Evo sjedista te firmeConnaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 09:50to mu pise u CV i, na strannicama vlasnika, covjek je radio u TX, Huston![]()
upisi na Google ime komapnijei i njegovo ime![]()
Bosanska dolina piramida
- MorningStar
#2951 Re: Bosanska dolina piramida
- dr_Evil
#2952 Re: Bosanska dolina piramida
Iz njegove biografije, pa sada kao neko ko radi u Oil and Gas bih pomislio da sam cuo za firmu od 120 zaposlenih, mora biti jaka, ipak je to malo trziste. A vidi vraga dao firmi ime skoro isto kao jedna velika firma, dok malo bolje zagrebes, vidis da kompanija uopste ne postoji, zapravo postoji ali je registrovana kao 1-5 radnika. I da registrovana prije 16godina, a ne prije 25After he moved in Houston, Texas he was working for the manufacturing company “Houston Protectors, Inc.” as a general manager. He started his own business “Met Company, Inc.” (est. 1995.), a manufacturing company with the customers in Oil&Gas, Construction and other industries. He’s presently President of the Met Company, Inc. which employs over 120 employees and owner of “Met Holding Group, LLC”. He was a long-time member of the Board of Directors of non-profit “Alliance for Multicultural Activities” in Houston.

- Connaisseur Karlin
#2953 Re: Bosanska dolina piramida
dr_Evil wrote: ↑04/08/2020 09:59Iz njegove biografije, pa sada kao neko ko radi u Oil and Gas bih pomislio da sam cuo za firmu od 120 zaposlenih, mora biti jaka, ipak je to malo trziste. A vidi vraga dao firmi ime skoro isto kao jedna velika firma, dok malo bolje zagrebes, vidis da kompanija uopste ne postoji, zapravo postoji ali je registrovana kao 1-5 radnika. I da registrovana prije 16godina, a ne prije 25After he moved in Houston, Texas he was working for the manufacturing company “Houston Protectors, Inc.” as a general manager. He started his own business “Met Company, Inc.” (est. 1995.), a manufacturing company with the customers in Oil&Gas, Construction and other industries. He’s presently President of the Met Company, Inc. which employs over 120 employees and owner of “Met Holding Group, LLC”. He was a long-time member of the Board of Directors of non-profit “Alliance for Multicultural Activities” in Houston.
![]()
sve znateMorningStar wrote: ↑04/08/2020 09:57Evo sjedista te firmeConnaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 09:50to mu pise u CV i, na strannicama vlasnika, covjek je radio u TX, Huston![]()
![]()
![]()
https://www.corporationwiki.com/Texas/H ... 22361.aspx
- Connaisseur Karlin
#2954 Re: Bosanska dolina piramida
- dr_Evil
#2955 Re: Bosanska dolina piramida
Sta bih trebao da vidim na ovom linku a da nismo nas dvojica vec napisalI?Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:07dr_Evil wrote: ↑04/08/2020 09:59Iz njegove biografije, pa sada kao neko ko radi u Oil and Gas bih pomislio da sam cuo za firmu od 120 zaposlenih, mora biti jaka, ipak je to malo trziste. A vidi vraga dao firmi ime skoro isto kao jedna velika firma, dok malo bolje zagrebes, vidis da kompanija uopste ne postoji, zapravo postoji ali je registrovana kao 1-5 radnika. I da registrovana prije 16godina, a ne prije 25After he moved in Houston, Texas he was working for the manufacturing company “Houston Protectors, Inc.” as a general manager. He started his own business “Met Company, Inc.” (est. 1995.), a manufacturing company with the customers in Oil&Gas, Construction and other industries. He’s presently President of the Met Company, Inc. which employs over 120 employees and owner of “Met Holding Group, LLC”. He was a long-time member of the Board of Directors of non-profit “Alliance for Multicultural Activities” in Houston.
sve znateMorningStar wrote: ↑04/08/2020 09:57Evo sjedista te firmeConnaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 09:50
to mu pise u CV i, na strannicama vlasnika, covjek je radio u TX, Huston![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.corporationwiki.com/Texas/H ... 22361.aspx
- Connaisseur Karlin
#2956 Re: Bosanska dolina piramida
zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
ne kuzim, svaki klinac vam smeta u vezi Semira
mati mu je sa Bola, eto , sigurno ima i putovnicu, tri drzavljanstava, da li mu i to mozete halaliti
- dr_Evil
#2957 Re: Bosanska dolina piramida
Smeta mi da pise da ima firmu sa 120 zaposlenih koju ne mozes naci ni povecalom. Pa nisu pentagon da sakrivaju, valjda je poenta firme da bude lako dostupna klijentima.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
ne kuzim, svaki klinac vam smeta u vezi Semira![]()
mati mu je sa Bola, eto , sigurno ima i putovnicu, tri drzavljanstava, da li mu i to mozete halaliti![]()
Drugo sta mi smeta je sto vara narod sa zivotnim energijama, feng shuima, i ostalim stvarima, ko da vec nemamo dovoljno hodza i popova varalica sta pisu zapise.
Nek se drzi arheologije tu je jak ko beton
- Connaisseur Karlin
#2958 Re: Bosanska dolina piramida
pa to sto tebi svasta smeta u vezi njega je npr, vrlo glupa tvoja reakcijadr_Evil wrote: ↑04/08/2020 10:24Smeta mi da pise da ima firmu sa 120 zaposlenih koju ne mozes naci ni povecalom. Pa nisu pentagon da sakrivaju, valjda je poenta firme da bude lako dostupna klijentima.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
mati mu je sa Bola, eto , sigurno ima i putovnicu, tri drzavljanstava, da li mu i to mozete halaliti![]()
Drugo sta mi smeta je sto vara narod sa zivotnim energijama, feng shuima, i ostalim stvarima, ko da vec nemamo dovoljno hodza i popova varalica sta pisu zapise.
Nek se drzi arheologije tu je jak ko beton
- dr_Evil
#2959 Re: Bosanska dolina piramida
Jesmo li u petom osnovne? Kakve to komentare dajes, tipa vidi ti frizure?Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:27pa to sto tebi svasta smeta u vezi njega je npr, vrlo glupa tvoja reakcijadr_Evil wrote: ↑04/08/2020 10:24Smeta mi da pise da ima firmu sa 120 zaposlenih koju ne mozes naci ni povecalom. Pa nisu pentagon da sakrivaju, valjda je poenta firme da bude lako dostupna klijentima.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15
zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
Nek se drzi arheologije tu je jak ko beton![]()
Dobio si konkretan odgovor u cemu je problem, to sto nisi zadovoljan jer mozda ne palim se na duhove iz pete dimenzije je tvoja osobna ili ti ga licna stvar.
-
The 51st State
#2960 Re: Bosanska dolina piramida
mentalitetna karakteristika prosjecnog bosanca, zavist i zna sve bolje od drugih, nevezano za semira. kod nas je svako lopov, neznalica, sarlatan, sumnjivo lice i slicno, tesko objasnjivi fenomen paranoje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
- Dope_Man
#2961 Re: Bosanska dolina piramida
Vrlo je glupo i slijepo vjerovati u jednog covjeka, a evo ovdje vidimo kako ljudi stvaraju svog Isusa.
I da, njegova biografija je pouzdana kao i mnoge druge informacije koje je ranije objavljivao po stranici vezano za razne eminentne osobe koje nikad niko nije mogao pronaci.. naravno, vjernici se nece ni priupitati zasto.
I da, njegova biografija je pouzdana kao i mnoge druge informacije koje je ranije objavljivao po stranici vezano za razne eminentne osobe koje nikad niko nije mogao pronaci.. naravno, vjernici se nece ni priupitati zasto.
- MorningStar
#2962 Re: Bosanska dolina piramida
Prica oko firme je pocela kad sam spomenuo da je lako u bih prodati ublehu jal zbog profita jal si lud , na sto je jedan forumas “sta cemu prooofit cojknima firme po americi” kad ono firma.... razmisConnaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
- Connaisseur Karlin
#2963 Re: Bosanska dolina piramida
pa meni je cudno da se ovoliko moze biti zavidno , umjesto da rade nesto sa svojim zivotomThe 51st State wrote: ↑04/08/2020 10:36mentalitetna karakteristika prosjecnog bosanca, zavist i zna sve bolje od drugih, nevezano za semira. kod nas je svako lopov, neznalica, sarlatan, sumnjivo lice i slicno, tesko objasnjivi fenomen paranoje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
Ja nigdje nisam cula ili procitala da je Semir tvrdio da moze srpijeciti ili izlejciti zaraza Coronom , evo i linka:Dodatnom pretragom, ustanovili smo da ne postoji nikakva naučna potvrda za Osmanagićeve tvrdnje o tome da se negativnim jonima u zraku može spriječiti/izliječiti zaraza novim koronavirusom. Na internetu se mogu pronaći malobrojne vijesti o najavama testiranja uređaja koji funkcioniraju na principu jonizacije zraka u prevenciji virusa, te vrlo ograničena istraživanja toga kako “jonizirajući” uređaji mogu pomoći tretmanu bolesti COVID-19.
https://raskrinkavanje.ba/analiza/hajde ... osmanagica
ovo istrazivacko novninarstvo je cudno
-
The 51st State
#2964 Re: Bosanska dolina piramida
cirkus, vjeruje se etabliranim autoritetima cije su teze na klimavim nogama, a cim se zatrese malo kavez sa drugacijom pogledom, odma teska ignorancija i diskreditiranje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:40pa meni je cudno da se ovoliko moze biti zavidno , umjesto da rade nesto sa svojim zivotomThe 51st State wrote: ↑04/08/2020 10:36mentalitetna karakteristika prosjecnog bosanca, zavist i zna sve bolje od drugih, nevezano za semira. kod nas je svako lopov, neznalica, sarlatan, sumnjivo lice i slicno, tesko objasnjivi fenomen paranoje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15
![]()
Ja nigdje nisam cula ili procitala da je Semir tvrdio da moze srpijeciti ili izlejciti zaraza Coronom , evo i linka:Dodatnom pretragom, ustanovili smo da ne postoji nikakva naučna potvrda za Osmanagićeve tvrdnje o tome da se negativnim jonima u zraku može spriječiti/izliječiti zaraza novim koronavirusom. Na internetu se mogu pronaći malobrojne vijesti o najavama testiranja uređaja koji funkcioniraju na principu jonizacije zraka u prevenciji virusa, te vrlo ograničena istraživanja toga kako “jonizirajući” uređaji mogu pomoći tretmanu bolesti COVID-19.
ovo istrazivacko novninarstvo je cudno![]()
- Connaisseur Karlin
#2965 Re: Bosanska dolina piramida
Kako mislis, da on "zamislja energije i negativne jone" !?MorningStar wrote: ↑04/08/2020 10:37Prica oko firme je pocela kad sam spomenuo da je lako u bih prodati ublehu jal zbog profita jal si lud , na sto je jedan forumas “sta cemu prooofit cojknima firme po americi” kad ono firma.... razmisConnaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:15zasto vama smeta ako covjek ima firmu ? ima jos nasih iz BiH kojii imaju nakekavu firmu u SAD, a vratili se u BiH !?
I nadam se da je profit onda je pametan cova , ako stvarno zamislja ove energije jone piramide itd itd ona mos mislit kakvi su ovi koji mu vjeruju glat sve na to.
- Connaisseur Karlin
#2966 Re: Bosanska dolina piramida
da, jer Semri nije nista tvrdio o lijecneju ili izlljecenju od Corone , vec je upravo spoemnuo kao oblik prevecnije, kao i kompanije koje prave urdjaje za jonizaciju zrakaThe 51st State wrote: ↑04/08/2020 10:41cirkus, vjeruje se etabliranim autoritetima cije su teze na klimavim nogama, a cim se zatrese malo kavez sa drugacijom pogledom, odma teska ignorancija i diskreditiranje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 10:40pa meni je cudno da se ovoliko moze biti zavidno , umjesto da rade nesto sa svojim zivotomThe 51st State wrote: ↑04/08/2020 10:36
mentalitetna karakteristika prosjecnog bosanca, zavist i zna sve bolje od drugih, nevezano za semira. kod nas je svako lopov, neznalica, sarlatan, sumnjivo lice i slicno, tesko objasnjivi fenomen paranoje.![]()
ovo istrazivacko novninarstvo je cudno![]()
tako sam ga ja razumejla
- MorningStar
#2967 Re: Bosanska dolina piramida
https://** No links **.ba/clanak/199651/dr-semir ... mamo-lijek
Ajd dobro evo ubi me zavist, da ti je sa srecom poznavalkinja karlin
ba
VIDEO/ ŠOKANTAN INTERVJU NA FACE TV
Dr. Semir Osmanagić tvrdi: Korona virus je projekat, patentiran još 2015... Nije tačno da je neizlječiv, mi imamo 'lijek'!
I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa. Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru - tvrdi Semir Osmanagić u CD-u
- Korona je ozbiljan problem, projekat koji se kontrolira. Ovo nije teorija zavjere, ovo je zavjera.
- Oni koji su ga pustili, znaju do kada će trajati. Korona virus je razvijen u Velikoj Britaniji, a onda je posijan u Wuhanu. I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa.
- Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru.
- Više je stradalo od svinjske gripe, 700 milion ljudi oboljelo, zvanično umrlo 18 hiljada, a nezvanično 70 hiljada.
- Neprijatelji svih virusa su negativni joni, a ima ih na našim planinama oko 700, a ubjedljivo najviše u tunelima Ravne u Visokom, više od 20.000. Provedite dva sata u šumi, imunitet će vam se ojačati za iduća dva mjeseca.
Ajd dobro evo ubi me zavist, da ti je sa srecom poznavalkinja karlin
- Connaisseur Karlin
#2968 Re: Bosanska dolina piramida
pa ti selektrisa informacije, kao i ovi istrazivacki novinariMorningStar wrote: ↑04/08/2020 10:44 [url] https://** No links **.ba/clanak/199651/dr-semir-osmanagic-tvrdi-korona-virus-je-projekat-patentiran-jos-2015-nije-tacno-da-je-neizljeciv-mi-imamo-lijek[/url]
ba
VIDEO/ ŠOKANTAN INTERVJU NA FACE TV
Dr. Semir Osmanagić tvrdi: Korona virus je projekat, patentiran još 2015... Nije tačno da je neizlječiv, mi imamo 'lijek'!I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa. Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru - tvrdi Semir Osmanagić u CD-u
- Korona je ozbiljan problem, projekat koji se kontrolira. Ovo nije teorija zavjere, ovo je zavjera.
- Oni koji su ga pustili, znaju do kada će trajati. Korona virus je razvijen u Velikoj Britaniji, a onda je posijan u Wuhanu. I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa.
- Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru.
- Više je stradalo od svinjske gripe, 700 milion ljudi oboljelo, zvanično umrlo 18 hiljada, a nezvanično 70 hiljada.
- Neprijatelji svih virusa su negativni joni, a ima ih na našim planinama oko 700, a ubjedljivo najviše u tunelima Ravne u Visokom, više od 20.000. Provedite dva sata u šumi, imunitet će vam se ojačati za iduća dva mjeseca.![]()
Ajd dobro evo ubi me zavist, da ti je sa srecom poznavalkinja karlin![]()
mogu i ja tako
- dr_Evil
#2969 Re: Bosanska dolina piramida
Ne znam nevjesta kako ti nisi cula da je rekao da su negativni joni u piramidi lijek za coronu ja sam to jasno cuo. Zanemarimo negativne jone i prolom vodu, ali odlazak na planinu i na piramidu sigurno moze uraditi samo dobro za svakoga, cist zrak i kretanje, ali da ubija koronu
ili makar da je prevencija sto ti rece, oh oh.
U najbolju ruku valja promijeniti klimu, ono kad imas upalu pluca pa te doktUr posalje na moru da si oko borovine
U najbolju ruku valja promijeniti klimu, ono kad imas upalu pluca pa te doktUr posalje na moru da si oko borovine
- Connaisseur Karlin
#2970 Re: Bosanska dolina piramida
lijek je sve sto unosimo u organizam, pa cak i hranadr_Evil wrote: ↑04/08/2020 10:59 Ne znam nevjesta kako ti nisi cula da je rekao da su negativni joni u piramidi lijek za coronu ja sam to jasno cuo. Zanemarimo negativne jone i prolom vodu, ali odlazak na planinu i na piramidu sigurno moze uraditi samo dobro za svakoga, cist zrak i kretanje, ali da ubija koronuili makar da je prevencija sto ti rece, oh oh.
svi svoje zdravlje stitimo preventivnim mejrama
- dr_Evil
#2971 Re: Bosanska dolina piramida
Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 11:09lijek je sve sto unosimo u organizam, pa cak i hranadr_Evil wrote: ↑04/08/2020 10:59 Ne znam nevjesta kako ti nisi cula da je rekao da su negativni joni u piramidi lijek za coronu ja sam to jasno cuo. Zanemarimo negativne jone i prolom vodu, ali odlazak na planinu i na piramidu sigurno moze uraditi samo dobro za svakoga, cist zrak i kretanje, ali da ubija koronuili makar da je prevencija sto ti rece, oh oh.
U najbolju ruku valja promijeniti klimu, ono kad imas upalu pluca pa te doktUr posalje na moru da si oko borovine![]()
svi svoje zdravlje stitimo preventivnim mejrama![]()
Samo tiUS President Donald Trump has been lambasted by the medical community after suggesting research into whether coronavirus might be treated by injecting disinfectant into the body.
- Connaisseur Karlin
#2972 Re: Bosanska dolina piramida
prestnite me gadjati imbecilnim linkovimadr_Evil wrote: ↑04/08/2020 11:11Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 11:09lijek je sve sto unosimo u organizam, pa cak i hranadr_Evil wrote: ↑04/08/2020 10:59 Ne znam nevjesta kako ti nisi cula da je rekao da su negativni joni u piramidi lijek za coronu ja sam to jasno cuo. Zanemarimo negativne jone i prolom vodu, ali odlazak na planinu i na piramidu sigurno moze uraditi samo dobro za svakoga, cist zrak i kretanje, ali da ubija koronuili makar da je prevencija sto ti rece, oh oh.
U najbolju ruku valja promijeniti klimu, ono kad imas upalu pluca pa te doktUr posalje na moru da si oko borovine![]()
Samo tiUS President Donald Trump has been lambasted by the medical community after suggesting research into whether coronavirus might be treated by injecting disinfectant into the body.
pisite svoje misljenje, argument, stav
- dr_Evil
#2973 Re: Bosanska dolina piramida
Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 11:14
lijek je sve sto unosimo u organizam, pa cak i hrana![]()
svi svoje zdravlje stitimo preventivnim mejrama![]()
Ti si rekla da je sve lijek, pa to je i trump rekao. I umrlo par ljudi. Imbecilno misljenje zasluzuje imbecilan odgovor - bez uvredeConnaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 11:14
prestnite me gadjati imbecilnim linkovima![]()
pisite svoje misljenje, argument, stav![]()
- SmokingMan
#2974 Re: Bosanska dolina piramida
Osmanagiću dragi, zašto ti to treba za tvoje godine.
https://raskrinkavanje.ba/analiza/virus ... -pandemiji
https://raskrinkavanje.ba/analiza/virus ... -pandemiji
- Connaisseur Karlin
#2975 Re: Bosanska dolina piramida
on je govorio o farmaceutskom lijekudr_Evil wrote: ↑04/08/2020 11:19Connaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 11:14
lijek je sve sto unosimo u organizam, pa cak i hrana![]()
Ti si rekla da je sve lijek, pa to je i trump rekao. I umrlo par ljudi. Imbecilno misljenje zasluzuje imbecilan odgovor - bez uvredeConnaisseur Karlin wrote: ↑04/08/2020 11:14
prestnite me gadjati imbecilnim linkovima![]()
pisite svoje misljenje, argument, stav![]()
ja sam pisala o drugim opcijama
provjeri definiciju i obrazlozenje rijeci lijek