Match 3
THE BIG LEBOWSKI(1998) vs FIGHT CLUB(1999)
Moderator: _BataZiv_0809
Je,bilo je i to 2017-te.
Il da se uvede grupna faza. 8 grupa po cetiri filma, prva dva prolaze u knockout fazu.
Pa drugi ljudi dolaze i glasuju. Eto ovdje je bilo par tunrira ovakvog tipa. I uvijek su drugi filmovi pobijedili. Npr. Pulp Fiction,The Godfather te The Big Lebowski u zadnjem tournamentu. Koja je onda korist napraviti TURNIR ZA NAJBOLJI FILM IKAD i onda ne uvrstiti klasike kao Kum,Dobar loš zao,Lovac ne jelene,2001 Odiseja itd..omar little wrote: ↑02/08/2020 16:39 nemam namjeru sudjelovati, not my cup of tea, ali jedni te isti filmovi se vrte. ako se pravi novo "takmicenje" nakon samo par godina, valjda bi bilo logicno sastaviti listu filmova koji nisu bili u opticaju prvi put. koja je poenta glasanja za iste filmove samo u drugim kombinacijama?
ovdje se vrti ista grupa ljudi vec godinama. dolaze vecinom trolovi i klonovi.el sadismo wrote: ↑02/08/2020 17:13Pa drugi ljudi dolaze i glasuju. Eto ovdje je bilo par tunrira ovakvog tipa. I uvijek su drugi filmovi pobijedili. Npr. Pulp Fiction,The Godfather te The Big Lebowski u zadnjem tournamentu. Koja je onda korist napraviti TURNIR ZA NAJBOLJI FILM IKAD i onda ne uvrstiti klasike kao Kum,Dobar loš zao,Lovac ne jelene,2001 Odiseja itd..omar little wrote: ↑02/08/2020 16:39 nemam namjeru sudjelovati, not my cup of tea, ali jedni te isti filmovi se vrte. ako se pravi novo "takmicenje" nakon samo par godina, valjda bi bilo logicno sastaviti listu filmova koji nisu bili u opticaju prvi put. koja je poenta glasanja za iste filmove samo u drugim kombinacijama?
mozda da napravis nesto slicnop i za serije?el sadismo wrote: ↑02/08/2020 16:32Je,bilo je i to 2017-te.
Pobijedio je Lebowski i to baš u finalu protiv Klub boraca.Pa eto prošlo 3 godine pa reko ajmo malo ponovit gradivo
Uzeo sam 32 filma sveukupno.
Ajd kad završimo ovo,onda ide tour za serije.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑02/08/2020 21:32mozda da napravis nesto slicnop i za serije?el sadismo wrote: ↑02/08/2020 16:32Je,bilo je i to 2017-te.
Pobijedio je Lebowski i to baš u finalu protiv Klub boraca.Pa eto prošlo 3 godine pa reko ajmo malo ponovit gradivo
Uzeo sam 32 filma sveukupno.
Ne znam baš. Ima tu 10-15 serija koje se uvijek mogu proglasiti najboljom iakd bez da itko riječ zucne na to. Kad završim za najbolji film,ide tournament za naj seriju.
I meni je Lebowski kult svih kultova i bolji od FC,ali če sigurno izgubiti. I nemam ništa protiv toga, FC je također antologijski film.LSD wrote: ↑03/08/2020 17:36 Dosad je išlo kako treba: Apokalipsa ispred Samuraja, Kum ispred lovca, Let ispred isijavanja.
ALI ako yebeni Klub boraca pobjedi Lebowskog u ovim anketama, nikad mene ove teme više nece vidjeti ! a ja sam vam najveci filmski znalac ovdjezato, razmislite dobro za koga glasate
![]()
Ma naravnoel sadismo wrote: ↑03/08/2020 19:34I meni je Lebowski kult svih kultova i bolji od FC,ali če sigurno izgubiti. I nemam ništa protiv toga, FC je također antologijski film.LSD wrote: ↑03/08/2020 17:36 Dosad je išlo kako treba: Apokalipsa ispred Samuraja, Kum ispred lovca, Let ispred isijavanja.
ALI ako yebeni Klub boraca pobjedi Lebowskog u ovim anketama, nikad mene ove teme više nece vidjeti ! a ja sam vam najveci filmski znalac ovdjezato, razmislite dobro za koga glasate
![]()
Po tebi, ovdje nema mjesta da se registruju mlade nove osobe i unesu malo zivosti u mrtviloomar little wrote: ↑02/08/2020 20:30ovdje se vrti ista grupa ljudi vec godinama. dolaze vecinom trolovi i klonovi.el sadismo wrote: ↑02/08/2020 17:13Pa drugi ljudi dolaze i glasuju. Eto ovdje je bilo par tunrira ovakvog tipa. I uvijek su drugi filmovi pobijedili. Npr. Pulp Fiction,The Godfather te The Big Lebowski u zadnjem tournamentu. Koja je onda korist napraviti TURNIR ZA NAJBOLJI FILM IKAD i onda ne uvrstiti klasike kao Kum,Dobar loš zao,Lovac ne jelene,2001 Odiseja itd..omar little wrote: ↑02/08/2020 16:39 nemam namjeru sudjelovati, not my cup of tea, ali jedni te isti filmovi se vrte. ako se pravi novo "takmicenje" nakon samo par godina, valjda bi bilo logicno sastaviti listu filmova koji nisu bili u opticaju prvi put. koja je poenta glasanja za iste filmove samo u drugim kombinacijama?
koja je poenta pravljenja istog "turnira" sa istim filmovima? ako je nesto "najbolje ikada" onda je "najbolje ikada" i prica je zavrsena. umjesto neinventivne repeticije, ako ti je vec do igranja, sastavi listu baziranu na zanru, deceniji, jeziku, zemlji, glumcima, sta vec, i biraj "najbolji" ili kakav vec film. raznovrsnije je.