bunk....pokazi mu.
Da mu se zelja ispuni.
Zadnja vlada iz sjene je zavrsila u zatvorudrug_profi wrote: ↑11/08/2020 03:05 Mislim da je trebalo osnovati "vladu u sjeni" i predlagati rjesenja i mjere da se ovi retardi makar malo uhavizaju.
Ipe ce vas sve spasitiBanksy wrote: ↑11/08/2020 13:01
24.07
Gavrankapetanović: Odmah možemo preuzeti 50 pacijenata i rasteretiti KCUS
Gavrankapetanović ističe da je planirani odjel Opće bolnice u savršenom stanju; posebno izolovan, klimatiziran, s kompletnom medicinskom i liječničkom infrastrukturom i aparaturom.
06.08
Izolatorij Opće bolnice još nije spreman
Doktor Gavrankapetanović je ukazao na to da se izolatorij u krugu Opće bolnice još priprema i podsjetio je na njegov značaj.
Itd,
06.08
Izolatorij na Bjelavama će sutra biti osposobljen, Opća bolnica ge ne želi samostalno voditi
"Opća bolnica sa jednim infektologom i sa obimom posla koji je uvećan od uvođenja novog načina rada, nije u mogućnosti samostalno da preuzme vođenje izolatorija na Bjelavama a da ne trpe pacijenti Kantona Sarajevo", saopćeno je iz Opće bolnice.
Itd.
Čas možete preuzeti 50 pacijenata, čas ne možete ništa jer imate ''jednog infektologa'',
Čas je odjel spreman, čas nije ni blizu,
Čas možete sve, čas ne možete ništa.
O Seki smo sve rekli i razbistrilil, ali i Gavrankapetanović nam već na nos izlazi,
A sve u svom ličnom obračunu s dojučerašnjim jaranima,
Preko leđa raspamećene javnosti.
I ovo je prava tema za ovakav komentar,
Svima onima koji namjeravaju politički iskoristiti taj obračun, da znaju da ga je javnost sita, kao što je sita Seke i njenih ubleha.
Nije ipe za baciti , kao ni kifla
Ona nije doktor ni za Dr. Eseda Radeljasa...Sebija je doktor za njeg'
NIje samo trazila, nego joj je i placeno.cadburry wrote: ↑12/08/2020 14:08 Pardon, u pitanju je Suzana Galić, druga clanica DF-a koja im je sjedila u Parlamentu. Ona je trazila da joj mi platimo put u Blajburg, da oplakuje ustaske zlocince.
https://www.cazin.net/vijesti/df-ovoj-z ... u-bleiburg
Eh to su ti blagodeti famozne vertikale, ona zatrazi, njena stranka u koaliciji sa hdz i sda, njen sef clan predsjednistva... i "blajburg here she comes" .zubi wrote: ↑12/08/2020 20:36NIje samo trazila, nego joj je i placeno.cadburry wrote: ↑12/08/2020 14:08 Pardon, u pitanju je Suzana Galić, druga clanica DF-a koja im je sjedila u Parlamentu. Ona je trazila da joj mi platimo put u Blajburg, da oplakuje ustaske zlocince.
https://www.cazin.net/vijesti/df-ovoj-z ... u-bleiburg
Samo sjedi i uživaj. I ne sikiraj se, nije bilo nikakve političke trgovine. Da je to princip rada, kupljeni bi bili Pecikoza i Pleho, nahranjena Biba i Vlada ne bi ni padala.un1ted wrote: ↑16/08/2020 14:50 Ja ne mogu da vidim bilo koga iz SDA da pređe na stranu NARODA, a da za to ne trazi nesto. Eto bilo koje ime od ovih koji su do sada UCESTVOVALI u radu, a ne bili samo dizaci ruku. Ko moze da bude na strani naroda i razmislja svojom glavom, osim recimo Campare (i ako on povuce nekoga) koji to radi radi prevlasti unutar same SDA. Mada ako on povuce, to mu je cao cao SDA, sto ne vjerujem da ce raditi. Stranka ispred svega, pa ostalo.