Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 09:34
izuzetak od pravila.tomo. ponekad neko i iz naseg bazena ispliva. al je konkurencija premala.realno. na par miliona stanovnika. zemlja neserdjena, zivot realno nezdrav.dobro iko ispliva...
Izuzetak zato što tražimo izgovore i ne radimo.
Od kakvog li su materijala svi naši igrači koji su dijaspora, a igraju u reprezentaciji? I to nešto govori
Kuka li kuka , pritisla ga teška muka ništa mu ne valja , samo se igra generala poslije bitke.
A đe treba reć , e tu je problem.
Amar nije htio u TC ni onda kad nije imao angažman , kad je po pitarima i njihovim simpatizerima bio na birou.
E to je obrazli , al teško izreć.
sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 09:34
izuzetak od pravila.tomo. ponekad neko i iz naseg bazena ispliva. al je konkurencija premala.realno. na par miliona stanovnika. zemlja neserdjena, zivot realno nezdrav.dobro iko ispliva...
Izuzetak zato što tražimo izgovore i ne radimo.
Od kakvog li su materijala svi naši igrači koji su dijaspora, a igraju u reprezentaciji? I to nešto govori
pazi kod nas se sve sastavi sto ne treba. ko po marfijevom zakonu. i onda kad ispliva neko da valja samo potvrdjuje pravilo
mix vise stvari od uvjeta rada, struke, volje zelje, selekcije, velicine baze, pa i genetike.
manijak1 wrote: ↑13/08/2020 09:37
Kuka li kuka , pritisla ga teška muka ništa mu ne valja , samo se igra generala poslije bitke.
Amar nije htio u TC ni onda kad nije imao angažman , kad je po pitarima i njihovim simpatizerima bio na birou.
tacno. ali su neki dil postigli, ko sto vidim otad se ne napadaju, onda zajednicki medij ih i malo gura, zna se koji...
mislim legitimno..njihov izbor...
manijak1 wrote: ↑13/08/2020 09:37
tacno. ali su neki dil postigli, ko sto vidim otad se ne napadaju, onda zajednicki medij ih i malo gura, zna se koji...
mislim legitimno..njihov izbor...
manijak1 wrote: ↑13/08/2020 09:41
Eto baš samo pojedinci isplivaju.
Koliko naših igrača pliva u regionalnim ligama ?
Čiji li su njihovi geni ?
Što ne mogu kuknjava , u PM.
Ja sam ubijeđen da ovo sve može puno bolje.
Za početak fizika
Za početak fizika
za pocetak fale ti bolji uvjeti rada, tereni, pa onda i struka.
realno koliko ima strucnih radnika u bh fudbalu?
sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 09:29
tc je za jedan nazovmo patriotski kliub skoro pa srbijanska filijala...
nece Nala gore docekati ni septembar
ne znam vala, po meni pregazio je rijec. i ko ga jbe. obraz nema cijenu.
cime smo ga zaduzili? prosla uprava nije produzila ugovor s njim, ova ga nije ni zvala... oprostio je nekakav dug
sta smo mi uradili za njega? onako realno?
lik je dugo sjedio kod kuce bez angazmana
Za početak fizika
za pocetak fale ti bolji uvjeti rada, tereni, pa onda i struka.
realno koliko ima strucnih radnika u bh fudbalu?
Pa sve ima uzrok i posljedicu. Neće samo ništa.
Nek se školuju, pa nek onda prenose znanje na mlade.
ne znam vala, po meni pregazio je rijec. i ko ga jbe. obraz nema cijenu.
cime smo ga zaduzili? prosla uprava nije produzila ugovor s njim, ova ga nije ni zvala... oprostio je nekakav dug
sta smo mi uradili za njega? onako realno?
lik je dugo sjedio kod kuce bez angazmana
sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 09:43
koliko ih igra a da valja u top ligama?
jel genetski ili iz nase lige?
nije isto kad ti na trening dodje 600 djece i 23 djece od kojih ti morads napvarit ekpiu da igra utakmice.za pocetak. 23 40 50 isto ti je...60.
pola odma bacis u vodu ne zna hodat kamol trcat.al ne mos poslat kuci, clanarina je bitna...
Last edited by sumirprimus on 13/08/2020 09:47, edited 1 time in total.
Eto ne valjaju , pa su ih nako uzeli da igraju u top ligama.
Mrsko mi tražit , ali ima ih.
Najrealnije svi koji rade s fudbalom mogu se zvati fudbalskim radnicima jer imaju ćage jer su imali dodira s loptom , pitanje je koliko znaju i koliko hoće i koliko mogu.
Eto ne valjaju , pa su ih nako uzeli da igraju u top ligama.
Mrsko mi tražit , ali ima ih.
Najrealnije svi koji reade s fudbalom mogu se zvati fudbalskim radnicima jer imaju ćage jer su imali dodira s loptom , pitanje je koliko znaju i koliko hoće i koliko mogu.
ok i super za njih, ja pitam koliko ih ima?
pjanic ibisevic nisu nasi produkti, nije ni misimovic.
dzeko, visca?
jel genetski ili iz nase lige?
nije isto kad ti na trening dodje 600 djece i 23 djece od kojih ti morads napvarit ekpiu da igra utakmice.za pocetak. 23 40 50 isto ti je...60.
pola odma bacis u vodu ne zna hodat kamol trcat.al ne mos poslat kuci, clanarina je bitna...
sumirprimus wrote: ↑13/08/2020 09:45
da vam se stilic povrijedi i lendric ode pito bih te ja za fudbol.. i taj bazen iz kog bi adekvatne zamjene izvadili
Štilić nije igro protiv Veleža , Lendrić sjedio na klupi protiv Radnika.Pitaj me koliko su završene utakmice