Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote: ↑13/08/2020 12:29
Ja bih uvijek radije uzeo Crucial nego G.Skill
A nije neka velika razlika u cijeni - $73 naš ram, ovaj izađe $135 znači skoro pa ista cijena.
S tim da je Ballistix objektivno pouzdaniji
Nego ja sad razmišljam da li da Gigabyte ploču vratim, doplatim za ASUS
Koju ASUS plocu, njihove Prime juce ispadose najgore sto se tiče ovog cijenovnog segmenta do $150 kad je VRM testiranje u pitanju koje Hardware unboxed radio
Bazooka oduvala konkurenciju a i ta tvoja Aorus Elite se dobro drzi
Sto se asusa tice kiksali su malo sa B450 serijom , ali su stvari rjesene kasnije sa B450 STRIX E i novijom revizijom TUF GAMING ploča ,a po onom što sam vidio po netu vjerujem da i B550 strix prati taj trend i u slabijoj F izvedbi .Da sad uzimam vje bi je uzeo bez puno razmišljanja .
Arctic PWM F12 je odličan, imam dva i služe mi kao intake a volio bih uzeti još dva za exahaust. Kad sam ove kupovao, poštarinu sam platio manje od 2 dolara međutim sad bi morao poštarine platiti skoro koliko koštaju i samo ventovi što mi nije isplativo...na piku sam vidio da su najjeftiniji bili kod @mickey84 po cijeni 14.90 što je odlična cijena...jedino opet ta poštarina...nije mi na um palo, a neki dan sam bio u Banjaluci...mogao sam se prošetati i kupiti na licu mjesta
Averus wrote: ↑13/08/2020 12:29
Ja bih uvijek radije uzeo Crucial nego G.Skill
A nije neka velika razlika u cijeni - $73 naš ram, ovaj izađe $135 znači skoro pa ista cijena.
S tim da je Ballistix objektivno pouzdaniji
Nego ja sad razmišljam da li da Gigabyte ploču vratim, doplatim za ASUS
nemaš zaista nikakve potreba za takvom avanturom, ali kako god odlučiš, sretno
obicno uzimam najslabiji iz top ponude.. kad sam uzima ovaj to je bio 2700, prije fx8350, pa 1055T, prije 5000+ Black... tako da bi onda opet ganjao bar 4700
ja uzeo neki dan ovakav isti samo 500 gb. 52$ me izaslo. sto je najgore vec imam ssd u trenutnom compu i mogao bih ga iskoristiti za novu masinu, ali gladne oci. kud otkrih pesoto . evo sad gledam i maticnu da narucim MSI PRO B550M PRO-VDH WIFI 110$ na neweggu. moram sacekati da ovo dodje da me ne ocarine
ovaj WD Black sam gledao, mami me da uzmem još jedan m.2 i još 16 giga RAM-a ali nešto kad skontam, nije mi prioritet, mogu i kasnije...sad samo kontam o grafičkoj...nadam se da će pesoto opstati i nadam se da neće dizati cijenu...trenutne cijene usluge kod pesota su zaista prihvatljive...sad bi bilo lijepo da ovi naši carinici podignu prag za robu koja se ne carini bar na 600