Leopard_SA wrote: ↑12/08/2020 23:08 Tacno bi covjek citajuci ovaj forum pomislio da se PSG poceo baviti fudbalom otkako su ih preuzeli Arapi
A inace igraci Atalante igraju za 550 KM mjesecno plus topli, karta i regres
Ma hajte molim vas
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kaligrafija
#30951 Re: UEFA Champions League
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30952 Re: UEFA Champions League
Koja prevara od igrača je ovaj panj Icardi, frajer se nije vidio 90 minuta protiv mrtve Atalante
uđe onaj poluamater konobar choupo moting i napravi više za 2 minute od malog Wandinog za 90
Ako Atletico prođe sutra sa pola snage šamaraju parižane
uđe onaj poluamater konobar choupo moting i napravi više za 2 minute od malog Wandinog za 90
Ako Atletico prođe sutra sa pola snage šamaraju parižane
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30953 Re: UEFA Champions League
pa takvo ti je ovdje licemjerje na temi. Cuj Atalanta, pa veca su oni plastika od Parisa tri put, do jucer niko nije cuo za njih, sad lafo citav forum navija za italijansku plastikuKaligrafija wrote: ↑12/08/2020 23:24Leopard_SA wrote: ↑12/08/2020 23:08 Tacno bi covjek citajuci ovaj forum pomislio da se PSG poceo baviti fudbalom otkako su ih preuzeli Arapi
Ma hajte molim vas![]()
![]()
![]()
Jos jedan dokaz da je Serie A smijesna liga, nema sanse da su medju 5 najjačih liga. 7-8 u najboljem slučaju za njih. Portugalci, Brazilci i Argentinci ih jedu za doručak
- luckylaka
#30954 Re: UEFA Champions League
Pa imaju poslije Mesia i Ronalda dva najbolja igraca na svijetu uz Navasa,Silvu,Marqina,Deaxlera...mogu se komotno ponosati sa svima na turniruomar little wrote: ↑12/08/2020 23:15preko zivog bayerna? pa ni u naserovim mokrim snovima.
- turbofolk
#30955 Re: UEFA Champions League
Atalanta dolazi iz grada o kojem smo najviše slušali u martu. Zato su simpatije na njihovoj strani. S druge strane, u PSG-u ima neki odbjegli sin koji je napustio "svetinju" i preko noći postao ono što je ustvari uvijek i bio. Žicar i padavičar.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30956 Re: UEFA Champions League
Da su na drugoj strani zrijeba ispali bi u cetvrt finalu odmah, ne brukaj se, prosli su samo zato sto su imali posla sa najgorom ekipom od ovih preostalih, smijesnom atalantom
ko god prodje s druge strane kostura do finala bi otreso ovaj psg sa 30 % snage
ko god prodje s druge strane kostura do finala bi otreso ovaj psg sa 30 % snage
-
LSD
#30957 Re: UEFA Champions League
PSG je klub gadova. Pristojan svijet ne navija za takve nitkove
Ostaje još nada u Cholovu anti-propagandu, da vrate kosmički balans.
Ostaje još nada u Cholovu anti-propagandu, da vrate kosmički balans.
- AmiĐa_Idriz
#30958 Re: UEFA Champions League
Ovakva i slična priča se za PSG proteže otkako su još Ibrahimovića doveli, a onda kad treba - ćorak.
Ja ih ne vidim kao osvajače, još dugo. Naravno, možda me već sada demantuju, ali ja to tako vidim.
- turbofolk
#30959 Re: UEFA Champions League
Ruku na srce, odigro je Neymar fantastično zadnje minute utakmice. Ovo je dobrim dijelom njegova pobjeda.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30960 Re: UEFA Champions League
Neymar i Mbappe 3 i 4 igrač svijeta
ovakva glupost moze pasti na pamet samo ovom lucy lakiu
Svim srcem uz Atletico i Simeonea da osvoje ovo, igraju najljepsi fudbal i imaju svoj stil za razliku od ostalih ekipa
Svim srcem uz Atletico i Simeonea da osvoje ovo, igraju najljepsi fudbal i imaju svoj stil za razliku od ostalih ekipa
- AmiĐa_Idriz
#30961 Re: UEFA Champions League
Zadnje minute? Ja bi rekao sve. Pred kraj je malo fizički pao (jer je u suštini sam i igrao) i opet je odradio krucijalan dio kod gola.
Individualno fantastična utakmica, vjerovatno najbolja njegova u Europi od dolaska u PSG.
- turbofolk
#30962 Re: UEFA Champions League
Barcelona i PSG u finalu 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30963 Re: UEFA Champions League
pa konačno da odigra nesto u knockout fazi, inače ide na rođendane sestre koju vjerujem karinđa, ali eto korona ga spasila da odigra sad ovaj meč
- turbofolk
#30964 Re: UEFA Champions League
Ja gledo samo drugo poluvrijemeAmiĐa_Idriz wrote: ↑12/08/2020 23:40
Zadnje minute? Ja bi rekao sve. Pred kraj je malo fizički pao (jer je u suštini sam i igrao) i opet je odradio krucijalan dio kod gola.
Individualno fantastična utakmica, vjerovatno najbolja njegova u Europi od dolaska u PSG.
- Billy The Pljuc
#30965 Re: UEFA Champions League
Realno Atalanta je pružila svoj maksimum s obzirom da to nije ista ekipa bez Iličića a i tempo koji su imali u prvenstvu sa utakmicama svaka 3-4 dana je dao svoj doprinos. Bili su blizu prolaska ali jbga nije bilo sportske sreće.
PSG definitivno ovisi o dva-tri igrača, jedan nije mogao nastupati nikako a drugi je rovit ušao i kao takav mnogo veći doprinos dao od indisponiranog Neymara, frajer isto kao da je naograjisao večeras. Za nekoga ko uzima tolike pare i slovi kao jedan od najboljih na svijetu ono što je on pružio na utakmici je kurac najblaže rečeno. Ne mogu se oteti utisku da je bio u nedozvoljenoj poziciji kod izjednačujućeg gola a ono što je upropastio do tada je za šamaranja onako roditeljskog.
Oba golmana dobra večeras a Mbappe je svijet za sebe, šteta što mu ne uđe makar jedna od one dvije prilike.
Prošla je bolja ekipa koja ako misli nešto više napraviti onda mora mnogo mnogo bolje od ovoga prikazanog večeras.
PSG definitivno ovisi o dva-tri igrača, jedan nije mogao nastupati nikako a drugi je rovit ušao i kao takav mnogo veći doprinos dao od indisponiranog Neymara, frajer isto kao da je naograjisao večeras. Za nekoga ko uzima tolike pare i slovi kao jedan od najboljih na svijetu ono što je on pružio na utakmici je kurac najblaže rečeno. Ne mogu se oteti utisku da je bio u nedozvoljenoj poziciji kod izjednačujućeg gola a ono što je upropastio do tada je za šamaranja onako roditeljskog.
Oba golmana dobra večeras a Mbappe je svijet za sebe, šteta što mu ne uđe makar jedna od one dvije prilike.
Prošla je bolja ekipa koja ako misli nešto više napraviti onda mora mnogo mnogo bolje od ovoga prikazanog večeras.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30966 Re: UEFA Champions League
čuj ovog haha, pa Neymar je odigrao odlicnu utakmicu, aj ti paša pređi na balet bolje ti je
da nije bilo Neymara ne bi gola do sutra dali
EDIT : https://www.whoscored.com/Matches/14657 ... nt-Germain
9.7 ocjenu dobio
da nije bilo Neymara ne bi gola do sutra dali
EDIT : https://www.whoscored.com/Matches/14657 ... nt-Germain
9.7 ocjenu dobio
- Layne
#30967 Re: UEFA Champions League
Kad porediš sa onim za šta igraju igrači PSG-a, tako nekako i dođeLeopard_SA wrote: ↑12/08/2020 23:08 Tacno bi covjek citajuci ovaj forum pomislio da se PSG poceo baviti fudbalom otkako su ih preuzeli Arapi
Ma hajte molim vas
According to French outlet L'Equipe, PSG star Neymar earns £32.5million-a-year. Meanwhile, Atalanta have the 13th-highest budget in Serie A and the whole squad is believed to earn around £27m-a-year./quote]
- luckylaka
#30968 Re: UEFA Champions League
Jbga nemozes prdvidjeti osvajaca i steta je sto jedan od favorita(BarsaBayern)otpadaju ali kazem sa ovim igrackim kadrom da se mogu ponosati sa svima.Neymar je neuhvatljiv Mbappe jos gori ,dobra odbrana mogu svasta napraviti a i Simeone je toliko lud da moze toliko motivisati igrace da idu do finala.Vidjecemo.Zao m BayernaAmiĐa_Idriz wrote: ↑12/08/2020 23:35Ovakva i slična priča se za PSG proteže otkako su još Ibrahimovića doveli, a onda kad treba - ćorak.
Ja ih ne vidim kao osvajače, još dugo. Naravno, možda me već sada demantuju, ali ja to tako vidim.
-
LSD
#30969 Re: UEFA Champions League
PSG prošao, od ostalih prolaze Atletico, Bayern i City.
E sad polufinala Atletico - PSG i City - Bayern, tu ce biti svega, vrlo teško za prognozirati, ali u finalu ce igrati City - PSG. Yebeš ga, plastika ce se sastati za titulu. Na kraju Pep uzima i baca piš po hejterima.
Ovo neke moje predikcije za ovaj turnir u Portugalu
Nemojte se smijati i kasnije izvlačiti ovaj post 
E sad polufinala Atletico - PSG i City - Bayern, tu ce biti svega, vrlo teško za prognozirati, ali u finalu ce igrati City - PSG. Yebeš ga, plastika ce se sastati za titulu. Na kraju Pep uzima i baca piš po hejterima.
Ovo neke moje predikcije za ovaj turnir u Portugalu
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30970 Re: UEFA Champions League
Polufinala
PSG-ATletico
Barca-City
Finale
Atletico-City
Osvajač : Atletico. Simeone vadi kur.cinu i šamara celavog ublehaša
PSG-ATletico
Barca-City
Finale
Atletico-City
Osvajač : Atletico. Simeone vadi kur.cinu i šamara celavog ublehaša
- cyprus
#30971 Re: UEFA Champions League
PSG-City finale bez dileme... Ko uzima, to nisam siguran 
-
LSD
#30972 Re: UEFA Champions League
Ne brukajte se.
Ćelava katalonska svetinja nošen duhom Krojfa ide do kraja ove sezone
Ćelava katalonska svetinja nošen duhom Krojfa ide do kraja ove sezone
- Billy The Pljuc
#30973 Re: UEFA Champions League
Moram ti se nasmijati, ako je ovo odlično onda jbga.
S obzirom da o njemu vlada tolika fama i da slovi za igračinu moralo je to biti puno bolje. Kod takvih likova je, pokazalo se to milion puta do sada, vrlo bitno kako uđu u utakmicu, da je rutinirao ono iz treće minute ja ne sumnjam da bi još mnogo pokazao do kraja utakmice. Ovako cmolja i patnja, nervoza i samo zahvaljujući imenu nije požutio kad je trebao a nakon toga ko zna gdje bi ga to odvelo.
28-ma mu je, do sada generalno bi već trebao biti na nivou da sam rješava zagonetke tipa Atlante i donese neki rezultat timu za koji igra, prvenstvo i kup Francuske nije to. Hajd jbga imali su predugačku pauzu ali evo treća zvanična utakmica zaredom i nije to ta prevaga koju bi on morao da nosi.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30974 Re: UEFA Champions League

Smijemo se mi tebi. Ipak ti bolje znas od strucnjaka. Neki pljuc pljuc zna bolje
-
LSD
#30975 Re: UEFA Champions League
Pa kako bolan nije riješio zagonetku.Billy The Pljuc wrote: ↑13/08/2020 00:11
28-ma mu je, do sada generalno bi već trebao biti na nivou da sam rješava zagonetke tipa Atlante i donese neki rezultat timu za koji igra, prvenstvo i kup Francuske nije to. Hajd jbga imali su predugačku pauzu ali evo treća zvanična utakmica zaredom i nije to ta prevaga koju bi on morao da nosi.
Pa riješio je maloprije utakmicu sa dva pasa, nacrtao im golove, ako si gledo utakmicu.
Mislim ne volim ga ni ja, yebo mu pas mater klošarsku, pobjegao je iz Barce za parama u francusku ligu, ali je lik igracina i šta da se radi