Fingerprint opcija

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
epik

#1 Fingerprint opcija

Post by epik »

Image
Image
Image
Image
Na Huawei mate lite 10 nestala fingerprint opcija da omogucim ili onemogucim. Jucer telefon koristio normalno, bez ikakvih upadate-a ili instaliranja/deinstaliranja drugih aplikacija...
U postavkama nigdje nema opcije za fingerprint, a bila je ... Ima ko kakvu ideju, sts, kako....
crnivrag

#2 Re: Fingerprint opcija

Post by crnivrag »

epik wrote: 05/08/2020 13:33 Na Huawei mate lite 10 nestala fingerprint opcija da omogucim ili onemogucim. Jucer telefon koristio normalno, bez ikakvih upadate-a ili instaliranja/deinstaliranja drugih aplikacija...
U postavkama nigdje nema opcije za fingerprint, a bila je ... Ima ko kakvu ideju, sts, kako....
Ista stvar se dešava meni zadnjih mjesec dana na Sony Xperia Z5 modelu, fingerprint senzor je radio savršeno 5 godina, i onda je odjednom počeo nestajati iz postavki i vrati se nakon 2-3 restarta telefona, ali se nakon gašenja opet izgubi, a dok radi u opcijama, opet nije uvijek dostupan, odnosno dodirom power tipke dobijam poruku da je fingerprint hardware nedostupan.
epik

#3 Re: Fingerprint opcija

Post by epik »

crnivrag wrote: 05/08/2020 13:39
epik wrote: 05/08/2020 13:33 Na Huawei mate lite 10 nestala fingerprint opcija da omogucim ili onemogucim. Jucer telefon koristio normalno, bez ikakvih upadate-a ili instaliranja/deinstaliranja drugih aplikacija...
Ista stvar se dešava meni zadnjih mjesec dana na Sony Xperia Z5 modelu, fingerprint senzor je radio savršeno 5 godina, i onda je odjednom počeo nestajati iz postavki i vrati se nakon 2-3 restarta telefona, ali se nakon gašenja opet izgubi, a dok radi u opcijama, opet nije uvijek dostupan, odnosno dodirom power tipke dobijam poruku da je fingerprint hardware nedostupan.
Evo ga vrati se nakon restarta.
crnivrag

#4 Re: Fingerprint opcija

Post by crnivrag »

epik wrote: 05/08/2020 13:52 Evo ga vrati se nakon restarta.
Ako ti i dalje bude nestajao, onda je fingerprint senzor pokvaren i ne znam koliko košta zamjena istog, ja se nisam raspitivao za svoj mobitel jer mi je mobitel star 5 godina i planiram da uskoro nabavim novi model.
epik

#5 Re: Fingerprint opcija

Post by epik »

crnivrag wrote: 05/08/2020 13:56
epik wrote: 05/08/2020 13:52 Evo ga vrati se nakon restarta.
Ako ti i dalje bude nestajao, onda je fingerprint senzor pokvaren i ne znam koliko košta zamjena istog, ja se nisam raspitivao za svoj mobitel jer mi je mobitel star 5 godina i planiram da uskoro nabavim novi model.
Ne vjerujem da cu mjenjati senzor, i ja planiram mjenjati uskoro. Nije neophodno da postoji, al et nekako cudno kako odjednom nestane.
Post Reply