Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cijena će biti problem svakako, i stoga sam malo pesimista po pitanju toga.
Pisao sam da ga je Watford platio negdje oko 30m, i osim što svakako žele vratiti uloženo imaju super priliku i za zaraditi.
40m za rotaciju, nije realno, kao ni 20+ za Lewisa. Jedino da Edwards izmajmuniše nešto, ili da su 100% sigurni da će biti bingo pa da iskeširaju novce i uđu u kocku.
Super, super posao. Drago mi je da smo završili s grkom a ne s onim malim iz Norwicha. Ovaj izgleda 100% spreman nakon aklimatizacije da bez gubitka u kvaliteti mjenja Robertsona i da smo stalno sviježi i agresivni na toj strani. Mislim, svaka čast Milneru na podmetanju leđa, ali baš smo osjetno gubili u napadu kad bi on igrao beka, plus bi se preotivnici bunkerisali na Trentovoj strani da zatvore jedini pravi put preko bekova. Ovako bi s Williamsom i Kostasom mogli rotirati bekove i stalni imati svježe igrače, spremne da igraju pun gas 90 minuta.
Ovo nam je bila najozbiljnija rupa u ekipi, ostalo je sve stvar finog tuniranja nakon što prodamo brdo igrača koji više nemaju mjesta. Nadam se samo da ćemo ostaviti dovoljno minuta za Jonesa, Brewstera i Elliota.
Brewster po mom misljenju mora na novu posudbu. Imao je tesku povredu, jos kaljenja jednu godinu prije uvrstavanja u prvi tim bi bilo odlicno. Premierligas neki ili ekipa koja se moze boriti u Championshipu za promociju.
Jones bi trebao imat znacajniju minutazu dogodine. Nek pocinje utakmice u kupovima, poneku u LP i 7 do 10 meceva u ligi ja prezadovoljan.
Eliot je isuvise zelen da ima ozbiliniju minutazu, a konkurencija mu je Salah ipak. Ovu godinu ga polako uvoditi u tim, nek igra kupove, a narednu ga vec poslati na posudbu kad bude imao 18 godina.
Sto se tice Grka mislim da nece imati tako veliku minutazi, ipak mu je konkurencija najbolji LB svijeta. Nek pocne 7-8 utakmica u ligi i ja prezadovoljan.
Ipak nesto ne vjerujem da cemo puno rotirati dogodine. Razlog? Odmorni cemo biti, od top ekipa jedini cemo imati fin odmor prije pocetka nove sezone + nema ACN, a i šeikova prćija ulaze milione kako bi ostali u koraku sa nama, pa ce samim tim biti mnogo teze u PL dogodine.
Tsimikas: “I’m very happy, I’m very proud to be here. For me, [it’s] the biggest club in the world. It’s an honour to be here and I will give my best.”
Tsimikas: “With a lot of work and focus on what I do and what the coach wants, and every day working hard in training, I can be on the highest level.
“ to achieve [our] goals. To win the league again and also to win the Champions League.”
Klopp on Tsimikas: "He is a very good footballer with an attitude to win and to compete, and I really like his mentality. It fits perfectly with the mood and the desire we have in our dressing room already."
Tsimikas: “I’m very happy, I’m very proud to be here. For me, [it’s] the biggest club in the world. It’s an honour to be here and I will give my best.”
Tsimikas: “With a lot of work and focus on what I do and what the coach wants, and every day working hard in training, I can be on the highest level.
“ to achieve [our] goals. To win the league again and also to win the Champions League.”
No advanced negotiations over a new contract with Gini Wijnaldum Plenty of interest from other teams Liverpool not actively looking to sell him, Wijnaldum not actively looking to leave As things stand he will leave as a free agent next summer (@David_Ornstein)