Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sto se tice LGBTa, na Jaliji su zivjela dvojica (kazu da jedan sad pise po forumu pod nickom Tempo), mislim da nikad nisu problem dozivjela. Mozda grijesim, ali koliko me sjecanje sluzi nisu. Druga stvar, zar neko realno misli da oni zele raditi za 800 KM kad znamo kakva primanja dobivaju od stranih organizacija. Jedino pravo maltene koje nemaju jeste pravo na vjencavanje.
mislim da ne postoji tema na ovom forumu na kojoj je dozvoljen ovakav nivo komunikacije. nije mi jasno zasto moderacija ne reaguje na najprizemnije uvrede i kocijaski vokabular koji se provlace sa stranice na stranicu.
nekada se ovdje znala razviti kvalitetna diskusija, mogle su se procitati kvalitetne informacije o desavanjima u gradu, ali ste ovakvom politikom rastjerali gotovo sve normalne forumase i forumasice.
otprilike slika i prilika onoga sto se desava u gradu.
Znaći, Corner Pizzeria...svaka čast ko god da vodi...
Preporuka za kakanjce ove..obavezno u Corner, ima svega....
Extra sve, od ponude do usluge...prezentacije...a i ukusa.
Danas na menjju, Gurman sendvich:
skoronikako wrote: ↑21/08/2020 08:36Sto se tice LGBTa, na Jaliji su zivjela dvojica (kazu da jedan sad pise po forumu pod nickom Tempo), mislim da nikad nisu problem dozivjela. Mozda grijesim, ali koliko me sjecanje sluzi nisu. Druga stvar, zar neko realno misli da oni zele raditi za 800 KM kad znamo kakva primanja dobivaju od stranih organizacija. Jedino pravo maltene koje nemaju jeste pravo na vjencavanje.
Zenica je El Dorado za pedere. Kosmopolitski grad, prepoznatljiv po toleranciji, potpuno otvoren za druge i drugačije.
skoronikako wrote: ↑21/08/2020 08:36Sto se tice LGBTa, na Jaliji su zivjela dvojica (kazu da jedan sad pise po forumu pod nickom Tempo), mislim da nikad nisu problem dozivjela. Mozda grijesim, ali koliko me sjecanje sluzi nisu. Druga stvar, zar neko realno misli da oni zele raditi za 800 KM kad znamo kakva primanja dobivaju od stranih organizacija. Jedino pravo maltene koje nemaju jeste pravo na vjencavanje.
Zenica je El Dorado za pedere. Kosmopolitski grad, prepoznatljiv po toleranciji, potpuno otvoren za druge i drugačije.
Ja ti kazem primjer za koji znam. Nisam rekao da nema slucajeva diskriminacije, ali svi smo suoceni sa ovim ili onim diskriminacijama u ovoj drzavi nazalost. Znam i za primjer jednog u jednom selu i nista mu nije bilo, otisao i udao se u Holandiju.
Mi u Zenici nismo otvoreni za "doslje" kamo li za ove druge. Medjutim, ipak bih rekao da ne reagujemo nasilno na takve slucajeve. Jalija je uvijek imala takvih osoba, ne znam da je nekada bio incident oko toga.
SDP je u Zenici da ne kazem sta. Pali krc za usi davno. Gledam neki dan Konakovica na tv-u i on naginje da podrzi Fuada. Mislim da i NiP i SDP bi trebali da podrze Sanju ako vec koaliraju u vise opstina. Ne znam sta je bilo u NS pa je Britvar otisao na svoju stranu ali to je lose po NS.
U svakom slucaju jos uvijek nema kandidata da covjek kaze evo napredka. I Sanja se "prodala" Fudi, uz razocaravajucu podrsku prema Celiku. I sto je jos i gore, NS je bila totalno uspavana u Zenici protekle cetri godine. Tanki ko lizalo.
Ja_Ja wrote: ↑21/08/2020 14:06
SDP je u Zenici da ne kazem sta. Pali krc za usi davno. Gledam neki dan Konakovica na tv-u i on naginje da podrzi Fuada. Mislim da i NiP i SDP bi trebali da podrze Sanju ako vec koaliraju u vise opstina. Ne znam sta je bilo u NS pa je Britvar otisao na svoju stranu ali to je lose po NS.
U svakom slucaju jos uvijek nema kandidata da covjek kaze evo napredka. I Sanja se "prodala" Fudi, uz razocaravajucu podrsku prema Celiku. I sto je jos i gore, NS je bila totalno uspavana u Zenici protekle cetri godine. Tanki ko lizalo.
Meni NS u Zenici lici na d.j.l. Sanje i onog njenog hairlije , zato se i ne čuju kao da nema nikog više .