MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
animals

#9026 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by animals »

cassius wrote: 17/08/2020 07:47

To i govorim.. Lud svijet.
Pa dobro, tamo su cirkusanti na vecoj cijeni..
90minut

#9027 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Nije da su cirkusanti vec su i ljudi s ovih prostora isto mislili pa sjecam se 2016 u Brazilu kad se borio s Werdumom nije bilo covjeka koji je legitimno mislio da ce pobjediti Stipe.

Doduše da se onaj nije zaletio kao sivonja pitanje da li bi i pobjedio.
animals

#9028 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by animals »

Overeem Aliestar je postao najveci tragicar..
animals

#9029 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by animals »

Sto se tice Stipe, ima jaku bradu i jaku desnicu..
brz je i izdrzljiv..
samo ga moze slucajni udarac poslati na pod..
i pametno bi bilo da odradi jos par borbi i povuce se..
jer je sada na vrhuncu..
Dead Man Walking

#9030 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Dead Man Walking »

Pa i Stipe je vec u godinama, snage za grapling i hrvanje ima sve manje, a to crpi energiju najvise. Sinoc je primio i more cistih udaraca jer nema vise eskivazu ko nekad, sreca pa DC nema snagu ni blizu kao Fransis, a narocito je nije imao nakon druge runde. Po meni nema vise sta kome dokazivati i ta borba bi mu bila prevelik rizik.

@90 bio je prije ovoga sto si postavio na videu udarac nakon kojeg su pocele klecati noge, ovo je doslo kasnije.
90minut

#9031 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Dead Man Walking wrote: 17/08/2020 08:06 Pa i Stipe je vec u godinama, snage za grapling i hrvanje ima sve manje, a to crpi energiju najvise. Sinoc je primio i more cistih udaraca jer nema vise eskivazu ko nekad, sreca pa DC nema snagu ni blizu kao Fransis, a narocito je nije imao nakon druge runde. Po meni nema vise sta kome dokazivati i ta borba bi mu bila prevelik rizik.

@90 bio je prije ovoga sto si postavio na videu udarac nakon kojeg su pocele klecati noge, ovo je doslo kasnije.
Kakav udarac?

O' malley nogom udario?

Ma Stipe ce protiv Francisa opet ici na obaranja i to je to sve ostalo mu je spavanje.
Last edited by 90minut on 17/08/2020 08:09, edited 1 time in total.
Dead Man Walking

#9032 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Chito njega.
90minut

#9033 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Daj dokaz gledao sam borbu Chito ga nije jednom ugrozio tacnije nije ga udario ni kad je ovaj pao lik se branio.
Pogledaj mu nogu kako je diže ne smije je uopšte na parter spustiti toliko je sjebao, očite stvari ko suza.

Ovo što sam postavio je druga minuta borbe maksimalno lik bio svjež.
Dead Man Walking

#9034 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

90minut wrote: 17/08/2020 08:10 Daj dokaz gledao sam borbu Chito ga nije jednom ugrozio tacnije nije ga udario ni kad je ovaj pao lik se branio.
Pogledaj mu nogu kako je diže ne smije je uopšte na parter spustiti toliko je sjebao, očite stvari ko suza.

Ovo što sam postavio je druga minuta borbe maksimalno lik bio svjež.

90minut

#9035 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Nigdje veze, ovo što sam postavio je gore 5 puta.

Toliko je bio ok da je nastavio da fejkuje da je bio iole povrijeđen nema šanse da bi uradio poslije ovo što sam postavio.
Dead Man Walking

#9036 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

90minut wrote: 17/08/2020 08:13 Nigdje veze, ovo što sam postavio je gore 5 puta.
A joj tebe jbte, pa naravno da je gore, ali je poenta da mu je ovdje nakacio zivac i noge su pocele klecati. I ovo je doslo kao posljedica toga.
90minut

#9037 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Dead Man Walking wrote: 17/08/2020 08:14
90minut wrote: 17/08/2020 08:13 Nigdje veze, ovo što sam postavio je gore 5 puta.
A joj tebe jbte, pa naravno da je gore, ali je poenta da mu je ovdje nakacio zivac i noge su pocele klecati. I ovo je doslo kao posljedica toga.
Nekako mi na prvu ne djeluje previše ozbiljno razumijem šta pricas, al' on nije ni obratio pažnju na prvu vec je nakon toga se poceo opet budalesati.

Može vrlo lagano biti da je to to što pricas, a može ustvari biti da se sam spetljao jer gleda u Veru koji mu je bio blizu i ne obraca toliko pažnju na kretnju.
cassius

#9038 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Cuj fejkuje.

Covjek mu naceo ionako slabasne noge, nakon kojeg se evo vidi na snimku na kojem sam ja postavio a i evo i gore, da mu noga nije u funkciji. Mijenjao je stance nakon toga odmah.
Svejedno, O'Malley je ubleha. Dobio je neosnovan hype i nece bit sampion.
90minut

#9039 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Jedine ublehe ste vas dvojica ti si donekle i manja ubleha jer znaš da je povrijeđen onaj drugi napisao samo da je hype train srušen nema pojma ni šta se desilo. :lol:
cassius

#9040 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

90minut wrote: 17/08/2020 09:19 Jedine ublehe ste vas dvojica ti si donekle i manja ubleha jer znaš da je povrijeđen onaj drugi napisao samo da je hype train srušen nema pojma ni šta se desilo. :lol:
Sve zaboravim da ti imas 100kg cistih misica, i da se nije s tobom zajebavat :lol: :lol:
I see myself as a very good kicker,” Vera told reporters, including MMA Junkie, post-fight at UFC 252. “That’s how I started my career, I was throwing a lot of kicks back in the day. Now I’m putting it together, my boxing and everything.

“But now, watching the video, I threw a hard calf kick and, after I threw a calf kick, his nerve just – (expletive) happens, the same way Chandler got with Primus, my boy Alex Perez beat Formiga. He kicked me really hard in the leg, but my shin is stronger than his.”

The stoppage of the fight was also questioned by some, who suggested that Dean perhaps jumped in a little too early to wave the fight off. Vera doesn’t give their view any credibility, and said the official’s call was the right one.

“When I landed the second elbow, he was making noises,” Vera said. “He was out and then when Herb Dean got in the middle, you can see his head bounce back. I saw his corner saying ‘no that was too early,’ we made eye contact, and I said you know that ‘expletive’ wasn’t early and the guy was pretty quiet all of a sudden. That guy was talking (expletive) while we were getting ready to walk to the cage.”
90minut

#9041 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Relevantnog si lika kopirao nema šta, taj ne bi dobio 1 borbu od 10 da se ovaj nije povrijedio sad mu ostaje jedino da misli da je njegov udarac nešto promjenio. :lol:

Sean je debil realno nije se ni oporavio kako treba i uletio u borbu.
cassius

#9042 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

90minut wrote: 17/08/2020 10:05 Relevantnog si lika kopirao nema šta, taj ne bi dobio 1 borbu od 10 da se ovaj nije povrijedio sad mu ostaje jedino da misli da je njegov udarac nešto promjenio. :lol:

Sean je debil realno nije se ni oporavio kako treba i uletio u borbu.
Nek si mi ti relevantan. Vjeciti znalac o svemu :lol:

Ali evo ima i neko relevantniji

90minut

#9043 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Znaš li uopšte engleski Cejudo postavlja koji se piša po svakom potencijalnom protivniku. :lol:

Šta imam biti znalac ba lik sjebao nogu i pri tom još napadao Marlona o cemu pricamo jesi li corav?

Nije ti ovo Conor ovo je O' malley nema potrebe za pljuvanjem.

Da nije sam iskrenuo nogu dobio bi borbu lagano.
Nadzorna_ploca

#9044 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Nadzorna_ploca »

Lijepo se igrajte :oops:
cvrčak_na_hedonizmu

#9045 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

90minut wrote: 17/08/2020 09:19 Jedine ublehe ste vas dvojica ti si donekle i manja ubleha jer znaš da je povrijeđen onaj drugi napisao samo da je hype train srušen nema pojma ni šta se desilo. :lol:
Ja ti napisem sta se, vjerovatno, desilo, covjek postavi video, onda njemu kazes da je to moguce, a meni napises da ne znam sta pisem :D

Koliko godina imas ? Da pogodim, 15 :D
cvrčak_na_hedonizmu

#9046 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

fijesta7 wrote: 17/08/2020 07:44
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 17/08/2020 00:35
Prije da je sjebo nogu jer ga je ovaj cekirao ili udario.

Toliko o O Maliju, hype ugasen.
Ja sam mislio da ovakvih izjava ima samo na sherdogu …

Covjek se povrijedi i hajp mu je ugasen. :D
Sve pobjede u UFC-a,, do sada, je imao protiv levata + Edi koji nije levat, ali je haman na kraju karijere odnosno daleko od prajma. Prvi ozbiljan borac, sto Chito svakako jeste, ga umlati ko macku, a ovaj, fol, izazivao Garbranta, prebio bi Konora i ostalo. De ba :)

Nije los borac, ali prica ko da je vec sampion ili top kondender, a ocito je da mu fali jos dosta pure za tako nesto. Pao je na prvom ozbiljnom testu.

Hajp ugasen, realno.
90minut

#9047 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

Nije rekao da bi prebio Conora to prvo drugo nije rekao ni da bi prebio Codya, al' je pokušao izvuci borbu s njim.

I nije pao na nikakvom ozbiljnom testu vec se sam povrijedio i kao takav pod povredom je sabio Veru u cosak do momenta kad je opet sjebo nogu i tu mu je bio kraj.

Dok leti prema parteru cijelo vrijeme mu noga u zraku tolika je bol bila da je ne moze spustiti.

Dobro ti lik i napisao takvo nešto pišu samo ona bubuljicava nevina djeca s youtube komentara oni koji nisu vidjeli ništa ozbiljno u životu i seru po MMA borcima.

I za kraj možemo komotno i reci da ga niko apsolutno niko nije smatrao top contenderom to je tek trebao postat nakon Marlona samim tim da nije dobio nekog ozbiljnijeg od Marlona ti sve govori šta misle matchmakeri o njemu..

Dakle ako si procito od neke djece s youtube komentara da je trenutno top hajmo reci 7 boraca u diviziji to ne znaci automatski da je istina.

Možeš ti govoriti do narednog mjeseca hajp ugašen kao da to nekoga iskreno dotice realnost je drugacija.
90minut

#9048 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

heal wrote: 17/08/2020 17:42 @90minut ides na foe lagano, da se ne smaram glupostima
Ti nemaš bolan karakter da izađeš da istrcis krug iza zgrade, a ne da drziš nekoga na foe uvijek ces klikati da vidiš šta ce napisati. :D

Idi se bolan bavi na temi korona virusa da li je rat neminovan ili ne. :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#9049 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

90minut wrote: 17/08/2020 17:27 Nije rekao da bi prebio Conora to prvo drugo nije rekao ni da bi prebio Codya, al' je pokušao izvuci borbu s njim.

I nije pao na nikakvom ozbiljnom testu vec se sam povrijedio i kao takav pod povredom je sabio Veru u cosak do momenta kad je opet sjebo nogu i tu mu je bio kraj.

Dok leti prema parteru cijelo vrijeme mu noga u zraku tolika je bol bila da je ne moze spustiti.

Dobro ti lik i napisao takvo nešto pišu samo ona bubuljicava nevina djeca s youtube komentara oni koji nisu vidjeli ništa ozbiljno u životu i seru po MMA borcima.

I za kraj možemo komotno i reci da ga niko apsolutno niko nije smatrao top contenderom to je tek trebao postat nakon Marlona samim tim da nije dobio nekog ozbiljnijeg od Marlona ti sve govori šta misle matchmakeri o njemu..

Dakle ako si procito od neke djece s youtube komentara da je trenutno top hajmo reci 7 boraca u diviziji to ne znaci automatski da je istina.

Možeš ti govoriti do narednog mjeseca hajp ugašen kao da to nekoga iskreno dotice realnost je drugacija.
Meni se cini da se malo gubis, a i lupas, jer vise i ne znas sta si napisao. Mozda je do pisanja na deset foruma ?

A cini mi se i da ne pratis kako treba. UFC je opasno gurao ofarbanog koji je dosao je do rankinga bez ozbiljne borbe. Trenutno, u bantamu, to je nemoguce, jer je bas zajebana divizija. Usput, masa boraca ga ne voli ( pogledaj komentare nakon poraza ). Ljudi doslovno ginu da dodju do rankinga, ovaj dobije nekoliko levata uz UFC guranje i odmah na Garbranta, prica ko veliki, a dobije po ustima protiv prvog ozbiljnog protivnika. Hajp srusen.

Ne pratis, realno.
90minut

#9050 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 90minut »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 17/08/2020 18:33
90minut wrote: 17/08/2020 17:27 Nije rekao da bi prebio Conora to prvo drugo nije rekao ni da bi prebio Codya, al' je pokušao izvuci borbu s njim.

Meni se cini da se malo gubis, a i lupas, jer vise i ne znas sta si napisao. Mozda je do pisanja na deset foruma ?

A cini mi se i da ne pratis kako treba. UFC je opasno gurao ofarbanog koji je dosao je do rankinga bez ozbiljne borbe. Trenutno, u bantamu, to je nemoguce, jer je bas zajebana divizija. Usput, masa boraca ga ne voli ( pogledaj komentare nakon poraza ). Ljudi doslovno ginu da dodju do rankinga, ovaj dobije nekoliko levata uz UFC guranje i odmah na Garbranta, prica ko veliki, a dobije po ustima protiv prvog ozbiljnog protivnika. Hajp srusen.

Ne pratis, realno.

Jeboga ti karijera mu nije ni pocela da se može reci da ga gura neko ne kontam kako to ne shvataš, najveca borba karijere mu je Vera o cemu pricamo?

Koga briga šta pricaju tamo neki likovi izvan preko 15tog mjesta najviše se gleda da se izvuce neko zanimljiv i da se napravi zvijezda od njega.
Samo što ne mozes iz vedra neba napaviti zvijezdu vec mora imati kvalitet što ovaj apsolutno ima.

I nije on vrijeđao Codya dakle toliko ne pratiš vec je rekao da je Cody više strpljiv s udarcima nego što je to bio prije i bubuljicari su to shvatili kao provokaciju.
Normalno da ce nakon onog nokauta pokušati da izvuce borbu protiv nekoga gdje pobjeda garantuje dizanje u zvijezde.
Last edited by 90minut on 17/08/2020 18:42, edited 1 time in total.
Post Reply