Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mk ultra wrote: ↑03/08/2020 08:22
full adidas od glave do pete
brader đast talk wit mi pliz
ako krenu da traže belaja dobit će ga, a počeli su izgleda
Dobit cemo i mi zatvora,krivicnih i prekrsajnih a oni sumnjam da ce se umoriti jer najgore sto moze jest da ga odvuku do kampa pa on nazad mora pjehe malo do busa.
Tako da mrka kapa - zene,penzioneri,djeca i slicno izbjegavato da se sama krecu i slicno ... jbg maltretiraju te u vlastitoj zemlji.
Dana 02.08.2020.godine u 18,40 sati u ulici Grbavička, Novo Sarajevo, policijski službenici Treće PU lišili su slobode lica: M.B., rođen 1996.godine u Maroku i S.A., rođen 1995.godine u Maroku, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz člana 289. KZ F BiH (Razbojništvo). Isti su dana 31.07.2020.godine u 01,20 sati u ulici Vilsonovo šetalište, općina Novo Sarajevo, izvršili navedeno krivično djelo na štetu A.K. iz Sarajeva. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Lice lišeno slobode je predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad istim.
Izvor: MUP KS
Da meni ovaj "brader" dode u ruke, isiso bi iz njega sta je radio cijeli zivot, ko pcela cvijet.
Dođete u ured porezne uprave.
Dobar dan, dobar dan. Došao sam kako bih provjerio ukupnu sumu poreza kojeg sam uplatio u posljednjih osam godina koliko i živim na području kantona Sarajevo. Taj podatak iskoristiti u tužbi protiv kantona Sarajevo ukoliko mi imovina ili ako ja lično budem ugrožen od strane osoba nepoznatog porijekla koji krše propise ove zemlje samim ilegalnim ulaskom i kreću se njenom teritorijom bez ikakvih validnih dokumenata.
neko_sa_strane wrote: ↑03/08/2020 14:52
Dobar dan, dobar dan. Došao sam kako bih provjerio ukupnu sumu poreza kojeg sam uplatio u posljednjih osam godina koliko i živim na području kantona Sarajevo. Taj podatak iskoristiti u tužbi protiv kantona Sarajevo ukoliko mi imovina ili ako ja lično budem ugrožen od strane osoba nepoznatog porijekla koji krše propise ove zemlje samim ilegalnim ulaskom i kreću se njenom teritorijom bez ikakvih validnih dokumenata.
"gospodine ajte preko vrata da nebi zvali policiju"
Treba vršiti pritisak na ljude iz medija da bombarduju nosioce vlasti na svim nivoima kako se misle nositi sa ovom krizom koja postaje izuzetno ozbiljan sigurnosni i ekonomski problem. Posebno tražiti od izrazito proameričkih i pro NATO političara, kao što su Komšić i Džaferović, da zatraže pomoć od USA i NATO.
Pa da se vidi ko stoji iza migranata a ko iza BiH.
Zamislite da ja posjedujem neki džinovski cepelin ili neku sličnu vazdušnu lađu koja može transportovati odjednom 5000 ljudi. Dakle, samo zamislite iako vam se čini smiješnim. I onda zamislite da ja ponudim Šefiku Džaferoviću i Bakiru Izetbegoviću i Vladi Federacije, da spustim taj vazdušni brod negdje u Krajini ili na Butmir ili gdje već oni odluče. Gospoda treba samo da organizuju i sakupe ilegalne migrante, a zatim da ih ja transporujem u zemlje odakle su došli potpuno besplatno. Smijem se kladiti da bi se desilo sljedeće: Ilegalni momci bi se razbježali i posakrivali. Šefik bi izjavio da se nakon konsultacija sa pakistanskim ambasadorom i uzevši u obzir sve medjunarodne konvencije, ne slaže sa tim nehumanim vraćanjem ljudi u Pakistan i ostale muslimanske zemlje.
A možda bi Bakir šapnuo Šefiku da se javno ne protivi ideji jer će ionako sve odraditi Osmica. To bi u prevodu značilo da će policija glumiti da radi na sakupljanju ilegalnih migranata radi transporta, ali neće stići niti jednog.
Pitate se šta sam htio reći? Htio sam reći da nas ilegalni momci mogu napustiti jedino ako sami odluče. Pored Šefika i Bakira, ovdje će se nastaniti desetine hiljada nepoznatih tipova, bez dokumenata i biografije.
Ne može ti to reći. U tom slučaju advokata i tužbu. Svako od nas ima poreznu karticu i ima pravo dobiti na uvid uplaćenu sumu.
Ne može ti to reći. U tom slučaju advokata i tužbu. Svako od nas ima poreznu karticu i ima pravo dobiti na uvid uplaćenu sumu.
Moze i onda na sudu 5 salterusa kaze kako si poceo da urlices lupas ili vrijedjas - i to jedno nakon 5 godina postupka vidimo kako si prosao - u najboljem mogucem slucaju mos dobit jedno milju maraka ako dobijes na sudu a vjerovatno neces.
escobar__ wrote: ↑03/08/2020 15:53
Dakle počeli su aktivnije napadat građane ove zemlje, pretpostavljam skontali da nit ima sistema nit im građani smiju uzvratit pa se osilili.
I ovo kurčevo novinartsvo kojim se i neupućeni u njega mogu baviti. Umjesto da angažuju reportera i plate mu da ode na lice mjesta i napravi smislen intervjuu, mi kao informaciju dobijemo šturi prilog u par rečenica. I to prekopirani....
A jesu ga olešili, što je je...Mada mi po ove dvije slike izgleda bukvalno kao da je bio pokolj.
Moze i onda na sudu 5 salterusa kaze kako si poceo da urlices lupas ili vrijedjas - i to jedno nakon 5 godina postupka vidimo kako si prosao - u najboljem mogucem slucaju mos dobit jedno milju maraka ako dobijes na sudu a vjerovatno neces.
Uključiš diktafon na telefonu i pustiš da snima. Pa znam i ja gdje živim. Nisam ni ja s Marsa pao.
Uključiš diktafon na telefonu i pustiš da snima. Pa znam i ja gdje živim. Nisam ni ja s Marsa pao.
Moze bit il bi mogao prekrsajnu kao onaj sto je snimao dok su podmazivali tegeltiju a ako ne riknes za sto jedva utvrde sve sa video snimkom sta i kako o tesko ga je kao dokaz koristiti a audio da ne pricam kad drzava prisluskuje moze onda - al ti ... e o odkud znamo da nisi iscenirao sa drugim osobama ili kompjuterski simulirao vjestak bubne i eto ga jopet - posten covjek ovdje samo moze po usima dobiti
Druze oni (opa. Drzava i koji rade za drzavu) mogu sve - ti nista...
I ovo kurčevo novinartsvo kojim se i neupućeni u njega mogu baviti. Umjesto da angažuju reportera i plate mu da ode na lice mjesta i napravi smislen intervjuu, mi kao informaciju dobijemo šturi prilog u par rečenica. I to prekopirani....
A jesu ga olešili, što je je...Mada mi po ove dvije slike izgleda bukvalno kao da je bio pokolj.