Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mk ultra wrote: ↑17/08/2020 18:01
Bili su poceli i trake od kruznog do semafora pa odustali
Kako mislis trake? Jesu li uradili ista ili kako
Jer nije moja slika, nisam odavno tu prosao
Boze sacuvaj valjda ima neko pravilo nesto, ne moze niko samoinicijativno raditi sta hoce il ocito moze
Pa isprekidane linije u istom maniru
Ko ce im sta
Eno im onaj jedan od vođa navijača otvorio kafić i zagradio i limom pokrio baštu (4 parking mjesta), na zimu zidano 100%
A ti se jebes oko garaze u svojoj zemlji
mk ultra wrote: ↑17/08/2020 20:49
I ja sam zeljovac, ali ja sam sa babom i bratom na utakmicu isao, na jug se moglo sa dvoje djece... kuda bi sad majcin sine
Nisam krocio na stadion ima 15 godina sigurno, i sa ovakvom bagrom i ne zelim...
Odeš na sjever, istok ili čak na zapad, tamo ti nema, kako ti kažeš bagre. Neće te niko tjerati da i ti šaraš po ivičnjacima.
Nedavno sam citao neku procjenu, ko i sta ne znam jel to necija subjektivna ili neko strucan, ali uglavnom procjenjuje se da ovim ritmom srednja dionica koja se ni ne spominje (od GRAS garaze do Sipa) nece biti napravljena ni za deset godina.
Kako sad stvari stoje, gnjavice onu dionicu na Sipu do tunela par godina, uradice Fahraonu njemu bitnu dionicu do Livanjske da mu zacepe usta, za jedno godinu dvije.
Kritikovali su Fortinu vladu, Petak 13. jos sporije rade ali se vise naslikavaju sto je za njihove polupismene glasace vise nego zadovoljavajuce. Uostalom, njima ni ne treba oni se snadju, gledam jutros zbog radova zatvorena Brace Begic kod skole, ljakse regularno prodiru kroz Nusreta Sisica prema Vogosci iako je jednosmjerna ulica. Malo je reci da su napravili saobracajni kolaps, a saobracajaca ni na mapi.
dječak sa šibicama wrote: ↑20/08/2020 12:42
Nedavno sam citao neku procjenu, ko i sta ne znam jel to necija subjektivna ili neko strucan, ali uglavnom procjenjuje se da ovim ritmom srednja dionica koja se ni ne spominje (od GRAS garaze do Sipa) nece biti napravljena ni za deset godina.
Kako sad stvari stoje, gnjavice onu dionicu na Sipu do tunela par godina, uradice Fahraonu njemu bitnu dionicu do Livanjske da mu zacepe usta, za jedno godinu dvije.
Kritikovali su Fortinu vladu, Petak 13. jos sporije rade ali se vise naslikavaju sto je za njihove polupismene glasace vise nego zadovoljavajuce. Uostalom, njima ni ne treba oni se snadju, gledam jutros zbog radova zatvorena Brace Begic kod skole, ljakse regularno prodiru kroz Nusreta Sisica prema Vogosci iako je jednosmjerna ulica. Malo je reci da su napravili saobracajni kolaps, a saobracajaca ni na mapi.
Pa ova dionica od ambasade do GRAS-a im je prakticno ociscena pa vec godinu dana citamo o skorom "pocetku" radova.
Zamisli sta cemo sve citati i koliko dugo cemo cekati kad se krene "rjesavati" taj dio prema Sipu
Brace Begic bi mogla biti gotova vrlo brzo, vidim vec su prvi sloj asfalta stavili.
Dovoljno je da jedna ulica zablokira, kao Brace Begic, i kolaps. Dedina i Hadzijahica jednosmjerne, Hangija i Dajanli Bega izlaze na Brace Begic i neiskoristive su, Hakije Kulenovica jednosmjerna dakle ni tu se ne moze kroz "tunel" pa na Robot i Jukicevu.
Ostaje samo Alipasina, a tolika je frekfencija saobracaja da ona ne moze podnijeti. Plus sto ovi sto idu prema Vogosci, nemaju zivaca niti strpljenja ici okolo kroz Alipasinu.
dječak sa šibicama wrote: ↑20/08/2020 12:42
gledam jutros zbog radova zatvorena Brace Begic kod skole, ljakse regularno prodiru kroz Nusreta Sisica prema Vogosci iako je jednosmjerna ulica. Malo je reci da su napravili saobracajni kolaps, a saobracajaca ni na mapi.
Zato ja sada izbjegavam tih par ulica, ako baš ne moram da idem tamo. Ti su mi najjači što krenu u kontra smjeru, još se znaju naljutiti ako ih ne puštaš.