Mislim na Atl. Madrid.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- saint_mirad
#30626 Re: UEFA Champions League
U ligi su postigli samo 51 gol na 38 utakmica, 6 ekipa ima bolji napad od njih. Mora da imaju mnogo nafake pa da svaku do kraja dobiju sa po 1-0. 
Mislim na Atl. Madrid.
Mislim na Atl. Madrid.
Last edited by saint_mirad on 08/08/2020 00:03, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30627 Re: UEFA Champions League
Nema sanse da imaju bolji napad od Citya, a pogotovo Liverpool.ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:01nemas pojma, uzmi pogledaj timove, i skontaj da ce ta dva kluba dovesti najbolja pojacanja ovaj prelazni rokGerro wrote: ↑07/08/2020 23:57Chelsea i United hahahahahhahahhaZyzzSar wrote: ↑07/08/2020 23:54 juve, imali su dvije sanse, 2016/2017 i 2017/2018, tad su bili dobri, oba puta real ih zaustavio
sad su miljama daleko od osvajanja, nece naredne 2-3godine se ni pribliziti finalu, nemaju ekipu ni priblizno dovoljno dobru
live, city, barca, real, atletico, chelsea, bayern, psg, man united ce imati jace ekipe naredne sezone skoro pa sigurno, ne vidim da mogu dobiti ijednog od njih u dvije utakmice
pa ta dva tima sigurno nemaju ni promil sanse da osvoje ligu prvaka u narednih 5 sezona
united: sancho, mozda grealish(ili drugi veznjak), stoper
chelsea: werner, ziyech, havertz, golman, lijevi bek, stoper
po meni mozda i najbolja dva napada ce imati chelsea i united naredne sezone
Sve sami polovnjaci, jedino je Sancho tu top potencijal. Rashford i Martial su polovnjaci
Sto se tice Chelsea, Kai je top potencijal, Werner i Ziyech su dva polovnjaka.
Liverpool je jedina ekipa koja ima 3 svjetske klase u napadu na svijetu.
- ZyzzSar
#30629 Re: UEFA Champions League
je l ovaj gerro cesto ovdje trolla(il je malo dijete nastranu otislo), ne obilazim ovaj podforum cesto 
evo reda radi, da vidim sta kazu forumasi(samo ko prati PL tj gleda utakmice):
chelsea
pulisic werner ziyech
........havertz.......
united:
rashford martial sancho
..........bruno...........
city:
sterling aguero mahrez/foden
...........kdb....................
liverpool:
mane firmino salah
.....henderson.....
ko god gleda Liverpool zna da su salah i firminho debelo precijenjeni, mane je top igrac
a glavna snaga tima su bekovi(najbolji u ligi), van dijk i golman, i oni prave razliku
chelsea
pulisic werner ziyech
........havertz.......
united:
rashford martial sancho
city:
liverpool:
mane firmino salah
.....henderson.....
ko god gleda Liverpool zna da su salah i firminho debelo precijenjeni, mane je top igrac
a glavna snaga tima su bekovi(najbolji u ligi), van dijk i golman, i oni prave razliku
-
5korpus
#30630 Re: UEFA Champions League
Jel ispusio onaj Benzemi ili ga je Karim s ledja docekao 
- saint_mirad
#30631 Re: UEFA Champions League
Excuse me what? Kako je najbolje desno krilo posle Messija debelo precenjeno? Firmino je specifican igrac i imao je nesto losiju sezonu po svojim standardima, ali nit on nit Salah nisu precenjeni.ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:11 je l ovaj gerro cesto ovdje trolla(il je malo dijete nastranu otislo), ne obilazim ovaj podforum cesto
chelsea
pulisic werner ziyech
........havertz.......
united:
rashford martial sancho
city:
liverpool:
mane firmino salah
.....henderson.....
-
kakabanja213
#30632 Re: UEFA Champions League
Ako je Firminjo top napadac onda je fudbal u debelom kurcu.
- saint_mirad
#30633 Re: UEFA Champions League
Igrac se preziva FIrmino, naucite makar to pre nego ga kritikujete. On cak i nije klasicni napadad vec nesto izmedju false 9 i SS.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30634 Re: UEFA Champions League
Cuj Salah mu nije top igrac. Najbolje desno krilo svijeta, ako Messia ne pikamo kao krilo.
Firmino je izmislio fudbal za Wernera.
Lik uporedjuje napad i stavlja Hendersona.
Kakva neznalica
Firmino je izmislio fudbal za Wernera.
Lik uporedjuje napad i stavlja Hendersona.
Kakva neznalica
- ZyzzSar
#30635 Re: UEFA Champions League
ja samo govorim realno, meni licno salah nista posebno nije, a gledam podobro utakmica liverpoola, i to je stav dostaa ljudi koliko sam upratio(tipa na redditu jer tamo dosta pratim)
firimno isto prosjek igrac, 26ti po datim golovima u PL ove sezone, a ni generalno mu nije kakva statistika
martial, aguero, auba, werner, kane, a mozda i ings i vardy su mi bolji napadaci od njega u PL
edit:stavljam najboljeg veznjaka iz ekipe, zato je henderson tu
firimno isto prosjek igrac, 26ti po datim golovima u PL ove sezone, a ni generalno mu nije kakva statistika
martial, aguero, auba, werner, kane, a mozda i ings i vardy su mi bolji napadaci od njega u PL
-
kakabanja213
#30636 Re: UEFA Champions League
Da ponovimo onda. Ako je Firmino top igrac onda je fudbal u debelom kurcu.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30637 Re: UEFA Champions League
Stavljas zadnjeg veznog a poredis napad, pa ti si bog jarane
Firmino je bolji od svih tih napadaca, pogotovo oyebina Wernera i Rashforda.
Pa Werner je trebao da dodje u Liverpool da bude zamjena Firminu, ali je Klopp procjenio da nije ni na nivou Origia
Pa ti uzimas sa reddita podatke i misljenja, kako si mi samo pametan, jos jedan u nizu copy paste strucnjaka koji nemaju misljenje.
Pa Werner je trebao da dodje u Liverpool da bude zamjena Firminu, ali je Klopp procjenio da nije ni na nivou Origia
Pa ti uzimas sa reddita podatke i misljenja, kako si mi samo pametan, jos jedan u nizu copy paste strucnjaka koji nemaju misljenje.
- saint_mirad
#30638 Re: UEFA Champions League
Brojke ovih navedenih gore poredis sa brojkama Manea i Salaha, FIrmino ima specificnu funkciju jer je esencijalni deo sistema kojeg je Klopp osmislio da krila koja ulaze unutra i bekovi koji asistiraju mogu da maksimiziju svoj ucinak. On je sjajan za link-up play, za predasistencije i generalno za povezanost u igri. Ne moze se ni sve gledati kroz golove, previse je pojednostavljeno.ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:25 ja samo govorim realno, meni licno salah nista posebno nije, a gledam podobro utakmica liverpoola, i to je stav dostaa ljudi koliko sam upratio(tipa na redditu jer tamo dosta pratim)
Inace, taj Salah koji nije nesto, je rekorder po broju golova u jednoj EPL sezoni, a i evo vec trecu sezonu ima world class performanse. Al hajd. ako su rekli na Redditu da nije nesto, to je sigurno tako.
- saint_mirad
#30639 Re: UEFA Champions League
Tvoja logika je u rangu da ako je Iniesta top igrac fudbal je u kurcu samo zato jer nije dao dosta golova.kakabanja213 wrote: ↑08/08/2020 00:29 Da ponovimo onda. Ako je Firmino top igrac onda je fudbal u debelom kurcu.
-
kakabanja213
#30640 Re: UEFA Champions League
Nidje veze. On jednostavno nije top igrac. Prvo i osnovno za mene je da top igrac mora znati igrati lopte.saint_mirad wrote: ↑08/08/2020 00:32Tvoja logika je u rangu da ako je Iniesta top igrac fudbal je u kurcu samo zato jer nije dao dosta golova.kakabanja213 wrote: ↑08/08/2020 00:29 Da ponovimo onda. Ako je Firmino top igrac onda je fudbal u debelom kurcu.![]()
- ZyzzSar
#30641 Re: UEFA Champions League
hahaahahha, joj svgmi, sa kidarama se ne mozes raspravljatGerro wrote: ↑08/08/2020 00:30 Stavljas zadnjeg veznog a poredis napad, pa ti si bog jarane
Pa Werner je trebao da dodje u Liverpool da bude zamjena Firminu, ali je Klopp procjenio da nije ni na nivou Origia![]()
barem sa miradom mozes razmijeniti misljenje normalno, cak i ako se ne slazu, i on je ocito navijac liverpoola pa je malo subjektivan kao i ja kao navijac chelsea, al sve ce da se vidi naredne sezone
kakve podatke sa reddita, o cemu ti, znas li sta je reddit uopste
i ko je pomenuo rashforda, on je krilo, a za wernera ti liverpool nije imao para da ga plati, iako ga je klopp licno vise puta zvao telefonom da dogovori trasnfer
molim vas navijaci liverpoola, nemojte da placete jer ga niste doveli, i nemojte da placete naredne sezone kad werner uzme zlatnu kopacku u PL
Last edited by ZyzzSar on 08/08/2020 00:40, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30642 Re: UEFA Champions League
ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:38hahaahahha, joj svgmi, sa kidarama se ne mozes raspravljatGerro wrote: ↑08/08/2020 00:30 Stavljas zadnjeg veznog a poredis napad, pa ti si bog jarane
Pa Werner je trebao da dodje u Liverpool da bude zamjena Firminu, ali je Klopp procjenio da nije ni na nivou Origia![]()
barem sa mirsadom mozes razmijeniti misljenje normalno, cak i ako se ne slazu, i on je ocito navijac liverpoola pa je malo subjektivan kao i ja kao navijac chelsea, al sve ce da se vidi naredne sezone
i ko je pomenuo rashforda, on je krilo, a za wernera ti liverpool nije imao para da ga plati, iako ga je klopp licno vise puta zvao telefonom da dogovori trasnfer
molim vas navijaci liverpoola, nemojte da placete jer ga niste doveli, i nemojte da placete naredne sezone kad werner uzme zlatnu kopacku u PL
Salah je dao 32 gola u sezoni, poobaro sve rekorde a tbi kokos Werner bolji hahaha
Pa kako ne kontas da je to bio izgovor Kloppa da nemaju pare, nije ga htio uvrijediti jer su obojica Njemci a vodit ce njemacku repku u buducnosti. Malo promuckaj tom glavom
- ZyzzSar
#30643 Re: UEFA Champions League
blaaaa, kakve teorije zavjere, placi placiGerro wrote: ↑08/08/2020 00:40ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:38hahaahahha, joj svgmi, sa kidarama se ne mozes raspravljatGerro wrote: ↑08/08/2020 00:30 Stavljas zadnjeg veznog a poredis napad, pa ti si bog jarane
barem sa mirsadom mozes razmijeniti misljenje normalno, cak i ako se ne slazu, i on je ocito navijac liverpoola pa je malo subjektivan kao i ja kao navijac chelsea, al sve ce da se vidi naredne sezone
molim vas navijaci liverpoola, nemojte da placete jer ga niste doveli, i nemojte da placete naredne sezone kad werner uzme zlatnu kopacku u PL![]()
![]()
![]()
Salah je dao 32 gola u sezoni, poobaro sve rekorde a tbi kokos Werner bolji hahaha
Pa kako ne kontas da je to bio izgovor Kloppa da nemaju pare, nije ga htio uvrijediti jer su obojica Njemci a vodit ce njemacku repku u buducnosti. Malo promuckaj tom glavom

- saint_mirad
#30644 Re: UEFA Champions League
Haha cenim optimizam za Wernera i zlatnu kopacku.
Samo u EPL ce biti makar 5 igraca koji ce dat vise golova od njega. Al sacekacemo sledecu sezonu, pa ce se i to razresiti.
Eto ti navijas za Chelsea, mozda ne volis Salaha jer se vratio u Liverpool da vas proganja sa evrogolovima ko onaj na Anfieldu u sezoni 18/19.
Eto ti navijas za Chelsea, mozda ne volis Salaha jer se vratio u Liverpool da vas proganja sa evrogolovima ko onaj na Anfieldu u sezoni 18/19.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30645 Re: UEFA Champions League
DobarZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:41blaaaa, kakve teorije zavjere, placi placiGerro wrote: ↑08/08/2020 00:40ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:38
hahaahahha, joj svgmi, sa kidarama se ne mozes raspravljat
molim vas navijaci liverpoola, nemojte da placete jer ga niste doveli, i nemojte da placete naredne sezone kad werner uzme zlatnu kopacku u PL![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, sad ozbiljno. Zna se da sam bio protiv dolaska te prevare Wernera, svako ce ti to ovdje reci.
- ZyzzSar
#30646 Re: UEFA Champions League
gledam ako je tammy zabio 15, i giroud 8, a nijedan ne izvodi penalesaint_mirad wrote: ↑08/08/2020 00:43 Haha cenim optimizam za Wernera i zlatnu kopacku.Samo u EPL ce biti makar 5 igraca koji ce dat vise golova od njega. Al sacekacemo sledecu sezonu, pa ce se i to razresiti.
Eto ti navijas za Chelsea, mozda ne volis Salaha jer se vratio u Liverpool da vas proganja sa evrogolovima ko onaj na Anfieldu u sezoni 18/19.![]()
zabit ce timo barem 23+ ako ce igrati svaku utakmicu, pogotovo sto su ziyech i havertz odlicni asistenti (a mislio sam na golden boot samo u PL, naglasio sam msm hah)
mozda to za salaha imam u podsvijeti, al znas sta, nervira me sto previse prilika fula, i sto je sebican, i zbog toga manea cijenim duplo vise kao igraca
Last edited by ZyzzSar on 08/08/2020 00:51, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#30647 Re: UEFA Champions League
Mane fula isto kao i Salah
Bas kao i Werner
Nervira te
Lol
Bas kao i Werner
Nervira te
Lol
- saint_mirad
#30648 Re: UEFA Champions League
Ja cenim Manea za nijansu vise, ali ne zbog sebicnosti (Salah ima vise asistencija nego Mane) vec sto se bolje pokazuje u presudnim utakmicama. Dao je dosta vaznih golova ove sezone, narocito kad je Liverpool dobijao sa jednim golom razlike. Kad je tesko, tu je Mane.ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:47gledam ako je tammy zabio 15, i giroud 8, a nijedan ne izvodi penalesaint_mirad wrote: ↑08/08/2020 00:43 Haha cenim optimizam za Wernera i zlatnu kopacku.Samo u EPL ce biti makar 5 igraca koji ce dat vise golova od njega. Al sacekacemo sledecu sezonu, pa ce se i to razresiti.
Eto ti navijas za Chelsea, mozda ne volis Salaha jer se vratio u Liverpool da vas proganja sa evrogolovima ko onaj na Anfieldu u sezoni 18/19.![]()
zabit ce timo barem 23+ ako ce igrati svaku utakmicu, pogotovo sto su ziyech i havertz odlicni asistenti
mozda to za salaha imam u podsvijeti, al znas sta, nervira me sto previse prilika fula, i sto je sebican, i zbog toga manea cijenim duplo vise kao igraca
A ne znam za Wernera, to mi je previse optimisticno da odmah zabije 20+ golova u ligi. Mozda i hoce, ako kliknu novi igraci. Imace Chelsea uzbudljiv napad sledece sezone jos ako Kai potpise.
- ZyzzSar
#30649 Re: UEFA Champions League
auba je isto odlicno se prilagodio premier ligi odmah, 13golova u polusezoni kad je dosao, i od tad uvijek 20+saint_mirad wrote: ↑08/08/2020 00:51Ja cenim Manea za nijansu vise, ali ne zbog sebicnosti (Salah ima vise asistencija nego Mane) vec sto se bolje pokazuje u presudnim utakmicama. Dao je dosta vaznih golova ove sezone, narocito kad je Liverpool dobijao sa jednim golom razlike. Kad je tesko, tu je Mane.ZyzzSar wrote: ↑08/08/2020 00:47gledam ako je tammy zabio 15, i giroud 8, a nijedan ne izvodi penalesaint_mirad wrote: ↑08/08/2020 00:43 Haha cenim optimizam za Wernera i zlatnu kopacku.Samo u EPL ce biti makar 5 igraca koji ce dat vise golova od njega. Al sacekacemo sledecu sezonu, pa ce se i to razresiti.
zabit ce timo barem 23+ ako ce igrati svaku utakmicu, pogotovo sto su ziyech i havertz odlicni asistenti
mozda to za salaha imam u podsvijeti, al znas sta, nervira me sto previse prilika fula, i sto je sebican, i zbog toga manea cijenim duplo vise kao igraca![]()
A ne znam za Wernera, to mi je previse optimisticno da odmah zabije 20+ golova u ligi. Mozda i hoce, ako kliknu novi igraci. Imace Chelsea uzbudljiv napad sledece sezone jos ako Kai potpise.
nek bude jednako dobar ja sam zadovoljan
volim sto je dosao werner, jer chelsea muku muci sa napadacima jos od kako smo se coste rijesili
havertz je skoro pa gotov, samo se cijena pregovara jos, nasi uvijek hoce sto jeftinije
uslovi sa havertzom su dogovoreni, i neko je takodje na twiterru objavio razgovore sa njegovom sestrom gdje kaze da kai trazi kucu u londonu
- East_side
#30650 Re: UEFA Champions League
Joj Juventusa
Lakše bi mi bilo pročitati, recimo "pandemija će trajati narednih 10 godina" nego "pandemija će trajati dok Juve ne osvoji LŠ"

Lakše bi mi bilo pročitati, recimo "pandemija će trajati narednih 10 godina" nego "pandemija će trajati dok Juve ne osvoji LŠ"