1)Tacno. Previse kompleksna situacija za tebe.ultima_palabra wrote: ↑09/08/2020 21:15Ne kontam poentu... Clinton je donio odluku i sad se trebamo posrati po svim prijateljima koje smo imali. A i po Clintonu jer nije intervenisao na vrijeme?muhafuca wrote: ↑09/08/2020 19:25Vidis da nemas pojma sta pricasultima_palabra wrote: ↑09/08/2020 13:45
Pa vidis da nemas pojma sta pricas... on govori da je kritikovao Clintona po pitanju Bosne i da po njegovom misljenju nema razlike izmedju njegove i Bushove vanjske politike. Koji danas senator smije tako kritikovati predsjednika iz svoje stranke? I govori da je trebalo intervenisati 1992., a najkasnije 1993.
I sve rezolucije je predlagao sa republikancem Bob Doleom, tako da nije u pitanju neko politikanstvo.
Ja kazem "hvala" clintone jer je na kraju ipak on taj koji odlucuje i koji je odlucio.
mogao je Biden laprdati sta hoce, trebalo je ovo trebalo je ono, da clinton kao predsjednik nije donio odluku laprdanje bi bilo u prazno
eh sad sto su clintonu trebali pozitivni poeni za izbore 1996 pa je upakovao sve to i spojio u paket
to je vec druga prica.
Kazem "hvala" bidene zato sto ti guras neku pricu kao da je Biden bosnu oslobodio pa mu ironicno zahvaljujem
a svi demokrate koji rade sa republikancima su vecinom ovi demokrate koji su na platnom spisku Vojno Industrijskog Komplexa.
nista to nije neobicno za njih -
sto se ne udruze npr Demokrate i Republikanci oko povecavanja poreza Milijarderima ili da donesu dobar zakon o zdravstvu
ili milion nekih pitanja koja bi bila od koristi obicnom gradjaninu? Nema ko podmazat tu da se prevazidju "stranacke razlike"
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
I da podvucemo - imas li ti sta pozitivno o Bidenu reci da je Friskije od Devedestih.
Ti se ufatio 93e i 95e
Covjek je trenutno Dead Man Walking - ako nekim cudom i prevarama i uspije pobjediti
trebat ce ga neko za ruku uvasti u Bjelu Kucu i objasniti mu u kojoj sobi treba lezat i odmarat 4 godine
do sljedecih izbora.
Nas interesuje jaka i angazovana Amerika, jak NATO, cvrst stav prema Rusiji i Kini. Trump gura izolacionizam i jaransku “ima li mene tu” politiku u kojoj je sve na prodaju ako on nadje svoj interes.
2)Vas moze interesovati sta hocete (ne znam zasto sam sebe persiras al evo da ti i ja udovoljim)
a svakog pojedinacno moze interesovati ono sto on sam skonta da ga treba interesovati.