Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑12/08/2020 07:10
ako pobjede netse 8. su seed. dakle ne samo da su u play-inu, nego ulaze kao 8. i treba im jedna pobjeda u eventualne dvije tekme sa 9. seedom.
S Sunsima najvjerovatnije.
Oni se baš naložili, mislim da su sve dobili u Orlandu.
ako pobjede netse 8. su seed. dakle ne samo da su u play-inu, nego ulaze kao 8. i treba im jedna pobjeda u eventualne dvije tekme sa 9. seedom.
Bucksi ce garant odmarati sve živo nisu valjda tolike budale da riskiraju neku povredu u nebitnoj utakmici u tom slucaju ima Memphis prednost, Sunsi jaki baš to bi bio pakao.
Zamisli na kraju završe 8-0 ovi nekako uzmu i opet ništa za Sunse kakvi su katastrofalni i koliko su navili za razocarenje ne bi me cudilo sekunde.
Bucksi ce garant odmarati sve živo nisu valjda tolike budale da riskiraju neku povredu u nebitnoj utakmici u tom slucaju ima Memphis prednost, Sunsi jaki baš to bi bio pakao.
Portlandu svakako više odgovaraju Grizliji, sad ne kontam na koju foru bi imali prednost, isti im je omjer kao i u Sunsa.
Džabe i odmaranje, oni ne mogu nikog dobiti, raspali su se baš nakon povrede JJJ, doduše ni prije toga nisu igrali Bog zna šta.
Nek zijane da gledamo Blazere sa Sunsima.
90minut wrote: ↑12/08/2020 07:37
Memphis ima minimalne šanse da dobije Portland i da su osmi završili po onome što smo vidjeli osakaceni su ljudi s druge strane Sunsi..
Ne bi se kladio na Portland nema šanse toliko ovi dobro igraju mada prva prepreka su Netsi rastereceni su mogu itekako napraviti problem.
Finix ima bolji omjer gledam baš danas igraju u 10 s Dallasom pa dajem ruku da Dallasu niko nece igrati.
Ja ne znam ni što su im sinoć igrali Dončić i Porzingis prije svih. Oni su zakucani na LAC.
90minut wrote: ↑12/08/2020 07:37
Memphis ima minimalne šanse da dobije Portland i da su osmi završili po onome što smo vidjeli osakaceni su ljudi s druge strane Sunsi..
Ne bi se kladio na Portland nema šanse toliko ovi dobro igraju mada prva prepreka su Netsi rastereceni su mogu itekako napraviti problem.
Finix ima bolji omjer gledam baš danas igraju u 10 s Dallasom pa dajem ruku da Dallasu niko nece igrati.
Ja ne znam ni što su im sinoć igrali Dončić i Porzingis prije svih. Oni su zakucani na LAC.
Poprilicno nelogicno realno, daj im nek' treniraju nešto minimalno ovdje šalji rezerve i cao.
LAL je definitivno u prednosti što se tiče Jamesa i Davisa, Nurkić sigurno nije spreman iznijeti seriju, ono što sam vidio u uvodnim minutama sa Embiidom nije baš najbolje izgledalo, problem s ličnim bi mogao biti baš, baš...vidjećemo.
Ostaje pitanje ko će čuvati Jamesa, ne vidim ko bi to bio realno.
S druge strane se mogu očekivati 50+ partije Lillarda jer njega nema ko čuvati.
Tomahawk11 wrote: ↑14/08/2020 12:15
LAL je definitivno u prednosti što se tiče Jamesa i Davisa, Nurkić sigurno nije spreman iznijeti seriju, ono što sam vidio u uvodnim minutama sa Embiidom nije baš najbolje izgledalo, problem s ličnim bi mogao biti baš, baš...vidjećemo.
Vidjeces kad budu gurali Davisu dole konstantno, a Nurkic igra odbranu uh.
Zamisli na kraju završe 8-0 ovi nekako uzmu i opet ništa za Sunse kakvi su katastrofalni i koliko su navili za razocarenje ne bi me cudilo sekunde.
Možeš ti igrati odbranu kakvu hoćeš, realno je da ti igrači Embiida ili Davisa isporuče porciju, sad je pitanje po kojoj cijeni.
Možeš ti igrati odbranu kakvu hoćeš, realno je da ti igrači Embiida ili Davisa isporuče porciju, sad je pitanje po kojoj cijeni.
Cijena je ta da kad god je bila ozbiljna utakmica i kad su ciljano išli na njega prvih 3, 4 napada ispod koša uvijek je uzimao peškir prije vremena.
Bice to opet još kad dodaš Lebrona i njegove ulaze, a svi puštaju da idu na Juku.
Tacno mi žao što su prošli jer znam šta sljeduje bar što se Juke tice.
I on i Davis, al' i s druge strane trpace Lillard i CJ i to mnogo u tim nekim malim djelicima ce se odlucivati šta može Nurkic da li može ostati u utakmici da ne bude fauliran svaku iz iste i Lakersi njihov drugi red.