U Idlibu nista novo. USA dronovi redovno eliminisu bitne figure pobunjenika.
Usa zio wahabi ovo ono
Novosti wrote: ↑14/08/2020 18:49 Komedija part 1
HTS have arrested Bilal Abdul Kareem from Atma town in northern rural Idlib. He was assaulted and taken to an unknown location by masked HTS members.
Komedija 2
SAA, Hezbollah, Iran protiv IDF-a
https://youtu.be/PV2tIKtwJOw
![]()
salik79 wrote: ↑14/08/2020 22:35Novosti wrote: ↑14/08/2020 18:49 Komedija part 1
HTS have arrested Bilal Abdul Kareem from Atma town in northern rural Idlib. He was assaulted and taken to an unknown location by masked HTS members.
Komedija 2
![]()
https://www.businessinsider.com.au/anal ... ure-2020-7
![]()
Potrosni materijalGusar-from-Riga wrote: ↑13/08/2020 22:18
U Idlibu nista novo. USA dronovi redovno eliminisu bitne figure pobunjenika.
Usa zio wahabi ovo ono![]()
Da nije bilo 2000. i 2006. mozda bi ti to neko i povjerov'o.Gusar-from-Riga wrote: ↑14/08/2020 22:52salik79 wrote: ↑14/08/2020 22:35Novosti wrote: ↑14/08/2020 18:49 Komedija part 1
Komedija 2
![]()
https://www.businessinsider.com.au/anal ... ure-2020-7
![]()
![]()
Mogu imati 150miliona, al stisni pa opaliPa bolan da hezbolah samo pokusa nesto bili bi zbombani za 48h nebi se oporavili 10 godina. Jel fakat vi vjerujete u te neke bajke da neke vojskice smijesne mogu ista Izrael-USA osovini
Ja ti kazem evo ovako.. muha prdnuti ne smije moj salice ni u siriji ni u libanu ni u iranu a da to ne aminuje Izrael-USA. Kakvih bolan 150 000 raketa
![]()
Ala iran i damask rokaju nedo bog nikomChallenger_ wrote: ↑14/08/2020 23:04 To je toliko rijetka pojava da spada u statističku grešku. Franšize AQ (i sam ISIL) su kao KKK. Ide deset debila a u vrhu dva agenta. Agenti opstaju a debili koji umisle da mogu kontra gazde popiju dron u glavu.
Njih zaista roka onaj ko je s druge strane šahovske table a to su, zna se, Iran, Rusija i Damask. + Hezbollah, dabome.
Kada budeš realno htio da sagledaš stvar i dublje uđeš u detalje, vidjećeš da bi i Bagdad pao da nije bilo iranske organizacione i ljudske pomoći na čelu sa Sulejmanijem. Isti taj Sulejmani je tri dana i tri noći iznosio argumentaciju za intervenciju Rusima u Moskvi. Bukvalno im je sve iznio pred oči i predložio da se konačno uključe ili da se pozdrave sa saveznikom u Damasku.sumirprimus wrote: ↑14/08/2020 23:25Ala iran i damask rokaju nedo bog nikomChallenger_ wrote: ↑14/08/2020 23:04 To je toliko rijetka pojava da spada u statističku grešku. Franšize AQ (i sam ISIL) su kao KKK. Ide deset debila a u vrhu dva agenta. Agenti opstaju a debili koji umisle da mogu kontra gazde popiju dron u glavu.
Njih zaista roka onaj ko je s druge strane šahovske table a to su, zna se, Iran, Rusija i Damask. + Hezbollah, dabome.![]()
Bagdad je izdrzo samo i iskljucivo zarad americke pomoci. Sve ostale price bajke i basne prepustam kolegi sa spremljenim folderima zapisima klipovima replikamaChallenger_ wrote: ↑14/08/2020 23:30Kada budeš realno htio da sagledaš stvar i dublje uđeš u detalje, vidjećeš da bi i Bagdad pao da nije bilo iranske organizacione i ljudske pomoći na čelu sa Sulejmanijem. Isti taj Sulejmani je tri dana i tri noći iznosio argumentaciju za intervenciju Rusima u Moskvi. Bukvalno im je sve iznio pred oči i predložio da se konačno uključe ili da se pozdrave sa saveznikom u Damasku.sumirprimus wrote: ↑14/08/2020 23:25Ala iran i damask rokaju nedo bog nikomChallenger_ wrote: ↑14/08/2020 23:04 To je toliko rijetka pojava da spada u statističku grešku. Franšize AQ (i sam ISIL) su kao KKK. Ide deset debila a u vrhu dva agenta. Agenti opstaju a debili koji umisle da mogu kontra gazde popiju dron u glavu.
Njih zaista roka onaj ko je s druge strane šahovske table a to su, zna se, Iran, Rusija i Damask. + Hezbollah, dabome.![]()
To nije nikakva tajna.
Hezbollah je pomogao u Kusajru, nakon više od dvije godine rata.
ALI, najbitnije, da SAA nije sama izdržala 4.5 godine rata do ruske intervencije, džaba trud Irana, Rusije i Hezbollaha.
EDIT: Kredit treba dati i grupi američkih generala iz vrha Pentagona, koji su se svega gnušali i oponirali Administraciji, javno i tajno. O njima će šira javnost tek da čuje značajne priče.Challenger_ wrote: ↑14/08/2020 23:37 ISIL je upravo tvorevina grupe zemalja na čijem su čelu USA i Obamina administracija. Da ne bi Iranaca, Sulejmanija i Rusa, danas bi oni i Bosnom vladali.
Kasima kazu jos uvijek oplakuju.kazu zato pada kisa u bosni i dan danasGusar-from-Riga wrote: ↑14/08/2020 23:39 E moj salik nabroja ti neke dronove jos rece brojku 4 neka drona. Razum mi govori da USA-Izrael imaju toliko tih dronova, bespilotnih letjelica da ni sami ne znaju koliko. Cuj ostala jos 3, urazumi se.
Sravnili bazu, mislis onu odmazdu za Kasima?
Neke camce otete nikom dlaka sa glave nije falila..
Bog sami zna ko je oborio iznad afganistana, talibani mozda mozda i oni sami jer je i previse znao.. Nabrajas mi neke djecije stvari koje su kap u moru za nesto konkretno. Evo nek napadnu, neka napadnu neku bazu pobiju 100 200 americkih vojnika, mogu to u svakom trenutku niko ne spori. Nek opali hezbolah na Izrael 20 raketa veceg dometa..
Bajke bajke i bajke.. puno zuje malo meda daju.
Ova osovina iako su bolesnici i licemjeri najvece vrste su tate igre trenutno.
Jahhh, bajke...Gusar-from-Riga wrote: ↑14/08/2020 23:39 E moj salik nabroja ti neke dronove jos rece brojku 4 neka drona. Razum mi govori da USA-Izrael imaju toliko tih dronova, bespilotnih letjelica da ni sami ne znaju koliko. Cuj ostala jos 3, urazumi se.
Sravnili bazu, mislis onu odmazdu za Kasima?
Neke camce otete nikom dlaka sa glave nije falila..
Bog sami zna ko je oborio iznad afganistana, talibani mozda mozda i oni sami jer je i previse znao.. Nabrajas mi neke djecije stvari koje su kap u moru za nesto konkretno. Evo nek napadnu, neka napadnu neku bazu pobiju 100 200 americkih vojnika, mogu to u svakom trenutku niko ne spori. Nek opali hezbolah na Izrael 20 raketa veceg dometa..
Bajke bajke i bajke.. puno zuje malo meda daju.
Ova osovina iako su bolesnici i licemjeri najvece vrste su tate igre trenutno.