Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tataćusak wrote: ↑02/08/2020 13:51
Ovo je udar na mozak, isto se vrti mjesecima
Baš vala. Ljudi pričaju kao da su tome lično svjedočili, a tada niko nije ni bio rođen.
U suštini treba vratiti naslov teme za aktuelnu sezonu i banovati sve koji se vraćaju unazad, kao što je prije bilo. Ima tema za stare sezone, a ona neka se odnosi i na prošlu, a ne samo na period Jugoslavije.
Leopard_SA wrote: ↑02/08/2020 13:06
On topic, ABd danas Krupi dati jednu petardu do poluvremena pa polahko u drugo poluvrijeme da se igraci ne umaraju
Iskreno, bio bih zadovoljan i sa minimalnom pobjedom, na guzove... ovi će se naložiti, tek se vratili u PL, odma im na noge dolazi dvostruki uzastopni šampion, najveći klub u državi a mi s druge strane nekako uspavani, "lako ćemo" i tako to...
Leopard_SA wrote: ↑02/08/2020 13:06
On topic, ABd danas Krupi dati jednu petardu do poluvremena pa polahko u drugo poluvrijeme da se igraci ne umaraju
Iskreno, bio bih zadovoljan i sa minimalnom pobjedom, na guzove... ovi će se naložiti, tek se vratili u PL, odma im na noge dolazi dvostruki uzastopni šampion, najveći klub u državi a mi s druge strane nekako uspavani, "lako ćemo" i tako to...
Ma ja, neka bude 0:1 i dobro je.
Izraziti ste favoriti sve ispod 5:0 je za zabrinut se.
Pa eto konkretno, kad si se uhvatio Francuske, saglasnost na prekid je dao nadležni sud, koji je uz to rekao da dva posljednje pasirana ne mogu biti izbačena u niži rang. Ostali odigrali. Nikakve retroaktivne pravilnike nisu donosili. Haj sad živio
Što se niste žalili sudu...
Ne znam, pitaj Džubura, nisam predstavnik kluba.
I kakve sad to veze ima sa teorijom da su svi donijeli retroaktivne pravilnike, čemu ta skretanja sa teme?
Melbourne_Australia wrote: ↑02/08/2020 18:37
Hoce li neko spomenuti faul pri golu..Znaci dotakao loptu nije Krste i tijelom gura igraca..I jos se klosar raduje da je fol dao gol Makedonski papak
Miran budi nijedne... jebat cemo vas i ove i svih narednih godina bijedo s suhavice