Treba li preventivno otvarati konzolu i ispuhivati?
Nova je pod garancijom, kupljena mart/april ove godine.
Ne čuje se kad radi .... pa kontam je li bolje spriječiti nego liječiti.
Moderator: Benq
Nije moranje ali je bolje i produzuje vijek trajanja. Nemas jos potrebe to tek najranije godinu nakon kupovine, iako zavisi koliko igras i u kakvim uslovima se konzola nalazi.
Bolan ja svoju uzeo prije više od dvije godine, nikad je još nisam ispuhivao.
Who will fight?arnes_king wrote: ↑11/08/2020 18:16
Ovaj Ghost of Tsushima odlican, prvo igrao na normal pa sad kako sam ojacao i ustelio se stavio na hard i vidim i to nije izazov pa sam na lethal i ovdje je vec zafrkano![]()
Nisam dugo igrao igru da puno vise trosim vrijeme istražujući i rijesavajuci sve upitnike sa mape od igranja misija, pogotovo glavnih![]()
Ne smara me i fino se jacati i rijesiti sve prije odlaska na misije.
Držiš je u nekom bunjištuskafiskafsnjak wrote: ↑12/08/2020 07:48 Moja kupljena prije 2 mjeseca, cuje se hahahaahha.
Ebo mater jos je ona novija verzija
Vala vjeruj nijedno ni drugo hahaahaha.Tomahawk11 wrote: ↑12/08/2020 07:52Držiš je u nekom bunjištuskafiskafsnjak wrote: ↑12/08/2020 07:48 Moja kupljena prije 2 mjeseca, cuje se hahahaahha.
Ebo mater jos je ona novija verzija![]()
Ili mlada puno usisava oko nje![]()

Ukini onda ton
Dok je pod garancijom, hebe mi se. Kad istekne , ondacu da cistim
Moze ali ti mora HR account biti primaran i moci ces igrati online PUBGmilicija wrote: ↑12/08/2020 08:54 Tehniccko pitanje
Imam 2 acc...i na HR accountu imam kupljen psPlus...
e sadHtio bi kupiti PUBG ali na US accountu....e sad hoce li mi Online multiplayer na PUBG-u raditi na US accountu s obzirom da su mi oba primarna na konzoli...a na US nemam psPlus...
Hvala unaprijed![]()
Mislim da ti to ne možemilicija wrote: ↑12/08/2020 08:54 Tehniccko pitanje
Imam 2 acc...i na HR accountu imam kupljen psPlus...
e sadHtio bi kupiti PUBG ali na US accountu....e sad hoce li mi Online multiplayer na PUBG-u raditi na US accountu s obzirom da su mi oba primarna na konzoli...a na US nemam psPlus...
Hvala unaprijed![]()
Sad ne znam ona fora sa primarnim i sekundarnim...to bi ti možda mogao objasniti dobitnu kombinaciju @arnes_kingČlanstvo za uslugu PlayStation Plus kupljeno u trgovini PlayStation Store ne možete prenijeti na drugi račun.
[youtube]https://youtu.be/7feJHXTaXPY?t=1270[/youtube]
Napravi Njemacki account a ostavis primarni UK jer kad ti istekne PS+ automatski se igre zakljucaju sve dok ne obnovis PS+tap3ah75 wrote: ↑12/08/2020 19:31 Može li ovo? Mogu li ikako ostati igre koje su skinute sa UK računom?
Na UK računu trenutno ima PS+
Može li se na istoj konzoli napraviti i njemački račun, pa kad ovaj PS+ istekne sljedeći koji kupim PS+ da bude za njemački acc. A da ostanu igre skinute sa UK PS+.
Neće biti nikakvog muljanja u pitanju je ista konzola samo malac ima familije u Germani pa hoće da mu one bonove kupe ponekad.