ti bi da me po stare dane muriraju
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
#28976 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ti bi da me po stare dane muriraju
-
NediM17
#28977 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma jok, samo noga u guzicu k'o migrantima, k'o bi te drz'o u muriji, trosak, prica se da si "male hrane". 
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#28978 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I kako da ih covjek kerovima ne zove?! Banda najobicnijaNediM17 wrote: ↑31/07/2020 11:38 Jednom, naka selendra izmedju Gacka i Bilece imenom Stepen, par polusrusenih kamenih kuca. Znak da ulazis u naselje, spustim na dozvoljenih 50, nakon toga ide znak 40, pa prestanak 40, ja po gasu, kad "sinjski uskoci" sa radarom iskocise preda me, kaze vozili ste 67 km/h, pa rekoh sta je problem, znak prestanka ogranicenja 40 bio. E kaze, jos uvijek ste u naselju 50 ogranicenje. Ja se pocnem smijati, kaze frajko recite mi samo ime da mogu zapisati.
Ja vadim dokumente, ma jok kaze samo reci kako se zoves, reko' Radovan, te se tu lijepo pozdravismo.![]()
- Logovan
#28979 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nervira me kada recimo skreneš tamo gdje nisi trebao ili se slično zajebeš i onda uradiš ovako nešto:
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- basicm
#28981 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kakvo je ovo driftanje, nista? Bez veze...
- Laplace
- Optimist
#28983 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
On je krenuo pravo, i onda skontao da se ulica u koju je mislio renovira i da je zatvorena za saobracaj. Zato se na kraju okrenuo prema gradu. Nista sto ni sami nismo nekad ucinili samo nas niko nije snimio.
- bitanga_sa_otesa
- Logovan
#28985 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ovako nešto nikad nisam uradio, niti ću.
-
Throttle
#28986 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma nije ni ovaj nikog ugrozio direktno. Zeznuo se lik, mene ovi ne nerviraju. Gora mi je bahata stoka koja se uvaljuje na razne nacine
-
NediM17
#28987 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Treb'o ga je "trajvan" nataknuti na rudu. 
- Optimist
#28988 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ides prema svom cilju i dodjes na zatvorenu ulicu, sta ucinis u tom slucaju? Stanes pred znak zabrane i cekas da zavrse radove?bitanga_sa_otesa wrote: ↑01/08/2020 13:37ja obicno znam gdje idem i nikad nisam nesto ovako ucinio tako da...
- bitanga_sa_otesa
#28989 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jedem mrkvu,pa vidim sa semafora da je ulica zatvorena .ako sam toliko corav, skrenem lijevo pa nastavim do televizije pa se okrenem polukruzno prema gradu gdje je dozvoljeno ili nastavim jos jednu raskrsnicu pa desno dzemala bijedica ako sam tamo posao...
-
NediM17
#28990 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovdje ima jos jedan veci problem koji vam je cini mi se promakao, ne vidi se bas na snimku, ali mislim da je papak skrenuo sa glavne lijevo prema remizi sto je zabranjeno. Snimatelj prikazuje i znak zabrane skretanja lijevo, a i sudeci po tome kako se saobracaj odvija, tj. otvoren je semafor prema Ilidzi. I onda mu jos to malo bilo pa daj polukruzno. 
- Laplace
#28991 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U ovakvoj situaciji bih skrenuo lijevo i vozio dok ne dobijem priliku da po propisima uradim polukružno okretanje. Vozio bih par stotina metara više ali nikoga ne bih ugrozio.Optimist wrote: ↑01/08/2020 14:24Ides prema svom cilju i dodjes na zatvorenu ulicu, sta ucinis u tom slucaju? Stanes pred znak zabrane i cekas da zavrse radove?bitanga_sa_otesa wrote: ↑01/08/2020 13:37ja obicno znam gdje idem i nikad nisam nesto ovako ucinio tako da...
- Laplace
#28992 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da je vozio Toyotu, niko ga ne bi ni pravdao ni branio.NediM17 wrote: ↑01/08/2020 15:03 Ovdje ima jos jedan veci problem koji vam je cini mi se promakao, ne vidi se bas na snimku, ali mislim da je papak skrenuo sa glavne lijevo prema remizi sto je zabranjeno. Snimatelj prikazuje i znak zabrane skretanja lijevo, a i sudeci po tome kako se saobracaj odvija, tj. otvoren je semafor prema Ilidzi. I onda mu jos to malo bilo pa daj polukruzno.![]()
-
NediM17
#28993 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E ovo je za popizdit, čuj 10 km kolona. Prvobitno je bilo predvidjeno da ovi iz Tuzle idu regionalnim putem od Semizovca do Podlugova pa na autoput, i to je, fakat, bilo tako prvi dan, ali su onda usrali stvar i pustili saobraćaj naizmjenično. Poserem im se na organizaciju.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-ob ... /200801093
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#28994 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma levati, ja se danas iz gradačca vraćao na modricu pa na zenicu
Ovo je zalosno koliko je sarajevo tuzla srebrenik usrana dionica... boze sacuvaj
Ovo je zalosno koliko je sarajevo tuzla srebrenik usrana dionica... boze sacuvaj
-
NediM17
-
Naslovnica
#28996 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tačno neko namjerno zajebava narod i iskušava strpljenje.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#28997 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koji se vise vrag desava sa ovim narodom?!
Generalno sam navikao da je prosjecni balkanoid za volanom jako frustriran i da sav kucni neodgoj izbija kad lola sjedne za volan svoje barake, ali ovo u posljednje vrijeme poprima razmjere epidemije. Ja ne znam je li do mene, da li sam samo peh ili fakat ovaj narod nije u vinklu
Primjecujem da posljednjih dana nema sanse da odvezem i najkracu relaciju, a da ne dozivim neku vrstu neugodnosti za volanom. Nekad se samo zavrsi na "grananju" rucerdama, a u par navrata sekunda je falila da dodje do fizickog obracuna
Prije nekih 10 dana na kruznom toku u Vogosci izlazim na drugom izlazu i degenerik u plavom Pezou 206 mi presijeca putanju na izlazu iz unutrasnje trake. Svirnem mu, on stade i zaustavi komplet saobracaj. Grana nesto rukama, te izadje iz auta. Ide prema meni. Ja otkopcavam pojas da sam spreman na fajt
Kaze debil kako to vozis u kruznom toku i kruzis okolo!? Reko majmune, po pravilima mozes vanjsku koristiti za prvi i drugi izlaz, unutrasnja je za treci i cetvrti i vracaj se u auto da ti kosti ne polomim ovdje. Vrati se lola i tako se zavrsi.
Prije 3 dana degenerik u AVudiju A3 pored kasarne Viktor Bubanj ide ispred mene i nailazimo na lezece policajce. Frajer skroz koci, ubacuje u prvu i laaaagaaaanooo prelazi preko lezeceg, prvo prednja pa onda zadnja osovina. Isto kao da nitroglicerin prevozi, a lezeci je nagazna mina svega mi! Kako sam mu se priblizio, on zakoci namjerno i stade
I stojimo tako
Svirnem majmunu i zaobidjem ga usput mu gestikulisuci da je udaren u glavu. On naravno grana rukama (a sta ce drugo mongoloid seljacki). Dolazimo na semafor i kolona ispred mene na crvenom svjetlu. Majmun nas sve prestize preko pune linije i staje na pole position na semaforu i ode dalje.
Juce u vecernjim satima neki stariji retard od 60-ak godina vozi ispred mene ulicom Terezija max. 40 km/h. U susjednoj traci jos jedan retard isto tako. Ne mogu da obidjem debile. U jednom trenutku mi se ukaza prilika i ja po gasu, kad retard bas tada skonta da postoji i papucica za gas i ne dade mi da ga prestignem. I naravno opet guzelja ispred mene 40
Proradio kompleks i ne da da ga obidjem. Napokon uspijem se provuci i kontam e sad ces vidjeti sta je kocenje! Dobio je full kocnicu, zamalo mi se nije instalirao u gepek. I naravno, grana rukama
Danas, vracam se sa Trebevica novom cestom prema Lukavici. Dva kokosara u BMW-ima e46 i starom X5 guzeljaju ispred mene. Ja po gasu i preteknem marvu i kako ih preticem kontam "sad ce im proraditi BMW kompleks vise vrijednosti jer ih preticem u Mondeu karavanu
Kad eto ti kokosara u e46 i zalijepio mi se za karambolku. Toliko mi je lizao da je ispolirana
Ali sto je najzanimljivije, nece da pretekne (ili ne zna debil), vec stalno vozi metar iza mene i nesto kao proviruje. Na kraju sam usporio 20 ispod ogranicenja da me retard pretekne i pusti me na miru. Nakon toga me i govedo u grobu X5 pretice uz oblak plavog dima od propalih diflona.
Vozim po gradu, a marva migrantska samo iskace po raskrsnicama i postaju sve agresivniji. Juce mi jedan polira retrovizor kod Higijenskog zavoda i pokazuje prstom u nebo (valjda aludirajuci na boga, jer mu ne platih maltarinu)
Rezime svega, ja koji sam uvijek bio miroljubiv i nikad nisam bio kavgadzija opasno razmisljam da nabavim kakvo barem hladno oruzje i drzim ga u autu, jer se sve manje osjecam sigurno.
Ni po jada da trazim belaja, vec samo zelim normalno voziti od tacke a do tacke b, ali ne da marva seljacka. Svaka mi voznja postaje stres i kreteni cine da polako pocinjem mrziti voznju, sto sam oduvijek volio
Jebem ti Anex 7 Ustava koji se ne provodi i familiju onome ko ih dovede u ovaj napaceni grad! Papci ko kuga pretvaraju papanluk u mainstream. Isto kancerogeno tkivo, svega mi!
I najtuznije je sto ih se previse nakotilo. U ogromnoj su vecini. Bojim se da su pobijedili
Generalno sam navikao da je prosjecni balkanoid za volanom jako frustriran i da sav kucni neodgoj izbija kad lola sjedne za volan svoje barake, ali ovo u posljednje vrijeme poprima razmjere epidemije. Ja ne znam je li do mene, da li sam samo peh ili fakat ovaj narod nije u vinklu
Primjecujem da posljednjih dana nema sanse da odvezem i najkracu relaciju, a da ne dozivim neku vrstu neugodnosti za volanom. Nekad se samo zavrsi na "grananju" rucerdama, a u par navrata sekunda je falila da dodje do fizickog obracuna
Prije nekih 10 dana na kruznom toku u Vogosci izlazim na drugom izlazu i degenerik u plavom Pezou 206 mi presijeca putanju na izlazu iz unutrasnje trake. Svirnem mu, on stade i zaustavi komplet saobracaj. Grana nesto rukama, te izadje iz auta. Ide prema meni. Ja otkopcavam pojas da sam spreman na fajt
Prije 3 dana degenerik u AVudiju A3 pored kasarne Viktor Bubanj ide ispred mene i nailazimo na lezece policajce. Frajer skroz koci, ubacuje u prvu i laaaagaaaanooo prelazi preko lezeceg, prvo prednja pa onda zadnja osovina. Isto kao da nitroglicerin prevozi, a lezeci je nagazna mina svega mi! Kako sam mu se priblizio, on zakoci namjerno i stade
Juce u vecernjim satima neki stariji retard od 60-ak godina vozi ispred mene ulicom Terezija max. 40 km/h. U susjednoj traci jos jedan retard isto tako. Ne mogu da obidjem debile. U jednom trenutku mi se ukaza prilika i ja po gasu, kad retard bas tada skonta da postoji i papucica za gas i ne dade mi da ga prestignem. I naravno opet guzelja ispred mene 40
Danas, vracam se sa Trebevica novom cestom prema Lukavici. Dva kokosara u BMW-ima e46 i starom X5 guzeljaju ispred mene. Ja po gasu i preteknem marvu i kako ih preticem kontam "sad ce im proraditi BMW kompleks vise vrijednosti jer ih preticem u Mondeu karavanu
Vozim po gradu, a marva migrantska samo iskace po raskrsnicama i postaju sve agresivniji. Juce mi jedan polira retrovizor kod Higijenskog zavoda i pokazuje prstom u nebo (valjda aludirajuci na boga, jer mu ne platih maltarinu)
Rezime svega, ja koji sam uvijek bio miroljubiv i nikad nisam bio kavgadzija opasno razmisljam da nabavim kakvo barem hladno oruzje i drzim ga u autu, jer se sve manje osjecam sigurno.
Ni po jada da trazim belaja, vec samo zelim normalno voziti od tacke a do tacke b, ali ne da marva seljacka. Svaka mi voznja postaje stres i kreteni cine da polako pocinjem mrziti voznju, sto sam oduvijek volio
Jebem ti Anex 7 Ustava koji se ne provodi i familiju onome ko ih dovede u ovaj napaceni grad! Papci ko kuga pretvaraju papanluk u mainstream. Isto kancerogeno tkivo, svega mi!
I najtuznije je sto ih se previse nakotilo. U ogromnoj su vecini. Bojim se da su pobijedili
- bitanga_sa_otesa
#28998 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo cu ti reci : nije do tebe...pobijedili su oni davno... jos 2000-2001.
i jos jedan savjet,nemoj hladno,vec vatreno
i jos jedan savjet,nemoj hladno,vec vatreno
- hopi
#28999 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a jbg šta ćeš tako ti je to, došlo vrijeme da ćeš prije napisati (za recimo vožnju od po sata- sat) evo prošla bez problema i debila nego bilo ovo ono itd.
- Laplace
#29000 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja neki dan vozio iz Srebrenika preko Tuzle ka Sarajevu (u Semizovcu skrenuo prema Ilijašu). Mao voziš a onda zastoj zbog radova, nastaviš i malo kasnije opet radovi. Najmanje sat vremena sam izgubio i još računam da sam dobro prošao.NediM17 wrote: ↑01/08/2020 21:14 E ovo je za popizdit, čuj 10 km kolona. Prvobitno je bilo predvidjeno da ovi iz Tuzle idu regionalnim putem od Semizovca do Podlugova pa na autoput, i to je, fakat, bilo tako prvi dan, ali su onda usrali stvar i pustili saobraćaj naizmjenično. Poserem im se na organizaciju.![]()