Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne kontam zašto se na portalu u komentarima ne smije napisati da je vučko četnik?
Imaju skriptu valjda, jer je komentar automatski izbrisan a ja dobio ban od sedam dana.
Eto ga i oni zaštičeni na klixu.
ovo_mi_je_nick wrote: ↑11/08/2020 08:28
Muškarac vozi auto, otvori prozor ona malo kulturica i pojača pjesmu žena od sultana i pjevuši. Wtf jel se to pronalazi u pjesmi koji f i k.
Prosle sedmice prvi put cujem i za tu zenu od sultana i taj zvuk. Taj dan 23 miliona pregleda, naredni dan kad sam pokazivala prijateljici link 24 miliona pregleda. Ne kontam.
Žena OD sultana Naziv vam sve govori Kao pita od jabuka
Elem, pustim ja neki dan tu pjesmu na Youtube. Očekivala sam barem neki zarazni ritam narodne pjesme ili tako nešto kad već toliko pričaju o njoj. Kad ono međutim Šta je ono majko moja? Kaže dijete mama šta ti je to
MarlboroGold wrote: ↑11/08/2020 12:11
Eno odmah spominjanje fgr
A jbt
Sta nije jasno? Ima li skarta na klixu ili samo krema drustva koja ne glasa za SDA, ne slusa sund, sve sami ljevicari i glas razuma. Pa to je tek za studiju, ne muzicki ukus pojedinaca.
A jbt
Sta nije jasno? Ima li skarta na klixu ili samo krema drustva koja ne glasa za SDA, ne slusa sund, sve sami ljevicari i glas razuma. Pa to je tek za studiju, ne muzicki ukus pojedinaca.
Pa ima ih koji nisu fgr a ne podnose sve od navedenog. Šta su onda oni? Fina ruralna raja FRR?
Vama samo stalo da ljude gurate u kojekakve torove ako ne gotive ono što vi gotivite itd.
A jbt
Pa ima ih koji nisu fgr a ne podnose sve od navedenog. Šta su onda oni? Fina ruralna raja FRR?
Vama samo stalo da ljude gurate u kojekakve torove ako ne gotive ono što vi gotivite itd.
FGR se cesce koristi ironicno, kao sto sam i ja uradila.
Ja sam protiv licemjerstva, duplih standarda, stvaranja lazne slike o sebi, upiranja prsta u drugacije ne bih li se osjecala bolje. Ti si taj koji gura u torove, ne poznavajuci me.
FGR se cesce koristi ironicno, kao sto sam i ja uradila.
Ja sam protiv licemjerstva, duplih standarda, stvaranja lazne slike o sebi, upiranja prsta u drugacije ne bih li se osjecala bolje. Ti si taj koji gura u torove, ne poznavajuci me.
Pa samo si to trebala reći... kakva ba fgr i slične priče. Zadnji dio ti je višak... ne znam gdje stavih nekog u tor, ali hajd neka ti bude.