Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
budzetlija wrote: ↑18/08/2020 09:20
Zato je rebtabilno biti dužan haman 10 miliona sto državi, što bankama, što pozajmljivacima pa početi rasprodavati imovinu prava stvar, treba prepisati taj sistem
Da, umjesto Drzavi bolje je biti duzan nekom liku za kojeg do prije godinu nisi znao ni da postoji a koji je te dugove otkupio. Sigurno iz postenja i ljubavi, trece opcije nema. Bit ce zanimljivo kad mu dokurchi ili ga, gluho bilo, udari auto ili sta ja znam negdje u Vijetnamu. Ali siguran sam ja da ste se vi zastitili od takvih situVacija.
Ovo neki sarkazam?
Ili je ona šta ima veze, dužan je GRAS, Komunalna preduzeća, sve javne službe...može i Željo, jel
budzetlija wrote: ↑19/08/2020 20:49
Imaš ti Šiljak je za tebe izmislio život, ti si branio upravu oko uplatinice, optuzivao Boga alaha i na kraju opet pametuj3s bježi ba
Dobro je ba grasovac, trolaj dalje, guli jabuke, ostavi se Želje, jer veze nemaš
Imaš ti Šiljak je za tebe izmislio život, ti si branio upravu oko uplatinice, optuzivao Boga alaha i na kraju opet pametuj3s bježi ba
Dobro je ba grasovac, trolaj dalje, guli jabuke, ostavi se Želje, jer veze nemaš
Po tebi smo se raspali i ugasili ima 2 godine.
Hoces da ti nadjem postove gdje govoriš kako ćete dobiti tužbu koju ste uputili CASU sta ima viljuskarista, mojne pametovati više.... Ide krcma Tibri, to je jedina istina i naravno gledaj šampiona
Po tebi smo se raspali i ugasili ima 2 godine.
Hoces da ti nadjem postove gdje govoriš kako ćete dobiti tužbu koju ste uputili CASU sta ima viljuskarista, mojne pametovati više.... Ide krcma Tibri, to je jedina istina i naravno gledaj šampiona
Veze ti nemaš, grasovac. Volim ove latentne navijače Želje, igra mu klub, a on po forumu priča o Želji i Grbavici
Na ovoj temi se provuce i prica o stadionima, donacijama, sampionskim majicama, Sabrinine slike, o Dzeki, ves masinama i raznorazna ispiranja mozga od kojih se normalnom forumasu smuci i forum i fudbal i sve.
Ali zato je neko hitro obrisao moju cestitku Pitarima.
plain vanilla wrote: ↑20/08/2020 06:47
Na ovoj temi se provuce i prica o stadionima, donacijama, sampionskim majicama, Sabrinine slike, o Dzeki, ves masinama i raznorazna ispiranja mozga od kojih se normalnom forumasu smuci i forum i fudbal i sve.
Ali zato je neko hitro obrisao moju cestitku Pitarima.
A na cemu im cestitas? Valjanju i simuliranju? Ono je bilo brukanje drzave.