Come oooooon MAAAAAAN, are you a junkie?CikCikCikPogodi wrote: ↑08/08/2020 01:20Fakat frajer ne moze da prica kako treba, umjesto fitness kaze filth.muhafuca wrote: ↑07/08/2020 22:46 Ovaj Biden ne moze tri recenice povezati da ne usere![]()
Svaka tri dana novi gaf - Trumpovi imaju viska materijala za videa kad bude vakat da ih ispucavaju.
Nego ima li negdje kladjenje na sta ce se Demokrati pokusati izvuci iz Debata (ili debate - kako su krenuli da Bog da da i jedna bude)
Da vidim ponude, mozda bi se dalo sta i probrati![]()
USA - Izbori za predsjednika 2020
- muhafuca
#2351 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
- muhafuca
#2352 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Trump je za Bidena master lingvista, doktor engleskog jezika i tata public speaking-ajeza u ledja wrote: ↑08/08/2020 01:56 Vi to o Trumpu, pretpostavljam? Lik doslovce svaki drugi dan pogresno izgovori ili procita napisano.
Samo u zadnja cirka 72 sata je pogresno izgovorio Thailand (kao Thigh-land) i Yosemite (jedan od najpoznatijih nacionalnih parkova). Internet je pun kolekcija njegovih gafova, na kojim se cesto vidi da on ne da nije dobro vidio rijec vec bukvalno ne zna neke osnovne rijeci procitati. Da ne govorimo o licnim imenicama.
Sto sasvim dovoljno govori o Bidenu a ne o Trumpu
Energiju, karizmu i ostale bitne stvari za predsjednicku utrku da i ne spominjemo, zalosno bi bilo.
Ako se Demokrati ne izmigolje nekako iz Debata bice najgledaniji even ikad - ukljucujuci i sve globalne sportove.
- ultima_palabra
#2353 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Znaci Biden se boji debate protiv covjeka koji ima fond od 200 rijeci? Pa prosjecan Latino imigrant, frisak sa broda, ima bolji vokabular od Trumpa.
-
The 51st State
#2354 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Neka, smijali ste se esadu radeljasu.
- Lincoln-Burrows
#2355 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Ne vjerujem da jedna država poput SAD sebi može dozvoliti da za predsjednika dođe jedan leš na steroidima,
Trump je za njega vitalna osoba, pun energije, ja ne vidim način da SAD administracija dozvoli takav scenarij.
Trump je za njega vitalna osoba, pun energije, ja ne vidim način da SAD administracija dozvoli takav scenarij.
- vaučer
#2356 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Lincoln-Burrows wrote: ↑08/08/2020 14:08 Ne vjerujem da jedna država poput SAD sebi može dozvoliti da za predsjednika dođe jedan leš na steroidima,
Dobra.
- jeza u ledja
#2358 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Mislim da recenica iznad jedino moze govoriti o tvom poznavanju engleskog jezika.muhafuca wrote: ↑08/08/2020 13:00Trump je za Bidena master lingvista, doktor engleskog jezika i tata public speaking-ajeza u ledja wrote: ↑08/08/2020 01:56 Vi to o Trumpu, pretpostavljam? Lik doslovce svaki drugi dan pogresno izgovori ili procita napisano.
Samo u zadnja cirka 72 sata je pogresno izgovorio Thailand (kao Thigh-land) i Yosemite (jedan od najpoznatijih nacionalnih parkova). Internet je pun kolekcija njegovih gafova, na kojim se cesto vidi da on ne da nije dobro vidio rijec vec bukvalno ne zna neke osnovne rijeci procitati. Da ne govorimo o licnim imenicama.
Sto sasvim dovoljno govori o Bidenu a ne o Trumpu
- muhafuca
#2359 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
aktuelni predsjednik, kojem iz sati i sati intervjua, govora (putuj tamo putuj vamo), press konferencija, itd, ima neprijateljski raspolozene medije ... izvuces par gafova
protiv kandidata za predsjednika koji izmigolji iz bunkera svakih 10 do 15 dana, ima prijateljski raspolozene medije,
sve mu servirano, progovri na svakom od tih intervjua po pet minuta maximalno i napravi nebrojeno vise gafova.
Nek samo moli Boga da ekipa iz DNC Establishmenta smisli nesto da se izmigolji iz debate, a da ne ucine previse stete.
- CikCikCikPogodi
#2360 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Jos kad vidis DNC od koga je sastavljen Nancy Pelosi, se raspada, Sanders ko jaje na tavi, Maxime isto, sve neke mumije.Lincoln-Burrows wrote: ↑08/08/2020 14:08 Ne vjerujem da jedna država poput SAD sebi može dozvoliti da za predsjednika dođe jedan leš na steroidima,
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#2361 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Gerontokratija, vladavina staraca. Kao što sam već pisao, po tome izuzetno sliče poznom SSSR-u.
- ultima_palabra
#2362 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Pogresno vi shvatate izbore, nije to izbor za miss. Jednostavno je, jesi li zivio bolje prije 4 godine ili sada?
- jeza u ledja
#2363 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Sve sto je postavljeno je Trump kako cita ili sa papira ili telepromptera. Sve mu servirano, a ne da nije procitao unaprijed vec ne zna uopste sta cita. Biden je 100 godina u politici i ima sasvim dovoljno govora i materijala.muhafuca wrote: ↑08/08/2020 23:33aktuelni predsjednik, kojem iz sati i sati intervjua, govora (putuj tamo putuj vamo), press konferencija, itd, ima neprijateljski raspolozene medije ... izvuces par gafova
protiv kandidata za predsjednika koji izmigolji iz bunkera svakih 10 do 15 dana, ima prijateljski raspolozene medije,
sve mu servirano, progovri na svakom od tih intervjua po pet minuta maximalno i napravi nebrojeno vise gafova.
Nek samo moli Boga da ekipa iz DNC Establishmenta smisli nesto da se izmigolji iz debate, a da ne ucine previse stete.
Ukratko, napisati da je Trump za Bidena “master lingvista” je tako stupidno da ne zasluzuje dalju raspravu.
Ovo se zove govor:
A ne trkeljanje 74-ogodisnjeg debila sa rjecnikom 12-ogodisnjaka zaostalog u razvoju.
- jeza u ledja
#2364 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Ih, sta znaci “zivio bolje”? Ako mislis jel me bolila glava od politike manje onda sigurno jeste.ultima_palabra wrote: ↑08/08/2020 23:54 Pogresno vi shvatate izbore, nije to izbor za miss. Jednostavno je, jesi li zivio bolje prije 4 godine ili sada?
Doduse s ovom pandemijom svima je gore.
Po meni nije bas tako jednostavno, jer moze meni biti bolje ali mnogim drugima losije. Ne mogu se voditi samo s tim “nek je meni dobro”.
- ultima_palabra
#2366 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Pa dobro, neki gledaju generalni smjer u kojem se zemlja krece, nekima su bitna socijalna pitanja, vrhovni sud i te stvari. Neko gleda samo svoj dzep.jeza u ledja wrote: ↑09/08/2020 00:40Ih, sta znaci “zivio bolje”? Ako mislis jel me bolila glava od politike manje onda sigurno jeste.ultima_palabra wrote: ↑08/08/2020 23:54 Pogresno vi shvatate izbore, nije to izbor za miss. Jednostavno je, jesi li zivio bolje prije 4 godine ili sada?![]()
Doduse s ovom pandemijom svima je gore.
Po meni nije bas tako jednostavno, jer moze meni biti bolje ali mnogim drugima losije. Ne mogu se voditi samo s tim “nek je meni dobro”.
Najmanja grupa je svakako ta koja gleda sta ce ko reci u debatama.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#2367 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Mislim da vam iz kadra izmiču moguće opasnosti koje su se nadvile nad američkim društvom. Npr. da poslije izbora zavlada neka vrsta dijarhije, dvovlašća, ako ne i viševlašća. Pa da se onda to rješava vanrednim sredstvima.
Daleko ova priča nadilazi banalan izbor između dva čovjeka, dva kandidata.
- Point.
#2368 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Gledaj bosanskih rednecka i Trumpista al se raspisala. Jebote, sramota bi me kao čovjeka i Bosanca bilo ismijavati Bidena nakon svega što je rekao za BiH u korist ove hodajuće, narandžaste sline od predsjednika.
- jeza u ledja
#2369 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
De nam malo pricaj vise o tome.Challenger_ wrote: ↑09/08/2020 01:15 Mislim da vam iz kadra izmiču moguće opasnosti koje su se nadvile nad američkim društvom. Npr. da poslije izbora zavlada neka vrsta dijarhije, dvovlašća, ako ne i viševlašća. Pa da se onda to rješava vanrednim sredstvima.
- muhafuca
#2370 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
ma mislim smjesno uopste i razgovarati o tome ko je trenutno bolji govornik izmedju Trumpa i Bidenajeza u ledja wrote: ↑09/08/2020 00:29Sve sto je postavljeno je Trump kako cita ili sa papira ili telepromptera. Sve mu servirano, a ne da nije procitao unaprijed vec ne zna uopste sta cita. Biden je 100 godina u politici i ima sasvim dovoljno govora i materijala.muhafuca wrote: ↑08/08/2020 23:33aktuelni predsjednik, kojem iz sati i sati intervjua, govora (putuj tamo putuj vamo), press konferencija, itd, ima neprijateljski raspolozene medije ... izvuces par gafova
Ukratko, napisati da je Trump za Bidena “master lingvista” je tako stupidno da ne zasluzuje dalju raspravu.
Ovo se zove govor:
A ne trkeljanje 74-ogodisnjeg debila sa rjecnikom 12-ogodisnjaka zaostalog u razvoju.
sama cinjenica da moras iz arhive vaditi govor iz 1995 as sada je 2020 ako nemas kalendar pri ruci,
dovoljno govori o Bidenovom trenutnom mentalnom stanju u odnosu na Trumpa.
I da, uvijek je bio proWar grifter tako da je davne 95te i ovdje bio na svom terenu pa nije ni tesko
izaci i urlati "hajdemo malo bombardovati neku zemlju i baciti jos koju stotinu milijardi dolara na vojno industrijski komplex"
kad znas da ces u senatu dobiti standing ovations za takav govor od ljudi koji su takodje na platnom spisku tog kompleksa.
Sumnjam da je znao gdje je Bosna ili Srbija na mapi ali dobije je u papirima da je neki rat i da bi se USA mogla ukljuciti,
pa deri, dobra sansa.
Istim je zarom gurao i Crime bill, isto davne 1993, a danas ga ne smiju ni spomenuti
vlastitom glasackom tjelu
- muhafuca
#2371 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
to je pricao u korist svog djepa i ispred vojno industrijskog komplexa.
sumnjam da je znao i gdje je Bosna ili Srbija kad je navlacio vodu na njihov mlin.
Isto mu i Iracani trebaju biti zahvalni po tvojoj logici.
Da su mozda uskocili 91e ili 92e - hvala im do neba, nego su nas gledali u nadi da ce muslimansko pitanje u bosni biti rjeseno.
I sta nam dadose na kraju, pola Bosne ti drze Srbi, 10 ili 20 % Hrvati a Bosnji ostalo bez izlaza igdje.
E "hvala" Clinton "hvala" Biden "hvala" ... "hvala" vam za Dayton.
Irak da i ne spominjem - i oni bi vjerovatno trebali biti pravo zahvalni
- Point.
#2372 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Kakva patetika od posta. Kad nemaš šta slično pobuditi za onu narandžastu budaletinu onda ide priča sumnjam da je znao gdje je Bosna. Eto Trump zna. Lik je hodajuća reklama za svoj džep i ove gun crazy ublehaše.muhafuca wrote: ↑09/08/2020 09:05to je pricao u korist svog djepa i ispred vojno industrijskog komplexa.
sumnjam da je znao i gdje je Bosna ili Srbija kad je navlacio vodu na njihov mlin.
Da su mozda uskocili 91e ili 92e - hvala im do neba, nego su nas gledali u nadi da ce muslimansko pitanje u bosni biti rjeseno.
I sta nam dadose na kraju, pola Bosne ti drze Srbi, 10 ili 20 % Hrvati a Bosnji ostalo bez izlaza igdje.
Da je Trump bio tad na vlasti eto uletio bi da zaustavi rat '92 i očistio BiH od četničkog kukolja. Taj ne zna da je BiH u Evropi kamoli šta drugo.
Da ponovim, bilo bi me sramota kao čovjeka koji ima zrno pameti u glavi, bar zehru dostojanstva, mrvu morala i trun patriotizma u sebi, da pljujem Bidena i podržavam onu moralnu ublehu i hodajuću karikaturu od čovjeka, lažova i manipulatora Donalda.
Ismijavaju Bidena zbog godina ko da je Trump u cvatu svoje mladosti. Trumpisti su zaista na intelektualnom nivou ko ovi ravno zemljaši i Bill Gates će nas čipovati sve ublehe.
-
The 51st State
#2373 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Biden mi je svakako simpaticniji i pozeljniji od trampa ali tanke su mu sanse.
Od ovih ljubitelja takozvane osovine otpora i ne ocekujem nista drugo nego izvrtanje i omaloazavenje
Od ovih ljubitelja takozvane osovine otpora i ne ocekujem nista drugo nego izvrtanje i omaloazavenje
- muhafuca
#2374 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
hajd ponovi jos jednom - mozda i sam pocnes vjerovati u to sto pricas.Point. wrote: ↑09/08/2020 10:00Kakva patetika od posta. Kad nemaš šta slično pobuditi za onu narandžastu budaletinu onda ide priča sumnjam da je znao gdje je Bosna. Eto Trump zna. Lik je hodajuća reklama za svoj džep i ove gun crazy ublehaše.muhafuca wrote: ↑09/08/2020 09:05to je pricao u korist svog djepa i ispred vojno industrijskog komplexa.
Da je Trump bio tad na vlasti eto uletio bi da zaustavi rat '92 i očistio BiH od četničkog kukolja. Taj ne zna da je BiH u Evropi kamoli šta drugo.
Da ponovim, bilo bi me sramota kao čovjeka koji ima zrno pameti u glavi, bar zehru dostojanstva, mrvu morala i trun patriotizma u sebi, da pljujem Bidena i podržavam onu moralnu ublehu i hodajuću karikaturu od čovjeka, lažova i manipulatora Donalda.
Ismijavaju Bidena zbog godina ko da je Trump u cvatu svoje mladosti. Trumpisti su zaista na intelektualnom nivou ko ovi ravno zemljaši i Bill Gates će nas čipovati sve ublehe.
- Point.
#2375 Re: USA - Izbori za predsjednika 2020
Nastavi sam sebe lagati. Dobro nisi napisao sve je to fake news to je istinski i jedini domet Trumpovaca.muhafuca wrote: ↑09/08/2020 10:13hajd ponovi jos jednom - mozda i sam pocnes vjerovati u to sto pricas.Point. wrote: ↑09/08/2020 10:00Kakva patetika od posta. Kad nemaš šta slično pobuditi za onu narandžastu budaletinu onda ide priča sumnjam da je znao gdje je Bosna. Eto Trump zna. Lik je hodajuća reklama za svoj džep i ove gun crazy ublehaše.muhafuca wrote: ↑09/08/2020 09:05
to je pricao u korist svog djepa i ispred vojno industrijskog komplexa.