Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote: ↑13/08/2020 09:36
I to dva slična gola primiše.
Definitivno su pali i fizički i psihički.
Nažalost, mislim da će teško ovo ponoviti. Baš zbog toga mi je donekle krivo, jer su, bar za mene, klub koji ima ono nešto, za razliku od PSG-a.
Samo da ne bude finale PSG-Manchester City. To bih najmanje želio gledati.
Upravo, teško da će ponoviti i šteta što su ovako završili sezonu. Ako oni ne ponove, onda će se neko drugi pojaviti i iznenaditi, neka druga Atalanta.
Logovan wrote: ↑13/08/2020 09:36
I to dva slična gola primiše.
Definitivno su pali i fizički i psihički.
Nažalost, mislim da će teško ovo ponoviti. Baš zbog toga mi je donekle krivo, jer su, bar za mene, klub koji ima ono nešto, za razliku od PSG-a.
Samo da ne bude finale PSG-Manchester City. To bih najmanje želio gledati.
U tom slucaju arapski derbi. Sjetimo se da je City optuziovao PSG da su imali umjesane prste oko Citijeve kazne od strane Uefe. Moglo bi biti klefanja na tribinama izmedju arapskih plemena.
Point. wrote: ↑13/08/2020 10:43
U tom slucaju arapski derbi. Sjetimo se da je City optuziovao PSG da su imali umjesane prste oko Citijeve kazne od strane Uefe. Moglo bi biti klefanja na tribinama izmedju arapskih plemena.
Da, tuča sa novčanicama od stotinu dolara.
To bi mi bilo najgore finale, jer su oba kluba bezlična. City nije koliko je PSG, valjda zato što PSG nema nikakvu konkurenciju u Francuskoj i liga je previše monotona.
Dok Real ceka da se protivnik umori i onda ga unisti svojom individualnom kvalitetom i/li sirinom klupe
Da se razumijemo podvig od 3 kante zaredom je impresivan, s tim da cu ga pamtiti bas tako-iskljucivo po impresivnom rezultatu, a ne po procesu koji je doveo do rezultata, koji mi nije bogzna kako impresivan. Baska sudije, one su svakog osvajaca kante u pojedinom trenutku pogurale.
Ali nije tema jer pricamo o Ligi Prvaka a Reala tu nema
Ljudima se gadi PsG-City finale jok eto trebam gledati Atalanta-Lyon. Pa to ne bi gledalo ukupno 100 ljudi garantujem vam minus navijaci ova 2 kluba. Point po obicaju ne zna sta pise. Samo lupi bez nekog osnova
godinama se pljuje liga pvaka, fuj, odvratno, vazda isti klubovi, dosadno, samo pare igraju. prodje tim koji nikada nije prosao u zavrsnicu, sa skromnijom financijskom slikom, i kada ispadnu - sta navijate se za njih i sta zalite. ne znaju. nemaju iskustva, snage, kapaciteta. nisu dorasli. sizofrenija od teme.
omar little wrote: ↑13/08/2020 13:07
godinama se pljuje liga pvaka, fuj, odvratno, vazda isti klubovi, dosadno, samo pare igraju. prodje tim koji nikada nije prosao u zavrsnicu, sa skromnijom financijskom slikom, i kada ispadnu - sta navijate se za njih i sta zalite. ne znaju. nemaju iskustva, snage, kapaciteta. nisu dorasli. sizofrenija od teme.
Pljuje Gerro jedini, samo sto on pise za desetoricu.
_BataZiv_0809 wrote: ↑13/08/2020 12:27
Dok Real ceka da se protivnik umori i onda ga unisti svojom individualnom kvalitetom i/li sirinom klupe
Da se razumijemo podvig od 3 kante zaredom je impresivan, s tim da cu ga pamtiti bas tako-iskljucivo po impresivnom rezultatu, a ne po procesu koji je doveo do rezultata, koji mi nije bogzna kako impresivan. Baska sudije, one su svakog osvajaca kante u pojedinom trenutku pogurale.
Ali nije tema jer pricamo o Ligi Prvaka a Reala tu nema
Pa nije sad da nije bilo i procesa....onaj sa tri kante je recimo autor jednog od najljepših golova u finalu, onda sjeti se Ronaldovih ili Baleovi škarica...nego je gušt hejtati najbolji klub svih vremena i ja to razumijem
Svakako Sretno ekipama što su ostale i da jorgandžije osvoje
Gerro wrote: ↑13/08/2020 12:59
Ljudima se gadi PsG-City finale jok eto trebam gledati Atalanta-Lyon. Pa to ne bi gledalo ukupno 100 ljudi garantujem vam minus navijaci ova 2 kluba. Point po obicaju ne zna sta pise. Samo lupi bez nekog osnova
Al bi bilo fora da Lyon osvoji
Ma ja nemam ništa protiv duela kao recimo Bayern - Barselona. To je svakako spektakl u najavi.
Kome se to ne gleda uvijek ima našu PL da uživa u izvornom fudbalu. Jes da oči zabole, aj hajd...sadomazohizam je takav.
Gerro wrote: ↑13/08/2020 12:59
Ma ja nemam ništa protiv duela kao recimo Bayern - Barselona. To je svakako spektakl u najavi.
Kome se to ne gleda uvijek ima našu PL da uživa u izvornom fudbalu. Jes da oči zabole, aj hajd...sadomazohizam je takav.
Ma smijesno. Isto ko da ostali nisu nikad potrosili centa. Ja bih volio da Atletico osvoji. Jednostavno su zasluzili za ovu svu patnju koju su im Real i Ronaldo nanijeli godinama. Jedan period su bili medju 2-3 najbolja evropska tima. Slicno ko Chelsea od 2005 do 2009 pa osvojise kad su bili losiji. Isto se to sad nadam za Atletico
Ja više volim pogledat našu ligu , nego ove robote i androide .
Mada , večeras sasvim pristojan meč , možda finale bude i Leipzig - Bayern/MC , apsolutno ništa ne fali.
Ni Lyon nije za odbacit.
Jorgandžije večeras završavaju učešće
manijak1 wrote: ↑13/08/2020 13:22
Ja više volim pogledat našu ligu , nego ove robote i androide .
Mada , večeras sasvim pristojan meč , možda finale bude i Leipzig - Bayern/MC , apsolutno ništa ne fali.
Ni Lyon nije za odbacit.
Jorgandžije večeras završavaju učešće
Ja vala ne mogu gledati recimo MDK - Krupa
Al FKS mogu sa svakim. I recimo ovo kad igraju Željo - Borac, ŠB - Zrinjski i tako to.
Kad pogledaš ove što kažeš robote, skontaš koji smo mi televizor guzonja za te LED-ovane
Nekad je dobro i to...clash of titans.
Tomahawk11 wrote: ↑13/08/2020 13:12
Pa nije sad da nije bilo i procesa....onaj sa tri kante je recimo autor jednog od najljepših golova u finalu, onda sjeti se Ronaldovih ili Baleovi škarica...nego je gušt hejtati najbolji klub svih vremena i ja to razumijem
Svakako Sretno ekipama što su ostale i da jorgandžije osvoje
Kao sto rekoh, skarice su individualna kvaliteta pojedinaca koji su ih izveli, sto ne umanjuje cinjenicu da su to sjajni golovi. Ali i jedan takav su i primili u finalu od Juventusa.
Hejtanje pak ostavljamo adolescentima iako simpatizer Bayerna volio bih da Jorgandzije osvoje, mada nije to to dok ga ne osvoje protiv/izbacivsi Real.
Sad ce nova skolska godina pa ce imati manje vremena pisati besmislice.
lik u postu proziva forumasa koji mu se nije obratio, a ti umjesto da reagiras na takvo sta fino njega milkis po glavi jer ti on gladi ego. i onda se okrenes i kazes ljudima da se manu trolcine koja zagadjuje svaku temu na kojoj se pojavi jer moderiras. ti pazis na temu. sto njemu nisi rekao da se mane pointa? ako vec glumatas nesto.