Znam
Posaljem i svojoj kcerki, rekoh da je barem ne jede kasikom
Moderator: anex
Nema 1/3 tu da valja, to malo ljesnjaka i to je to
Kupovo se mali eurokrem s kasicicom
Haveru moj to sto su vam familije bile skrte i stavljale vam secer na hljeb nije za pohvalu nego za sramotu umjesto da vam obezbjede da jedete stvari koje su peedvidene sa djecu oni vam secer mecali a sad se tim dicis.Uzas
Samo cu ti jedno pitanje postaviti.Safete Dilbere wrote: ↑14/06/2020 23:46Haveru moj to sto su vam familije bile skrte i stavljale vam secer na hljeb nije za pohvalu nego za sramotu umjesto da vam obezbjede da jedete stvari koje su peedvidene sa djecu oni vam secer mecali a sad se tim dicis.Uzas
45 sjecam i jeo sam eurokrem dzem med moji nisu cigancilianimus wrote: ↑15/06/2020 14:44Samo cu ti jedno pitanje postaviti.Safete Dilbere wrote: ↑14/06/2020 23:46Haveru moj to sto su vam familije bile skrte i stavljale vam secer na hljeb nije za pohvalu nego za sramotu umjesto da vam obezbjede da jedete stvari koje su peedvidene sa djecu oni vam secer mecali a sad se tim dicis.Uzas
Koliko godina imas odnosno sjecas li se Vucka?
Meni je najdrazi "desert" bio narendane jabuke pa odozgo sitni secerSafete Dilbere wrote: ↑16/06/2020 18:3845 sjecam i jeo sam eurokrem dzem med moji nisu cigancilianimus wrote: ↑15/06/2020 14:44Samo cu ti jedno pitanje postaviti.Safete Dilbere wrote: ↑14/06/2020 23:46
Haveru moj to sto su vam familije bile skrte i stavljale vam secer na hljeb nije za pohvalu nego za sramotu umjesto da vam obezbjede da jedete stvari koje su peedvidene sa djecu oni vam secer mecali a sad se tim dicis.Uzas
Koliko godina imas odnosno sjecas li se Vucka?
Mazu Caramel karakteriše 30% manje šećera od ostalih namaza, odsustvo palmine masti, visok udio lješnjaka te karamela i toffee.
Maza je vec na trzistu od aprila,....thekupus wrote: ↑30/06/2020 11:40 http://source.ba/clanak/Gastro/526202/S ... amel-okusu
Mazu Caramel karakteriše 30% manje šećera od ostalih namaza, odsustvo palmine masti, visok udio lješnjaka te karamela i toffee.
Vrlo slicna obicnoj 30 %,.....koliko god pokusavao da nadjem neku vecu razliku, ne mogu. Jednostavno fali "karamele".......