Cuo sam i za ti Naidu koju kolega iznad spominje. Valjda ima jos neko, ne pratim toliko....Bobi wrote: ↑21/08/2020 14:36Ma hajd, ona je i predsjednik, i seksretar, i kafe kuharica, i mašinovodja, i glasnogovornik, i daktilograf...koga je NS izbacila u javnost zadnje 4 godine. Ima sposobnih ljudi josh, nek odaberu na primjer nekog glasnogovornika koji ce davati saopštenja, nekog ko je kapacitet za ubuduce...jok,ona ce to sve.Pogledaj listu zadnjih OI ima sposobnih osoba a bogami ima i levata na listi NS ali moglo se nekog ukljuciti da se promoviše nego samo ona..ona..ja...ja..ma bjež tamo.Svako jebeno saopštenje potpis Sanja
. ma ne ide to tako.Sutra Kiki zovne Sanju uputi pr zapažanja, primjedbi o ovom onom ona ce sutra dati saopštenje..potpis Sanja, nece spomenut Kikija
.
Zar nisam i protiv SDA tim glasom? Ne valja ti logika, drzi se prostih komentara o zenama, to ti jedino ide._BataZiv_0809 wrote: ↑21/08/2020 15:04 Znamo. Ne moras glasati za SDA dovoljno je da budes protiv Fuada![]()
pa bar je to logicno. ovaj bivsi je valjda izdajnik, a ovaj drugi bivsi je valjda dosao tobe.notsure wrote: ↑21/08/2020 13:41https://www.klix.ba/vijesti/bih/sanja-r ... /200821044
Samo ne kontam zašto se SDP-u gadi Boris jer je bivši SDPovac, a ne gadi Fudo jer je bivši SDAovac?