Ermin ZM wrote: ↑16/08/2020 05:08
romim wrote: ↑15/08/2020 21:21
damper wrote: ↑15/08/2020 19:57
Izvini,nisam nešto mnogo vremena na forumu,a evo sada gledam inbox ali nema nikakve poruke?
Mozda je doslo do neke greške pa se nije poslala. Nemam pojma uglavnom sam ti pokusao pisati prije nego sam pitao na forumu.
Ni oni sami u pomenutoj prodavnici ne znaju imaju li na stanju ili ne. Kao tek mogu provjeriti u ponedeljak, mada mi je to nigdje veze al eto.
Predpostavljam dok vide sa uvoznikom, al cisto sumnjam da ce bit ta cijena, i 1350 je dosta spustena. Prije je bila preko 2000 km, pa se vrtila oko 1800 zadnjih godina.. ovo je rasprodaja zaliha, ne vjerujem da ih jos puno ima..
Druze ako je vikend akcija onda nemaju sta gledati u ponedeljak. Nismo u ne znam kojem vijeku pa da nemaju uvid u trenutno stanje. Ukuca se model i izbaci ti koliko imas na stanju.
Mislim da su to samo reklame i promocija.
Lafo webshop.
Daleko smo mi od webshopa kad tebi treba par dana da odgovoris na mail.
Evo mene interesuje bas kad ce se sjetiti i da li ce odgovoriti. Juce sam im poslao dva maila.
Da ne spominjem to da ih vecina ne zna uopste sta prodaje.
Recimo Hansol konkretno ima 3 modela unutrasnje jedinice. Znas koja je procedura da dodjes do tacne informacije koji model prodaju.
Isto kao i za Amber, kod 90 posto u opisu stoji da je do - 30 i nemaju ni pojma da postoje dva modela.
Sto ja znam samo je na jednom mjestu u BiH bila do - 30 u prodaji al je u opisu stajala oznaka obicnog modela.
Ne znam koliko puta sam do sad pronasao nesto na internetu i onda kad sam dosao u radnju, kazu nemamo na stanju.
Pa druze ili skini iz ponude ili oznaci da trenutno nema na stanju.
Sta kazes na informaciju da recimo online u webradnji kupis klimu i onda ti oni jave za 2 dana da nemaju na stanju i vrate ti pare?
Kakva je to radnja koja ti dopusti da kupis nesto sto ustvari ne postoji?