Cuj dati tri boda
Uzet ce oni sami
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Niste bili sigurni da cete izbaciti one gradjevince?
To se tako kaze
Kako ne možeš da shvatiš da se odgađanje možda ne uklapa u raspored? Šta bi Zvezda i Dinamo trebali uraditi kada igraju grupnu fazu, odgoditi sve utakmice dok ne ispadnu? Evo, Zvezda igra sutra i 25., a Dinamo sutra i 26.
I? Sta smo vidjeli?Ricken wrote: ↑20/08/2020 19:33 Sad ćemo vidjeti takmičarsku komisiju i njenu objektivnost, ako zahtjev nije podnesen a izgleda da nije, 8 dana prije zakazanog termina.
https://sportsport.ba/fudbal/sta-kazu-p ... eva/372554
Sto jest jest. Prosle godine isla prica da ide Husref, da se vrti taj kondocioni bicemo odjednom PSG. Vratio se kondicioni, do poluvremena igraci ispuhaliMaharadza wrote: ↑21/08/2020 00:19 'ebeš i tog kondicionog koji za ovo vrijeme koje je imao na raspolaganju ne može ekipu pripremiti da odigra 3 tekme u 14 dana, od toga jednu protiv teških amatera-mesara i jednu kod kuće...a i trenera koji ima najširi igrački kadar (i najplaćeniji) u ligi i isti ne zna iskoristiti tj. iz svakoga izvući max.![]()
Pa ne znam. Mislim generalno je svima u interesu da se klubovima koji igraju europska takmicenja sto vise olaksa. Mozda cak vama najvise pauza odgovara. Ako planirate proci, potrosicete se na toj utakmici, a nemate toliku sirinu klupe da mozete adekvatno zamjeniti igrace u prvom timu.shae_mishevi wrote: ↑21/08/2020 03:28 svaka cast sto nisu pristali… isto se odnosi i da sa nama trebaju igrati i ne svidja mi se ovo premetanje utakmice sa zrinjskim… sta ba odgadjamo, nakon godinu dana odigrali tri utakmice i puno? ma mrs!
alberto_tomba wrote: ↑21/08/2020 01:02I? Sta smo vidjeli?Ricken wrote: ↑20/08/2020 19:33 Sad ćemo vidjeti takmičarsku komisiju i njenu objektivnost, ako zahtjev nije podnesen a izgleda da nije, 8 dana prije zakazanog termina.
https://sportsport.ba/fudbal/sta-kazu-p ... eva/372554

Pa normalno da se ovako govorilo za njegov povratak jer je on bio kondicioni u sezoni kada smo osvojili duplu krunu. Znaš i sam kako smo igrali, koliko smo snage imali. A sada što je drugačija situacija u odnosu na period sa duplom krunom ne znam, nije mi jasno.Leopard_SA wrote: ↑21/08/2020 02:57Sto jest jest. Prosle godine isla prica da ide Husref, da se vrti taj kondocioni bicemo odjednom PSG. Vratio se kondicioni, do poluvremena igraci ispuhaliMaharadza wrote: ↑21/08/2020 00:19 'ebeš i tog kondicionog koji za ovo vrijeme koje je imao na raspolaganju ne može ekipu pripremiti da odigra 3 tekme u 14 dana, od toga jednu protiv teških amatera-mesara i jednu kod kuće...a i trenera koji ima najširi igrački kadar (i najplaćeniji) u ligi i isti ne zna iskoristiti tj. iz svakoga izvući max.![]()