Ma jel to nemaš drugog argumenta, osim starog dobrog, bolje bi ti bilo... ?high_volume wrote: ↑12/08/2020 12:10Tebi, kao članu Islamske zajednice, stravstvenom vjerniku, a i Zajednici, korisnije je da se baviš pitanjima i traženjem odgovora na lopovluk i "prevarluk" finansijama, parama koje vjernici daju imamima i toj kompletnoj organicaciji "poštenja", nego da dotičeš teme na koje te inicira podsvijest kojima svijest nije dorasla, da razmatraš teme koje te plaše jer na njihova pitanja nemaš adekvatan odgovor, jer koristiš primitivizam da obrazložiš svoja shvatanja, koristiš šovinizam da ograničiš tuđa prava. Na stranu što perfidno, ono "pravo seljački", manipuliraš tuđim komentarima razbijajući im kontekst da bi opravdao svoje stavove...A_A_AKCIJA wrote: ↑12/08/2020 02:02Samo da na brzinu citiram neke od upisa, pa da ih malo dotjeram. Šta bi bilo da je neko napisao:high_volume wrote: ↑02/08/2020 03:10 da je društveno uređenje demokratsko, da ne možeš svom djetetu nametati svoju voljuDakle, my friend, ovo se zovu dvostruki aršini, ili, zahvalite se ovim ideolozima što je društvo odabralo Trumpa i ostale idiote, jer je gomila normalnog svijeta prokazana kao ekstemisti i desničari upravo po ovom osnovu...high_volume wrote: ↑02/08/2020 03:10 da je društveno uređenje demokratsko, da ne možeš tuđem djetetu nametati svoju volju, makar ga usvojio
kriminal-pod-krovom-sarajevskog-medzlis ... #p16717061
Ponavljam, itekako me brine i jako me se dotiče činjenica da oko mene žive ljudi, koji bi mi zabranili da odgajam djecu u skladu sa mojim uvjerenjima. Svijet bi bio duboka mračna rupa da ti i takvi imate apsolutnu vlast.
Priču o šovinizmu i primitivizmu okači mačku o rep, jer je više nego argumentovano ko je ovdje primitivan, ko koristi rasističke, fašističke i kojekakve stereotipe, ko se poziva na krvavo rješavanje problema vjernika i vjere, ko vidi problem u knjigama starim 2000 godina... Lijepiš etikete bez pokrića, onako, u očajnom nedostatku argumentacije.
Nema boljeg dokaza da je sugovornik nedorastao temi od nedostatka argumenata. Potrudi se i citiraj me gdje ja to govorim o ograničavanju ičijih prava, makar izvlačio iz konteksta, sa obje ruke