Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tempo wrote: ↑01/08/2020 18:25
precjenjujes znacaj celika i biracki potencijal navijaca.
celik je fubalski klub u nestajanju, nepotreban, beznacajan i neodrziv, a navijaci su beskorisni individualci udruzeni u navijacke copore. politicki su upotrebljivi jedino u drzavama kao sto je srbija, gdje ih tirani koriste kao svoje falange protv bilo kojeg oblika slobode. psihosocijalno, to je lumpenproletarijat. zapustena omladina bez kulture glasanja. vjerovatno ne bi ni znali popuniti glasacki listic.
Previše sereš za nekoga ko gradsku vodovodnu mrežu smatra istom kao i mrežom za zalijevanje malina u Poratju.
auuuuu, jesi mi ga sukno. evo predajem se. nemoj vise molim te.
o zivote, lutalico, na kakvog sam ja majstora naletio, kako me samo zajebo..
tako mi i treba kad se kacim sa pametnijim od sebe.
jebi ga, ne mogu ja sa njim izac na kraj. to je sve elokventno, lucidno, nacitano. znaju film, muziku, knjizevnost, govore jezike, proputovali svijet, bili, vidjeli, upoznali, spoznali.. mozda su cak i guzili.
Tempo wrote: ↑01/08/2020 19:10
auuuuu, jesi mi ga sukno. evo predajem se. nemoj vise molim te.
o zivote, lutalico, na kakvog sam ja majstora naletio, kako me samo zajebo..
tako mi i treba kad se kacim sa pametnijim od sebe.
Daft Haruki wrote: ↑01/08/2020 17:16
Ovde jos moram napomenuti i krade,namjestaljke,i ostale zavrzlame oko izbornog procesa gdje je SDA ne prikosnoveni maher i monopolista. Ako je iko radio za dnevnicu u izbornom procesu zna o cemu pricam . Mada ipak tu se ne lome izbori ali je dobar vjetar u leda za monopolisticke nacionalne stranke.
Zašto se stranke, pogotovo opozicija, ne potrude oko posmatrača na glasačkim mjestima? Šalju se nepoznati ljudi za dnevnicu i onda se žali na varanje. Možda to ne bi skroz riješilo problem varanja na izborima, ali bi bilo jedna stepenica bliže.
Je li moguće da je Kasumović toliko jadan da je svom kućnom ljubimcu Perči napravio klub kojeg će koristit za potapanje Čelika? Navodno će to novo smeće od kluba dobiti prostore na Bilinom Polju.
Ne znam to vidi sa ovim sa CarsijeZenica, samo nemoj sad dok proucavaju Arhimedov zakon na wikipediji, pa sutra pitaj, pukla cijev na ge ge emu jbga sta ces, bozija volja...
Tempo wrote: ↑01/08/2020 18:25
precjenjujes znacaj celika i biracki potencijal navijaca.
celik je fubalski klub u nestajanju, nepotreban, beznacajan i neodrziv, a navijaci su beskorisni individualci udruzeni u navijacke copore. politicki su upotrebljivi jedino u drzavama kao sto je srbija, gdje ih tirani koriste kao svoje falange protv bilo kojeg oblika slobode. psihosocijalno, to je lumpenproletarijat. zapustena omladina bez kulture glasanja. vjerovatno ne bi ni znali popuniti glasacki listic.
Aj ne seri smrdo
zasto ti, kao neko ko nije iz Zenice, pokusavas odrediti nekome ko jeste rodjeni Zenicanin kakvo ce misljenje imati o Zenickom klubu? pogotovo jer je stariji od tebe i, vjerovatno o njemu zna vise od tebe?
Belfy posto tebe cijenim iskreno, ovako cu odgovoriti jer si i ti uvijek prema svima korektan.
Da sam stavio lokacija Antarktika ti bi mislio da sam iz Antarktika?
Moj pradjed prije 1900 godine je zivio na mjestu gdje je sada Aglomeracija..dovoljno?
belfy wrote: ↑01/08/2020 23:17
zasto ti, kao neko ko nije iz Zenice, pokusavas odrediti nekome ko jeste rodjeni Zenicanin kakvo ce misljenje imati o Zenickom klubu? pogotovo jer je stariji od tebe i, vjerovatno o njemu zna vise od tebe?
Jao, rodjeni zenicanin , bas nesto cime se mozes dicit
Potomci osudzenika i kojekakve bagre koja se nakon sluzenja odlucila nastanit ovdje sa nekom ofajlom. Sve go saner i sjecikesa. Podsjeti me na ovu scenu
kamberovica polje wrote: ↑01/08/2020 22:17
Je li moguće da je Kasumović toliko jadan da je svom kućnom ljubimcu Perči napravio klub kojeg će koristit za potapanje Čelika? Navodno će to novo smeće od kluba dobiti prostore na Bilinom Polju.
A Edo Omic ce da bude glavni za bezbijednost. Pa udari ako smijes
Jer je Patriot 'njegov'. MMA i te zajebancije.
Potomci osudzenika i kojekakve bagre koja se nakon sluzenja odlucila nastanit ovdje sa nekom ofajlom. Sve go saner i sjecikesa. Podsjeti me na ovu scenu
R
To sam ja davno htio napisati. Mene bi bilo sramota da sam Iz porodice starih zenicana.
Robijasi su i meni kao naziv za navijacku skupinu i navijace uvijek bili los naziv. S @Tempo s cesto neslazem i prema meni ima los gard ali u vezi naziva se slazemo. Nevalja naziv nikako.
R
To sam ja davno htio napisati. Mene bi bilo sramota da sam Iz porodice starih zenicana.
Ajde ne piši pizdarije.
Nit se treba nešto pretjerano ponosit, nit sramiti svog porijekla. Ima gradova s kudikamo gorim porijeklom stanovništva od Zenice.
Sanjarko wrote: ↑02/08/2020 07:08
Robijasi su i meni kao naziv za navijacku skupinu i navijace uvijek bili los naziv. S @Tempo s cesto neslazem i prema meni ima los gard ali u vezi naziva se slazemo. Nevalja naziv nikako.
Pa meni jos gore zvuci ono Horde Zla.
Mada Robijasi su mi se pravo zgadili nakon skandiranja Srebrenice ili Markala, ne sjecam se vise o cemu je bila rijec.
Sanjarko wrote: ↑02/08/2020 07:08
Pa meni jos gore zvuci ono Horde Zla.
Mada Robijasi su mi se pravo zgadili nakon skandiranja Srebrenice ili Markala, ne sjecam se vise o cemu je bila rijec.
Slazem se. Koliko su tad bili neuki ili nadrogirani i sl., nisu ni znali sta cine.
Igrao sam u Čeliku kao pionir, "77. ili "78.,. volio sam nogomet, ali volio sam i gimnastiku i atletiku i košarku,.. a od nogometa sam odustao najviše zbog navijača, psovki, "prljavštine" na terenu i oko terena.
Pa mi je više žao što u Zenici nema gimnastički klub,. nego što će Čelik u Drugu ligu.
Odeš na atletski miting i osjetiš razliku između te publike i publike na stadionu Čelika, razlika drastična,..