Auuu...unfuckingbelievable...Ima nas jos zivih
Nego, cemu tolika sekiracija, ljudi moji...? Pa, ako je suditi po svemu ovome sto tvrde iz WHO i sto mediji uredno dopumpavaju, apsoluno ne postoji sansa da se ne zarazimo svi u jednom momentu.
Oni tvrde da virus jaca, tvrde i da sirenje pandemije ubrzava, kao i sto tvrde da virus ostavlja mnogobrojne trajne i vrlo ozbiljne posljedice
na gomili organa cak i onima koji su imali slabe simtome.
Takodjer tvrde i da imunitet onih koji su "prebolovali" COVID-19 traje samo 2,5 mjeseca, nakon cega se opet mogu zaraziti.
Najprostijom logikom - ako je neko bio zarazen i imao blage ili nikakve simptome, po njima sigurno ima neke posljedice na necemu. Samim tim tim, druga zaraza bi u vecini slucajeva trebala biti kobna, zar ne?
Kako se sacuvati? Prakticno - nikako. Jedino sto se moze jeste sacuvati se koliko-toliko kako bi se prolongirao momenat zaraze, u nadi da ce virus do tada oslabiti u svojoj snazi i da necemo oboliti. Ili bar umrijeti
Cemu onda frka? Meni se cini da je ovo onaj WW3 koji je Nostradamus najavio za 2020. Samo sto se uvijek kontalo da ce to biti rat na koji smo mi navikli, ono - oruzje, masakri, genocidi, blabla, a izgleda da ce nas sve potamaniti nevidljiva baja

Cemu onda sekiracija?