EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post Reply
AleksoMKD

#401 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by AleksoMKD »

The 51st State wrote: 12/08/2020 13:24 u hrvatskoj je bio o istospolnim brakovima?
Polako ce se pojacavati propaganda kao i pritisak na protivnike istih i na kraju ce vlast progurati uredbom te brakove kao i usvajanje dece samo pod drugim imenom.

Ko sto je u nekim zemljama referendumom za EU ustav odbijen te su ga vlasti progurale kao "dogovor za EU" bez konsultacije glasaca.
broj dva wrote: 12/08/2020 13:40 Tu se slazem sa tobom.
Ovo sa pravima trans individua je tako novi fenomen da ni progresivna drustva nisu nasla posve dobra rjesenja.
Slazem se da muskarci koji hirurski i hormonalno postanu "zene" imaju fizicku prednost nad prirodnim zenama i da ne bi trebali sudjelovati u profesionalnom sportu. Ima toliko zanimanja na svjetu da to i nije neka zrtva za dobijanje drugih prava, kao na primjer pravo da javno budes trans osoba i da zakonski imas ista prava..
Trebace vremena da se ovo asimilira u kulturi i rjesi na bolji naci nego prije a to je bilo u najboljem slucaju ignoriranje trans osoba a u najgorem znas vec i sam.
Moje licno misljenje je da trans zene nisu "prave" zene. Jebi ga ne smatram ni mljeko od soje mljekom. Ali mi ne smeta da se smatraju zenama ni da im se ja obracam zenskim imenom ni da traze svoja prava.
madner wrote: 12/08/2020 14:00 Opozicija ovim glupostima od LGBT nema veze sa vjerom, niti sa pravom vjernika na svoj stav. Tj. svako ko ima dvije normalne bi trebao biti protiv, bez obzira na praznovjere koje upraznjava.
T je ubilo LGB pokret jer je tamo (u T) najvise psihicki poremecenih osoba, manijaka i sexualnih predatora. U potrazi za saveznicima LGB su sami sebi pucali u nogu jer je po njihovoj definiciji zena svako ko se samodijagnosticira kao zena.

Otislo je dotle sto su lezbejke koje ne zele vezu ili sex sa "trans zenom" dobile epitet TERF (trans exclusionary radical feminist) dok su muskarci koji ne zele popusiti "zenstveni" penis transfobi.

Naravno ima normalnih trans osoba no u ovom pokretu su vodje najglasniji i naj mentalniji (kao i u modernom feministickom pokretu) i isti sute kako ne bi bili razapeti na drustvenim mrezama i samom time rizikovali gubitak radnog mesta pa i tuzbu za transfobiju.
Kikibombona

#402 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Kikibombona »

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 01:38Agresivna kampanja koja od mene očekuje da mijenjam moje sisteme vrijednosti poput vjere, porodice, prijateljstva, u skladu sa LGBT ideologijom.

Da riječ je o MOJA proverbijalna četiri zida, u koja se mogu zatvoriti, za koja se ja borim,.da ne budu inficirana LGBT ideologijom.

Tako da imamo paradoks, u kojem se brutalno agresivno insistira na pravu usvajanja djece za gay parove, bez ikakvog govora o odgoju, i istovremeno meni lično osporava da svoju djecu odgajan u skladu sa mojim sistemima vrijednosti. Pogledaj komentare na moj prethodni post na temi.

LGBT ideologija nema apsolutno nikakve veze sa promocijom prava neke ugrožene skupine ljudi, nego se bavi promjenom paradigme društva i osnovnih postulata na kojima je zasnovano. Ta promjena se ne tiče LGBT zajednice nego društva u cjelini. Nema cilj da unaprijedi živote te ugrožene skupine, nego da promijeni živote kompletnog društva.

Na svaku naznaku bilo kakvog otpora ili najmanjeg neslaganja (iako se radi o isključivo mom životu i mojim pravima) se odgovara brutalnom satanizacijom i dehumanizacijom protivnika. Nemoguće je biti ni neutralan. Jedini ispravan odgovor je bezuvjetno i bespogovorno: gay is OK.

Inače, Poljaci će postati Juden-LGBT frei fašisti, a ja podržavalac potencijalnog genocida nad LGBT populacijom.
Vjerski sistem vrijednosti puno vise ugrozavaju nove heteroseksualne generacije nego homoseksualci.

- u sarajevskim kaficima i restoranima, parkovima i klupama, ispijaju se cisterne alkohola
- u klubovima se odvijaju zestoki derneci, seks i erotika na svakom koraku
- zene hodaju ulicama sa pickama i sisama na izvol'te
- slusa se muzika koja je nespojiva sa vjerom, odzvanja sa svih strana
- mediji forsiraju takav način zivota, kurvari i starlete su danas IN
- kladionice i kockarnice na svakom cosku
- Sarajevo je danas Sodoma i Gomora

Tvoje dijete, ti i tvoja porodica, zivite u takvom gradu, sve konzumirate na dnevnom nivou htjeli to ili ne.

...

I opet tebe ni tvoje dijete niko nece natjerati da promijeni 10 partnera za godinu dana, da se razbija alkoholom, da se oblaci provokativno, da slusa death metal, da visi u kockarnici itd. Jednako tako, niko tvoje dijete nece i ne moze natjerati da bude peder.

...

Vjerski konzervstivizam je mrtav. U BiH je malo ozivljen radi rata, nepismenosti i neimaštine. Al' proci ce i to. BiH je Evropa, nije Somalija.
vaučer

#403 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by vaučer »

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 01:38 Agresivna kampanja koja od mene očekuje da mijenjam moje sisteme vrijednosti poput vjere, porodice, prijateljstva, u skladu sa LGBT ideologijom.
Daj neki primjer te agresivne kampanje ako može.
Dakle neka bogato financirana LGBT kampanja koja je usmjerena na oduzimanje prava na vjerski izbor, privatno prakticiranje obiteljskih vrijednosti u skladu s tim vrijednostima, kampanja koja želi nametnuti tebi kao vjerniku da imaš gay prijatelja ili što već si mislio pod 'mjenjanjem sistema vrijednosti prijateljstva'. Vjerujem da nećeš naći takvu kampanju, jer ne postoji. Naći ćeš kampanju za promicanje jednakosti - što ti kao vjernik razmažen tim da imaš sva prava pod nebom interpretiraš kao uzimanje tvojih prava i tradicija.

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 01:38 Da riječ je o MOJA proverbijalna četiri zida, u koja se mogu zatvoriti, za koja se ja borim,.da ne budu inficirana LGBT ideologijom.
Pa slobodno se zatvori u svoja četiri zida i isključi vanjski svijet. Nek u tvojoj kući bude kako ti želiš, osim ako to što se pojavi neki peder na filmu kad upališ televiziju ne smatraš (a bit će da jesi) atakom na tvoj unutarnji mir i prava.

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 01:38 Tako da imamo paradoks, u kojem se brutalno agresivno insistira na pravu usvajanja djece za gay parove, bez ikakvog govora o odgoju, i istovremeno meni lično osporava da svoju djecu odgajan u skladu sa mojim sistemima vrijednosti. Pogledaj komentare na moj prethodni post na temi.
Opa, sad si i žrtva? Osporava se pravo da odgajaš djecu u skladu s vrijednostima? Morali bi malo rastočiti koje su to vrijednosti, ali koliko znam odgajanje djece u duhu vjere uz poštivanje sekularnih zakona nije nikome uskraćeno niti je ikad bila slična kampanja. Moje osobno mišljenje je da je kljukanje djece dogmama od rođenja forma zlostavljanja. Ti očito misliš slično jer vjeruješ da će gay roditelji indoktrinirati djecu da postanu gay i to te buni, jer jadna djeca nisu imala izbora nit su im to roditelji (osim ako je lezbijski par koji je začeo na ovaj ili onaj način pa im jebiga jesu roditelji, tj jedan od partnera jeste). Ovo samo pokazuje koliko si latentno homofoban i kako si malo kontakta imao s gay osobama - jer vjeruješ da se postaje gay odgojem i izborom i da je biti gay neki virus koji oni namjerno prenose kako bi pokorili cijeli svijet.

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 01:38 LGBT ideologija nema apsolutno nikakve veze sa promocijom prava neke ugrožene skupine ljudi, nego se bavi promjenom paradigme društva i osnovnih postulata na kojima je zasnovano. Ta promjena se ne tiče LGBT zajednice nego društva u cjelini. Nema cilj da unaprijedi živote te ugrožene skupine, nego da promijeni živote kompletnog društva.
Slažem se. Radi se o promjeni paradigme i izgradnji boljeg društva. Radi se o jednakosti za sve pred zakonom bez obzira na spol, rasu i spolnu opredjeljenost. Znam da te kao bjelca, muškarca i pripadnika monoteističke religije to smeta i da to vidiš kao uzimanje tvojih prava kako bi se netko drugi okoristio - ali stvar je u tom da su ti ljudi 'ugrožena skupina' samo jer ih je većina marginizirala i ugrozila. Plan je da nisu ni ugroženi a ni skupina - već samo ljudi i građani kao što si i sam.
A_A_AKCIJA

#404 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by A_A_AKCIJA »

Kikibombona wrote: 12/08/2020 15:17
A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 01:38Agresivna kampanja koja od mene očekuje da mijenjam moje sisteme vrijednosti poput vjere, porodice, prijateljstva, u skladu sa LGBT ideologijom.

Da riječ je o MOJA proverbijalna četiri zida, u koja se mogu zatvoriti, za koja se ja borim,.da ne budu inficirana LGBT ideologijom.

Tako da imamo paradoks, u kojem se brutalno agresivno insistira na pravu usvajanja djece za gay parove, bez ikakvog govora o odgoju, i istovremeno meni lično osporava da svoju djecu odgajan u skladu sa mojim sistemima vrijednosti. Pogledaj komentare na moj prethodni post na temi.

LGBT ideologija nema apsolutno nikakve veze sa promocijom prava neke ugrožene skupine ljudi, nego se bavi promjenom paradigme društva i osnovnih postulata na kojima je zasnovano. Ta promjena se ne tiče LGBT zajednice nego društva u cjelini. Nema cilj da unaprijedi živote te ugrožene skupine, nego da promijeni živote kompletnog društva.

Na svaku naznaku bilo kakvog otpora ili najmanjeg neslaganja (iako se radi o isključivo mom životu i mojim pravima) se odgovara brutalnom satanizacijom i dehumanizacijom protivnika. Nemoguće je biti ni neutralan. Jedini ispravan odgovor je bezuvjetno i bespogovorno: gay is OK.

Inače, Poljaci će postati Juden-LGBT frei fašisti, a ja podržavalac potencijalnog genocida nad LGBT populacijom.
Vjerski sistem vrijednosti puno vise ugrozavaju nove heteroseksualne generacije nego homoseksualci.

- u sarajevskim kaficima i restoranima, parkovima i klupama, ispijaju se cisterne alkohola

Tvoje dijete, ti i tvoja porodica, zivite u takvom gradu, sve konzumirate na dnevnom nivou htjeli to ili ne.

...

I opet tebe ni tvoje dijete niko nece natjerati da promijeni 10 partnera za godinu dana, da se razbija alkoholom, da se oblaci provokativno, da slusa death metal, da visi u kockarnici itd. Jednako tako, niko tvoje dijete nece i ne moze natjerati da bude peder.

...

Vjerski konzervstivizam je mrtav. U BiH je malo ozivljen radi rata, nepismenosti i neimaštine. Al' proci ce i to. BiH je Evropa, nije Somalija.

Sve što si naveo je primjer suživota. Sve to se dešava pored mene i ostavljeno mi je na izbor hoću li se opijati ili učiti dijete da je alkohol zlo.

Niko me ne anatemiše jer ne idem na beer fest.
Niko mi dijete neće u školi učiti kako se peče rakija, niti mu objašnjavati da je to normalno, niti će mu ponuditi čašicu ako je nasikirano ili dovesti lokalne alkoholičare da se malo druže, bolje upoznaju i reklamiraju svoj životni stil. Dapače, do 18. godine će mu zakonski biti zabranjen pristup alkoholu, kao i sexualno explicitnim sadržajima. Trenutno je zaštićeno od toga.

Čak se ni moj lokalni alkoholičar neće ljutiti ako smatram da je to grijeh, niti će se buniti što ne smije voziti pijan i galamiti da je ugrožen. Neće me ubjeđivati da je moja sveta knjiga prevaziđena i neće je prepravljati u alkohol friendly verziju.

Sa LGBT ideologijom nemam izbora. Moram reći da je gay OK, inače sam fašista. Moram dopustiti da u školi djecu uče da porodicu mogu osnovati dva muškarca, inače sam fašista, a mogao bih i ostati bez posla.

Sada bih potpisao ovu prvu verziju, ali znamo da to nije fol i da nije dovoljno...
AleksoMKD

#406 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by AleksoMKD »

vaučer wrote: 12/08/2020 15:46 Daj neki primjer te agresivne kampanje ako može.
Evo primera propagande na delu:
vaučer wrote: 12/08/2020 15:46 Znam da te kao bjelca, muškarca i pripadnika monoteističke religije
Na brdovitom Balkanu, usred preko 90% belaca koji nikad nisu kolonizirali ni porobljavali druge kontinente ih njihov sugradjanim proziva zbog boje koze.

Belci, muskarci, monoteisti su zasluzni za ukidanje robstva na vecini planete kao i dozvoljavanje postojanja zenskih prava kakvim ih shvatamo danas, barem u modernim drzavama.

Isti su dozvolili postojanje LGB prava u razvijenim drzavama.

Da sutra nestanu beli monoteisticki muskarci nestala bi zenska prava a LGBT bi nestali na lomaci ili bi bili bacani sa krovova.

EDIT: ovo kazem kao ateista.
kio01

#407 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by kio01 »

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 16:36
Kikibombona wrote: 12/08/2020 15:17

...

...

Sve što si naveo je primjer suživota. Sve to se dešava pored mene i ostavljeno mi je na izbor hoću li se opijati ili učiti dijete da je alkohol zlo.

Niko mi dijete neće u školi učiti kako se peče rakija, niti mu objašnjavati da je to normalno, niti će mu ponuditi čašicu ako je nasikirano ili dovesti lokalne alkoholičare da se malo druže, bolje upoznaju i reklamiraju svoj životni stil. Dapače, do 18. godine će mu zakonski biti zabranjen pristup alkoholu, kao i sexualno explicitnim sadržajima. Trenutno je zaštićeno od toga.

Čak se ni moj lokalni alkoholičar neće ljutiti ako smatram da je to grijeh, niti će se buniti što ne smije voziti pijan i galamiti da je ugrožen. Neće me ubjeđivati da je moja sveta knjiga prevaziđena i neće je prepravljati u alkohol friendly verziju.

Sa LGBT ideologijom nemam izbora. Moram reći da je gay OK, inače sam fašista. Moram dopustiti da u školi djecu uče da porodicu mogu osnovati dva muškarca, inače sam fašista, a mogao bih i ostati bez posla.

Sada bih potpisao ovu prvu verziju, ali znamo da to nije fol i da nije dovoljno...
Sta bi uradio da ti je dijete gej?
kio01

#408 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by kio01 »

AleksoMKD wrote: 12/08/2020 16:38
vaučer wrote: 12/08/2020 15:46 Znam da te kao bjelca, muškarca i pripadnika monoteističke religije
Na brdovitom Balkanu, usred preko 90% belaca koji nikad nisu kolonizirali ni porobljavali druge kontinente ih njihov sugradjanim proziva zbog boje koze.

Belci, muskarci, monoteisti su zasluzni za ukidanje robstva na vecini planete kao i dozvoljavanje postojanja zenskih prava kakvim ih shvatamo danas, barem u modernim drzavama.

Da sutra nestanu beli monoteisticki muskarci nestala bi zenska prava a LGBT bi nestali na lomaci ili bi bili bacani sa krovova.

Da, sve su to bijeli muskarci monoteisti uradili, a koincidentalno su oni jedini koji su ikada imali moc. Ne znam kako ces od robova ocekivati da sami u zakon stave zabranu robovlasnistva, ili zenama da glasaju za svoj glas :lol:
vaučer

#409 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by vaučer »

Molim a?
Ne prozivam ga zbog boje kože nego ukazujem da je bio svjestan tog ili ne - dio populacije koji se najmanje suočava s predrasudama i čija su prava zacementirana i uzimaju se zdravo za gotovo. To nije propaganda nego činjenica a svakako nije primjer agresivne, organizirane kampanje da mu se njegova prava uskrate. Osim ako je toliko osjetljiv da bi sam čin ukazivanja privilegirane pozicije iz koje drugima kroji sudbinu bio interpretiran kao napad na njegova prava i privilegije.
A_A_AKCIJA

#410 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by A_A_AKCIJA »

Dakle neka bogato financirana LGBT kampanja koja je usmjerena na oduzimanje prava na vjerski izbor, privatno prakticiranje obiteljskih vrijednosti u skladu s tim vrijednostima, kampanja koja želi nametnuti tebi kao vjerniku da imaš gay prijatelja ili što već si mislio pod 'mjenjanjem sistema vrijednosti prijateljstva'. Vjerujem da nećeš naći takvu kampanju, jer ne postoji. Naći ćeš kampanju za promicanje jednakosti - što ti kao vjernik razmažen tim da imaš sva prava pod nebom interpretiraš kao uzimanje tvojih prava i tradicija.
Za početak, bilo koji nastup Pussy Riot ili Femen u kojem prekidaju vjerska služenja, sa ciljem promocije svojih ideja. To su profesionalni aktivisti, koji kada budu uhapšeni, digne se međunarodna kuka i motika. Žive od toga što rade, jer su jako dobro finansirani sa svih strana.
Five band members burst onto the altar at Christ the Savior Cathedral in Moscow to deliver a profanity-laced song called Punk Prayer that slams Russian leader Vladimir Putin and relations between the Kremlin and the Russian Orthodox church. The performers are dragged away by guards, but the performance is captured on video.
In November 2011, Femen activist Alexandra Shevchenko started stripping and waving a banner stating "Freedom for women" after Pope Benedict XVI's Sunday sermon at Saint Peter's Square at the Holy See.[108]
On 26 July 2012, a topless Femen activist, Yana Zhdanova, attacked the Patriarch of Moscow and all the Rus', Kirill I of Moscow, while he was visiting Ukraine.[110][111] Zhdanova had the words "Kill Kirill" painted on her back and screamed "Get Out!" to the Orthodox Christian leader.
On 17 August 2012, Inna Shevchenko and two other Femen activists chainsawed down a large wooden Christian crucifix that was dedicated to Uniate Christian victims of antireligious Stalinist purges,[57] near Maidan Nezalezhnosti in Kiev in support for the Russian group Pussy Riot
On Christmas Day 2013, a German FEMEN member disrupted a service in the Cologne Cathedral to protest against Cardinal Meisner's "very conservative orientation."[128] She was subsequently fined €600.
On 25 December 2017, one topless activist from the group tried to snatch the statue of the infant Jesus from the nativity scene in St. Peter's Square screaming, "God is woman." Before she was able to steal the statue, however, she was tackled to the ground by guards
Ništa od navedenog ne bi bilo moguće izvesti da ne postoje finansije koje omogućavaju ove aktivnosti, plaćaju kazne i omogućavaju operacije ovih aktivista.

Eh, da, namjerno sam stavio aktivnosti protiv vjerskih institucija. Jer kada se to radi ovako, onda je to aktivizam. Da vehabije ulete u SOC i tekbiraju, bio bi terorizam...
Pryda

#411 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Pryda »

...
Last edited by Pryda on 12/08/2020 22:37, edited 1 time in total.
Lincoln-Burrows

#412 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Lincoln-Burrows »

Dobro ajde ljudi izražavaju nezadovoljstvo ovim ili onim na neki način ali
ne mogu shvatiti ove što se svlače goli po crkvama ili općenito na ulici u gradu ili selu.
Šta bi trebalo legalizirati i hodanje golišavih osoba po granapu?
kluz franjo

#413 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by kluz franjo »

U periodu od 6 godina smo dakle imali:

Pankera kom. 1
Obnaženih ženskih grudi kom. 6
Radikalnih feministica kom. 7
LGBT pripadnika kom. 0 (osim ako nisu u pitanju neke insinuacije na konto vjerskih velikodostojnika. Njih nisam brojao)

Ne znam, kako ostali, ali ja što više čitam ovaj naš ustav, sve mi se više čini da su ga potpisali neki pripadnici "agresivne LGBT ideologije".
vaučer

#414 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by vaučer »

Wow. Pussy riot i Femen? Ooooukej... Baš silan primjer agresivne LGBT kampanje s financijskom zaleđinom mega-gay lobija koji je skucao 600 eura. Ne znam samo kako će se svojim mizernim ovozemaljskim sredstvima odbraniti uz zid pritisnuti trio islamske, katoličke i pravoslavne crkve. Usput ni jedna od navedenih nije LGBT skupina nego su obe agresivne feminističke skupine koje su nastale u velebnim bastionima ljudskih i ženskih prava - Putinovoj Rusiji i Proputinovoj Ukrajini.

No dobro, mislim da si efektno dokazao da su vjernici pod agresivnim, dobro organiziranim napadom na njihove slobode i prava. Planeri novog, neplodnog i bezbožnog svijeta su u svojim mračnim odajama već napisali i skrojili budućnost u kojoj za vas nema mjesta. Ne ostaje ništa nego pognuti se novim gospodarima. Kad mogu oformiti Pussy Riot i Femen - tko zna gdje će im biti kraj.
zubi

#415 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by zubi »

:lol: :lol: :lol:

Ko je ono zasluzan za uspostavljanje ropstva?

E cuj DOZVOLJAVANJE postojanja zenskih prava.... u jeeeee bas vam fala sto DOZVOLJAVATE da zene imaju prava.... :-)
Kikibombona

#416 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Kikibombona »

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 16:36
Kikibombona wrote: 12/08/2020 15:17Vjerski sistem vrijednosti puno vise ugrozavaju nove heteroseksualne generacije nego homoseksualci.

...

...

Imas izbor, mozes reci da 'gej nije ok'. U Holandiji i Njemackoj mozes reci da gej nije okej, mozes bilo gdje. Mozes reci da bilo ko nije okej - vjernici, nevjernici, liberali, komunisti, navijaci Liverpula, navijaci Flensburga, Merkel, Makron, hipici, metalci itd itd. Mozes reci da bilo ko ili bilo sta nije okej. Pederi nisu nikakva opasnost, nigdje na svijetu, a posebno nisu na Balkanu. Samozatajna manjina koja se drzi u ogranicenom krugu ljudi, posebnim klubovima za izlaske itd. Skroz nevidljivi. A mi se vec castimo raznim uvredama, radi etničkih ili politickih razlika nazivamo jedne druge fasistima, onda podjele i uvrede na relaciji selo vs grad, Sarajevo vs Zenica/Tuzla, entitet vs entitet itd itd.

...

Tvoje dijete gleda gologuze ljude po ulicama Sarajeva. Gleda kako se ljube i fataju. Blud i nemoral gdje se god okrenes, od ulice, televizije, drustvenih mreza itd. Nema narocitog smisla da su ti pored svega toga veci problem pederi koje za zivota neces vidjeti nekoliko puta.
Kikibombona

#417 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Kikibombona »

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 18:16Eh, da, namjerno sam stavio aktivnosti protiv vjerskih institucija. Jer kada se to radi ovako, onda je to aktivizam. Da vehabije ulete u SOC i tekbiraju, bio bi terorizam...
Na vehabijama, cetnicima i slicnima je zvono terorizma, smrti i nasilja.

Koga su pederi ubili?
Banksy

#418 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Banksy »

Šta bi tek da ih država zatrpava milionima našeg novca, bez pitanja sviđa li nam se to ili ne, podržavamo li njihove aktivnosti ili ne, je li nam to izbor ili ne.

Našeg novca. Bez pitanja. Milione.
high_volume

#419 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by high_volume »

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 13:56
high_volume wrote: 12/08/2020 13:45
A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 13:30 Haj da te naučim kako se argumentuje.
Nemoj me samo ti učiti, Allaha ti :lol:
E kad tako fino zamoliš, neću sada, Markiza ti de Sada :thumbup:
To ti pišem sve vrijeme... džaba kupuješ cipele po Beču :-) :(
Dangubic

#420 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Dangubic »

Šta si ti htio sa ovim reći. Istraga pokazuje da su ljudi toliko dugo bili pod uticajem da im to nije prijatno znači treba puno više da se Gay parovi ljube na ulici da bi se ljudi riješili predrasuda.
Dangubic

#421 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Dangubic »

Kikibombona wrote: 12/08/2020 20:28
A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 18:16Eh, da, namjerno sam stavio aktivnosti protiv vjerskih institucija. Jer kada se to radi ovako, onda je to aktivizam. Da vehabije ulete u SOC i tekbiraju, bio bi terorizam...
Na vehabijama, cetnicima i slicnima je zvono terorizma, smrti i nasilja.

Koga su pederi ubili?
Nije to bitno vjernicima vehabije ili četnici su malo zastranili ali jbg homoseksualci njih puno brinu :-D
Dangubic

#422 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Dangubic »

A_A_AKCIJA wrote: 12/08/2020 18:16
Za početak, bilo koji nastup Pussy Riot ili Femen u kojem prekidaju vjerska služenja, sa ciljem promocije svojih ideja. To su profesionalni aktivisti, koji kada budu uhapšeni, digne se međunarodna kuka i motika. Žive od toga što rade, jer su jako dobro finansirani sa svih strana.
Five band members burst onto the altar at Christ the Savior Cathedral in Moscow to deliver a profanity-laced song called Punk Prayer that slams Russian leader Vladimir Putin and relations between the Kremlin and the Russian Orthodox church. The performers are dragged away by guards, but the performance is captured on video.
In November 2011, Femen activist Alexandra Shevchenko started stripping and waving a banner stating "Freedom for women" after Pope Benedict XVI's Sunday sermon at Saint Peter's Square at the Holy See.[108]
On 26 July 2012, a topless Femen activist, Yana Zhdanova, attacked the Patriarch of Moscow and all the Rus', Kirill I of Moscow, while he was visiting Ukraine.[110][111] Zhdanova had the words "Kill Kirill" painted on her back and screamed "Get Out!" to the Orthodox Christian leader.
On 17 August 2012, Inna Shevchenko and two other Femen activists chainsawed down a large wooden Christian crucifix that was dedicated to Uniate Christian victims of antireligious Stalinist purges,[57] near Maidan Nezalezhnosti in Kiev in support for the Russian group Pussy Riot
On Christmas Day 2013, a German FEMEN member disrupted a service in the Cologne Cathedral to protest against Cardinal Meisner's "very conservative orientation."[128] She was subsequently fined €600.
On 25 December 2017, one topless activist from the group tried to snatch the statue of the infant Jesus from the nativity scene in St. Peter's Square screaming, "God is woman." Before she was able to steal the statue, however, she was tackled to the ground by guards
Ništa od navedenog ne bi bilo moguće izvesti da ne postoje finansije koje omogućavaju ove aktivnosti, plaćaju kazne i omogućavaju operacije ovih aktivista.

Eh, da, namjerno sam stavio aktivnosti protiv vjerskih institucija. Jer kada se to radi ovako, onda je to aktivizam. Da vehabije ulete u SOC i tekbiraju, bio bi terorizam...
Da vehabije negdje ulete i tebijaju to nebi bio terorizam ali bi bio kad ubijaju nevino stanovnistvo i kolju kršćane i drže žensko roblje i ubijaju homoseksualce što se i dešava u kalifatu ili u Saudijskoj Arabiji gdje je smrtna kazna za homoseksualnost . Porediti zločine vehabija sa upadanjem i ometanjem crkvenog obreda je smiješno.
high_volume

#423 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by high_volume »

Dangubic wrote: 12/08/2020 21:57
Da vehabije negdje ulete i tebijaju to nebi bio terorizam ali bi bio kad ubijaju nevino stanovnistvo i kolju kršćane i drže žensko roblje i ubijaju homoseksualce što se i dešava u kalifatu ili u Saudijskoj Arabiji gdje je smrtna kazna za homoseksualnost . Porediti zločine vehabija sa upadanjem i ometanjem crkvenog obreda je smiješno.
Image

https://www.index.hr/vijesti/clanak/veh ... 03381.aspx
Dangubic

#424 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by Dangubic »

high_volume wrote: 12/08/2020 22:05
Dangubic wrote: 12/08/2020 21:57
Image

https://www.index.hr/vijesti/clanak/veh ... 03381.aspx
Užas da ne povjeruješ. Isto 16 vijek.
The 51st State

#425 Re: EU ucjenjuje evropske gradove zbog anti-LGBT stavova

Post by The 51st State »

Dangubic wrote: 12/08/2020 21:16
Šta si ti htio sa ovim reći. Istraga pokazuje da su ljudi toliko dugo bili pod uticajem da im to nije prijatno znači treba puno više da se Gay parovi ljube na ulici da bi se ljudi riješili predrasuda.
ne citas do kraja, a jos nisi odgovorio za vec etablirane socijalne negativnosti.
Post Reply