Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i to što kažeš... skinućemo manžetne za početak i još jednom sve pregledat... Uvijek podrazumijevaš ako lupka da mora bit masno i prljavo negdje dole, ili barem oštećena manžetna ako ništa. Ovako sve izgleda OK, zakovano suhom prašinom. Kad uzmeš u ruke poluosovinu i pomjeraš, ima mali luft, ali ima i druga strana isti...
uglanom moze biti samo na rotirajucem dijelu ,provjerite i centralne matice da se nije popustila koja i to sam prije mjesec imao ,isto neki debilni zvuk zvakanja,za krug je skoro dotegao i popravio se kvar
bitanga_sa_otesa wrote: ↑11/08/2020 16:42
uh sto me predje ko papir dupe...
reci cu to svaki dan svakome.
fukarastina je imat original sajbu na autu ,a nije fukarastina stavljat ćing ming??
ja licno volim da na svim staklima pise marka auta ,a ne kineska slova,platio bi prije tu s otpada 500 maraka ako nije izgrebana i sjebana ,nego novu sumnjive kvalitete 250. poyyy
edita dva
meni je sve plug and play sto je fabrika proizvela,a ti i dalje sjedi u kacelariji ili kafani i truni o necemu o cemu nemas pojma niti si gledao kako se radi ,a kamoli probao da uradis ...
edit 3
oprosteno ti je za kineska slova ,zaboravih da ti vozis azijske nakaze
Nije ni tebi mane, i kod tebe su "kose oci" od brzine. I nisu kineska slova, kod mene, japanska i korejska, pardon, madjarska i slovacka, made in EU. Na sajbama sve "latin alphabet".
Nesto Pilkington, pa Saint-Gobain.
Jbt. ti gori od kim jong una, odma' zik neistomisljenike.
Nije ni tebi mane, i kod tebe su "kose oci" od brzine. I nisu kineska slova, kod mene, japanska i korejska, pardon, madjarska i slovacka, made in EU. Na sajbama sve "latin alphabet".
Nesto Pilkington, pa Saint-Gobain.
Jbt. ti gori od kim jong una, odma' zik neistomisljenike.
ja sam seljak od rogatice,slabo mi sjeme bilo pa sam se sav iskrivio jbga.
nije neistomisljenike nego supljaru..ja sam samo realan nedime dragi ...
prvo sto gledam na polovnim autima su stakla ,farovi i stopke da li su iste i od fabrickih proizvodjaca,a to svako pismeniji ko se imalo razumije u aute gleda ...cim se uoce razlike ,ljudi bjeze od tih auta,ako me razumijes
I originalni dijelovi imaju datum proizvodnje koji moze da se ne slaze sa ostatkom auta, za pravog znalca i to moze biti "sujmivo".
A to sto si iz Rogatice na danasnji vakat nije hendikep, naprotiv.
Mijenjao sam neke plastike u autu, ali su ovi iz otpada gdje sam uzimao plastike bijelim markerom oznacavali od kojeg su auta plastike. Pa bih zamolio ako neko ima savjet s cim ocistiti te tragove markera a da ne ostetim plastike
Plastike su presvucene s nekim gumiranim slojem.
lucatoni05 wrote: ↑11/08/2020 19:47
Mijenjao sam neke plastike u autu, ali su ovi iz otpada gdje sam uzimao plastike bijelim markerom oznacavali od kojeg su auta plastike. Pa bih zamolio ako neko ima savjet s cim ocistiti te tragove markera a da ne ostetim plastike
Plastike su presvucene s nekim gumiranim slojem.
Jesil pokusao sa alkoholom, imas one alkoholne tufere mozes kupiti u apotekama. Veoma dobro cisti plastiku, a gumu ne bi trebalo da izjede (cistio sam djonove od patika sa njima)
JavierBosnia wrote: ↑11/08/2020 21:57
Koje je ogranicenje brzine na brzoj cesti ilidza blazuj?
Zadnji znak sto vidim je 80, raja uredno 100+ vozi ili ima neko drugo?
Ne znam, ne razumijem se, zar nije 100-110?
Zadnji znak kad ides sa Ilidze 80 km/h, kad prodjes iskljucenje/ukljucenje za Otes 100 km/h (kad izlazis iz Otesa imas plavi znak put rezervisan za motorna vozila) do sljedeceg ogranicenja 70 pa 60.
U kontra smjeru do radara 60, poslije radara 100, do podvoznjaka gdje je 80, pa onda sljedeci 60.