Treba govoriti da se nosi maska a ne na ovakav način. Na kraju krajeva, JA dajem platu i Mirsadi i Goranu i Vladi i kriznim štabovima i svima i očekujem da me poštuju. Dokle god ih ja plaćam, imam pravo i da ih kritikujem i da se osjećam uvrijeđeno.Zox wrote: ↑30/07/2020 12:50Znaci, kratko jasno, narod je glup. Nemam ga ja sta vrijedjati, narod je glup. Da nije glup, do sad bi skontao koliko ga handri SDA u zadnjih 25 godina. Kad je ikad nas narod skontao ista pametno?TESLA_EDISON wrote: ↑30/07/2020 12:30Ovakava reakcija kao tvoja, ovakav narativ i obraćanje, samo proizvodi kontra efekat. Umjesto da se dijelom solidarišeš, ti govoriš ljudima da lažu i na kraju dobijemo šta? Ti isti ti opsuju nešto, skinu masku i idu dalje. Šta si ti postigao? Suprotno od onoga što si želio.dzipalo wrote: ↑30/07/2020 12:25
Maska ti moze smetati samo na nacin da ti je vise vruce nego inace. Niti smanjuje kolicinu kisika u krvi niti je stetna, niti bilo koji vrag koji ljudi izmisljaju. To sto smo kukavice pa nas maska "gusi" pa aj uj ja ne mogu, meni tesko disati, i slicne gluposti pokazuju samo koliko smo sebicni i neodgovorni.
Također, zbog medija, izjava, prijetnji i svakodnevnog vrijeđanja naroda putem tv ekrana i elektronskih medija od strane struke i pripadnika raznih štabova, ljudi ne jebu koronu ni 2%. Sve se radi pogrešno.
Zato danas idemo preko 400 'ladno.
E sad, po tebi, krivi su oni sto govore da treba nositi masku, a ne oni koji opsuju pa je skinu? Tacnije, idioti. Ko da plod cuvaju, pa ih se ne smije mrko pogledati. A kao i uvijek kod nas, jedva cekaju da se za bilo sta uvrijede. Pa da onda uinat opet ispadnu glupi. S kime da se solidarisemo, izvini? S papcinama?
Tačka.