Prvi restoran poslije krivina
Ima jedan prema Rakitnici, mislim da se zove Bistra voda
Umoljani su izvikani, nista posebno, a poskupo.
da bi se slikali i bili in i sminkaNaslovnica wrote: ↑10/08/2020 19:11 Ja ne znam zašto raja jede precijenjene piturine po planinama i vrletima?!
Mislim... odeš na 2000 m/nv i jedeš burek?!
Vjerovatno što je rade na tradicionalni način sa domaćim sastojcima. Meni su te pite često bolje od ovih po gradu.Naslovnica wrote: ↑10/08/2020 19:11 Ja ne znam zašto raja jede precijenjene piturine po planinama i vrletima?!
Mislim... odeš na 2000 m/nv i jedeš burek?!
https://m.facebook.com/restoransabici/
Služe li još podgrijan krompir i hljeb od jučer?Naslovnica wrote: ↑10/08/2020 18:37 Ja se ugodno iznenadio, sinoć u Topliku djevojka s mahramom i dječko joj iz medrese.
Nadam se da nisu šerovali gurmansku pljesku!
![]()
Nisam bio nikad u Topliku, ali sam slično doživio sa hljebom u restoranu stare vrbe kod bosnalijeka.Banksy wrote: ↑10/08/2020 19:31Služe li još podgrijan krompir i hljeb od jučer?Naslovnica wrote: ↑10/08/2020 18:37 Ja se ugodno iznenadio, sinoć u Topliku djevojka s mahramom i dječko joj iz medrese.
![]()
Najveća prevara u bogatom izboru prevara...
Krompir je bio današnji, a i panja je bila friška.Banksy wrote: ↑10/08/2020 19:31Služe li još podgrijan krompir i hljeb od jučer?Naslovnica wrote: ↑10/08/2020 18:37 Ja se ugodno iznenadio, sinoć u Topliku djevojka s mahramom i dječko joj iz medrese.
![]()
Najveća prevara u bogatom izboru prevara...