U pravu si, jebo kasko...L u c i f e r wrote: ↑02/08/2020 08:32 Kakav ba kasko
Pa nisi valjda tolki peh da se bas tebi nesta desi
Konacno jedan konkretan savjet
Moderators: _BataZiv_0809, anex
U pravu si, jebo kasko...L u c i f e r wrote: ↑02/08/2020 08:32 Kakav ba kasko
Pa nisi valjda tolki peh da se bas tebi nesta desi

Ljudi ima koji nit znaju procitat niti tumacit ono sto su procitali. Gdje sam ja napisao da nemam pare za kasko? Rekao sam samo da je skupo. Procitao sam negdje vani (gdje je auto i kupljeno) da nakon odredjenih godina kasko nije isplativ - to se odnosi na njihove uslove a ne nase. U Medjuvremenu mi je to jasnije... Otuda i moje pitanje...
Gdje sam ja rekao da ti imas ili nemas za kasko? Kazem suludo je dat tolike pare za komad lima i ne osigurat ga. Nije kradja jedina prednost kaska, pogotovo sto je auto egzotika kod nas.Ranni wrote: ↑02/08/2020 23:02Ljudi ima koji nit znaju procitat niti tumacit ono sto su procitali. Gdje sam ja napisao da nemam pare za kasko? Rekao sam samo da je skupo. Procitao sam negdje vani (gdje je auto i kupljeno) da nakon odredjenih godina kasko nije isplativ - to se odnosi na njihove uslove a ne nase. U Medjuvremenu mi je to jasnije... Otuda i moje pitanje...
Da ti malo pojasnim, primjer: Uzeo sam Corvetu - kolika je vjerovatnoca kradje? Ako razbijem far kupit cu ga - sta sad? Dakle ne trebate odmah na pravu napadat kao vukovi i misliti odmah da neko nema pare da nesto palti - ljudi ne razumiju neke stvari zato i pitaju...
Ostalima hvala na odgovoru, bilo je dobrih smjernica...
HVala Vam, moze tema pod katanac...
Nisam taj...mayab wrote: ↑03/08/2020 07:32 Za postavljača teme poruka, nemoj biti od onih naših sugrađana koji žele voziti auto više klase po svaku cijenu (odnosno što manju), pa se dvoume oko tih nekih stvari!
.
.
.
Samo uslovno ovo dalje ima veze sa tobom, bez ljutnje, naravno,
uglavnom bio ovaj vikend u Neumu, i zemljak sa predzadnjom S klasom isto došao, fina, crna, full fulova, žuta koža unutra, saso mange, naravno, ne plaća parking koji je bijednih 8 KM cijeli dan, pa mu prikače kaznu od 60 KM, vozi auto bez vezanja pojaseva (uštekani trajno, provučeni iza sjedišta), helem sjedim na zidiću pored i gledam gume , neka bogtepitaj kineska marka tipa nikad čuo, nove , dobre , ali tipa M+S samo bez pahulje! Ma daaj ...![]()