Mozemo proci, ako nesto zajebu i UEFA ih izbaci
Ako im ekipa dobije koronu, pa juniori zaigraju.
Ako pogode 2 stative i precku, skinemo 2x sa linije i uvalimo frljoku u 92'.
Realno, sve se ovo moze desiti
ako 1 igrac dobije koronu, klub se izbacuje iz europe i utakmica se registruje 3:0 u korist protivnika.
Ako se bude igralo na nautralnom terenu bez publike sve je moguce
ako 1 igrac dobije koronu, klub se izbacuje iz europe i utakmica se registruje 3:0 u korist protivnika.
Ako igrač pozitivan na korona virus bude igrao.
Vjerovatno će se raditi testiranja i poslije utakmica.
Igrači pozitivni na koronavirus se tretiraju kao povrijeđeni.
Evo za Atletico recimo
Utakmica između ovih timova igra se od 21 sati i odlične vijesti su da njeno odigravanje nije upitno. Naime, svi su bili u šoku kada je sinoć objavljeno da su dvojica igrača Atletica zaražena koronavirusom i bilo je čak špekulacija da se meč neće igrati.
Međutim, danas su se oglasili iz španskog kluba i potvrdili su da će se utakmica igrati u planiranom terminu. Također, iz Atletica su otkrili da su na testiranju pozitivni bili Šime Vrsaljko i Angel Correa.
Oni nisu imali nikakve simptome prije toga, te nakon što su rezultati stigli odmah su prebačeni u samoizolaciju.
Također, potvrđeno je da su svi ostali igrači i članovi tima bili negativni na naknadnom testiranju, te da će bez problema putovati za Lisabon.
Specificne su okolnosti, tako da bi moglo biti iznenadjenja i prijatnih i neprijatnih. Jedna utakmica, bez publike, pa sa stanovista samih terena biti domacin i nije neka velika prednost. Pitanje je samo kako ce ko proci u putu pod ovakvim okolnostima i to bi mogla biti prednost za domacine ako protivnik se iscrpi u putu. Definitivno u ovakvim okolnostima je jako tesko bilo sta prognozirati.
Za nas su Izraelci ono sto ja za vas Kukesi...nocna mora
Pa dobro, bas da je isto i nije Vas su tamburali vise puta, a naša bruka je i vrća od vaše ali nismo deklasirani Meni u očima jos onaj trener ćifuta kad govori nakon 4 ili 5- 0 u fazonu stanite, dosta je
U procentima:
Sarajevo 80-20 (prvo kolo)
Željo 20-80
Borac 60-40
Zrinjski 80-20
Pa dobro, bas da je isto i nije Vas su tamburali vise puta, a naša bruka je i vrća od vaše ali nismo deklasirani Meni u očima jos onaj trener ćifuta kad govori nakon 4 ili 5- 0 u fazonu stanite, dosta je
U procentima:
Željo 20-80
Borac 60-40
Zrinjski 80-20
U procentima:
Željo 20-80
Borac 60-40
Zrinjski 80-20