Chisum wrote: ↑30/07/2020 18:37
_BataZiv_0809 wrote: ↑30/07/2020 18:08
Imam los zeludac pa da ne klikcem, sta je na snimku? Guze se pederi?
Ma nisu to ni pederi, to su uglavnom ozljadjeni nesretnici koji su odrasrtali i sazrijevali po tim zaostalim istocnjackim vukojebinama gdje se nazadnim vjerskim zakonima i obicajima iz bronzanog doba u ljudima potire ono so im je prirodom dato, pa dobijes gomilu nezrelih frustrinanih zagoretina kojima, dok, satro, "'cuvaju cednost zena", dodje svejedno gdje ga metnu... pa onda zaplati brat od tetke, kumce, ili kakva domaca zivotinja.
Nesto slicno kao oni katolicki idioti u celibatu sto se praskaju s djecacima.
Joj kolko se ti chisume upires da ih nekako opravdas, stvarno vrijedno prezira.
Je li ti ikad proslo kroz glavu da su neki narodi jednostavno pogani? Barem uzimajuci za normalno ono sto je nama normalno.
Jednostavno su drugaciji od nas i rade drugacije stvari, i kada su neke od tih stvari odvratne, ne trebas odma izmisljat sve moguce nacine koji su ih eto nekako mogle
natjerati da budu odvratni.
Vecina tih poganih migranata dolaze iz muslimanskih zemalja, tako da smo i mi ovdje, kao i oni otamo bili podvrgnuti, po tebi, "nazadnim vjerskim zakonima" ali ja nikad nisam posvjedocio, niti cuo, da se neka moja trojica prijatelja taslace u krevetu.
Jednostavno odbaci taj glupi argument o "obicajima iz bronzanog doba" i prihvati cinjenicu da su drugaciji narodi drugaciji.
I da ne pomislis da sam se naso nesto uvrijedjen radi religije. Vjeruj da ces rijetko naletit na veceg cafira od mene