SDA-All about

Prpa.ba

#49801 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Ja bih u ovoj situaciji iskoristio priliku i parafrazirao poznatu izjavu reisa emeritusa Cerica o Turcima i Bosnjacima:
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je DF-ovac, a koji SBB-ovac, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo SDA-ovci. Vas ovdje zovu SDA-ovcima, vi vičete da niste i sve što više vičete da niste, oni sve više viču da jeste. I mi svi jesmo SDA, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu konzumacije vlasti koji nam je SDA donijela.
Billy The Pljuc

#49802 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Styling wrote: 30/07/2020 08:46
Novak20 wrote: 30/07/2020 08:42
Roccohljup wrote: 29/07/2020 15:50 ovo ni pas s maslom ne bi....... :D :D :D otkud nenadić u DFu.....ili je Bake pobrko? :D :D

Kako izgleda "čišćenje" vidi se najbolje na primjeru nabavke respiratora i testova u vrijeme epidemije. Testove nabavi proizvođač namještaja, respiratore koji nisu u funkciji nabavi malinar. Sve uz znanje i aminovanje ljudi iz vrha SDA.

Kada ih novinari prozvaše, kada tužiteljstvo zatraži pritvor za ludo trošenje milijuna, Bakir, Džaferović, Reis, bivši Reis aktere afera prozvaše ni manje ni više junacima munjevitih nabavki.

Zbog ovih junačenja junaca, nama sada nema ni para ni respiratora. Osim onih koje dobijemo besramnim prošenjem donacija.
On prvo treba sam sebe da ukloni, svoju zenu, pa onda sve oko njega redom.
Ne on, MI treba da uklonimo njega, njegovu ženu i sve ostale sa članskom iskaznicom, nijedan tumor se ne uklanja sam od sebe.
elk

#49803 Re: SDA-All about

Post by elk »

Molio bih redakciju kljiksa da i danas objavi neku vijest o asimu sarajlicu. Da niste dzabe pare uzeli. A i kontinuitet je vazan.
I metnite onu njegovu snenu sliku sa osmjehom covjeka kojem ne moze niko nista. Za sutra se jelte isto podrazumjeva, samo slika iz dzamije.
Stargate Atlantis

#49804 Re: SDA-All about

Post by Stargate Atlantis »

:lol: :lol: :lol: :lol:

http://ba.n1info.com/Vijesti/a451618/Ci ... anapa.html

Cirkus na sjednici Parlamenta FBiH - od potkošulje, večere, psovki, granapa...
statixx

#49805 Re: SDA-All about

Post by statixx »

elk wrote: 30/07/2020 10:12 Molio bih redakciju kljiksa da i danas objavi neku vijest o asimu sarajlicu. Da niste dzabe pare uzeli. A i kontinuitet je vazan.
I metnite onu njegovu snenu sliku sa osmjehom covjeka kojem ne moze niko nista. Za sutra se jelte isto podrazumjeva, samo slika iz dzamije.
Pravda za Zuku.

Image
JThomas

#49806 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

a vala baš. moralni uzor i glasnogovornik jebote.
jazzer

#49807 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

SIPA u Tuzli pregleda dokumentaciju Američkog univerziteta zbog diplome direktora OSA-e
Pa jebote kakva blamaza zarad jebenog Osmice! Odrekli su se vaznih pozicija da bi ovog
covjeka zadrzali na mjestu direktora OSE a on vadi diplome ko maramice.

I po pravilu svaka falsifikovana. Bice i ova jer da je regularna davno bi je on pokazao.

Majke mi, dobro ova drzava ikako opstaje, ja se ibretim da mi do sada nismo izolovani
od cijelog svijeta. Da niti ko moze uci u nju a niti ko izaci iz nje.
Roccohljup

#49808 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

jazzer wrote: 30/07/2020 11:31
SIPA u Tuzli pregleda dokumentaciju Američkog univerziteta zbog diplome direktora OSA-e
Pa jebote kakva blamaza zarad jebenog Osmice! Odrekli su se vaznih pozicija da bi ovog

I po pravilu svaka falsifikovana. Bice i ova jer da je regularna davno bi je on pokazao.

Majke mi, dobro ova drzava ikako opstaje, ja se ibretim da mi do sada nismo izolovani
ja vjerujem da ne rade oni to toliki što ga vole (mada im je koristan), već zato što je isti dosad obavio hejbet prljavih poslova i bolje ga drži pri sebi i zadovoljnog nego da počne pjevušiti.
Znači sva trgovina oko imenovanja VM (a vjerujem da se i oko budžeta o tome raspravljalo) je bila kako da se dotični sačuva.
Heller

#49809 Re: SDA-All about

Post by Heller »

Odakle ovaj Osmica vadi ovolike diplome? Dođu uz avaz na trafici?
Novak20

#49810 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Dvadeset i pet godina nakon rata, bez oglasa i konkursa nude se mjesta u diplomaciji ljudima pred mirovinu. Nema veze kakve su struke, govore li jezike, bitno je da se sviđaju Biseri radi reklame u novinama. :lol:

https://avaz.ba/vijesti/bih/584916/ponu ... ostanu-bih
ZLATNI LJILJANI

Ponuđeno im da biraju ambasadu u svijetu, oni izabrali da ostanu BiH
Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković održala je jučer sastanak sa Amirom Krečom i Benjaminom Pandžićem, nosiocima najviših priznanja "Zlatni ljiljan" i "Zlatna policijska značka".

Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade.

- Amir Krečo i Benjamin Pandžić, koji su nosioci najviših priznanja “Zlatni ljiljan “ i “Zlatna policijska značka” stecenih u odbrani Bosne i Hercegovine, primljeni su danas kod ministrice vanjskih poslova dr. Bisere Turković. Ponuđeno im je da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade, ali su obojica rekli da žele da ostanu u Bosni i Hercegovine i nastave sa svojim radom u sjedištu MVP-a - saopćeno je i kabineta ministrice Turković.
JThomas

#49811 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

:mrgreen: pitam ja vas, je li bitnija država ili nekakva arhiva...

https://klix.ba/raport-otkriva-saslus ... verzitetu/
Američki univerzitet u Tuzli smješten je u prostorijama Bosanskog kulturnog centra, a kako smo saznali, koriste samo samo jednu prostoriju, na koju dolazi pošta.

Na toj adresi u Tuzli, kako nam je nezvanično potvrđeno, nema nikakve dokumentacije, arhive, studentske službe…
Control panel

#49812 Re: SDA-All about

Post by Control panel »

Image
https://www.klix.ba/clanak/20073002

Ogranicenje do 50 u zatvorenom, a na otvorenom do 100.
Ovdje ima cca 500 stolica. Pitam se za koga vaze onda ova ogranicenja?! :shock: :?
Last edited by Control panel on 30/07/2020 13:00, edited 1 time in total.
JThomas

#49813 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

za sve one koji nisu tazbina vladajućoj dinastiji :thumbup:
DonieBrasco

#49814 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Za vas koji ne znate sestra od Sebije je supruga od Mirsada Purivatre.
detroit-mercy

#49815 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

Novak20 wrote: 30/07/2020 11:50 Dvadeset i pet godina nakon rata, bez oglasa i konkursa nude se mjesta u diplomaciji ljudima pred mirovinu. Nema veze kakve su struke, govore li jezike, bitno je da se sviđaju Biseri radi reklame u novinama. :lol:

ZLATNI LJILJANI

Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković održala je jučer sastanak sa Amirom Krečom i Benjaminom Pandžićem, nosiocima najviših priznanja "Zlatni ljiljan" i "Zlatna policijska značka".

Kako je objavljeno, Kreči i Pandžiću je ponuđeno da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade.

- Amir Krečo i Benjamin Pandžić, koji su nosioci najviših priznanja “Zlatni ljiljan “ i “Zlatna policijska značka” stecenih u odbrani Bosne i Hercegovine, primljeni su danas kod ministrice vanjskih poslova dr. Bisere Turković. Ponuđeno im je da izaberu bilo koju ambasadu BiH u svijetu gdje žele da rade, ali su obojica rekli da žele da ostanu u Bosni i Hercegovine i nastave sa svojim radom u sjedištu MVP-a - saopćeno je i kabineta ministrice Turković.
Kad moze Memic za ambasadora u Maleziji onda mogu i ova dvojica u bilo koju ambasadu u svijetu :mrgreen:
detroit-mercy

#49816 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

Prpa.ba wrote: 30/07/2020 09:10 Ja bih u ovoj situaciji iskoristio priliku i parafrazirao poznatu izjavu reisa emeritusa Cerica o Turcima i Bosnjacima:
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je DF-ovac, a koji SBB-ovac, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo SDA-ovci. Vas ovdje zovu SDA-ovcima, vi vičete da niste i sve što više vičete da niste, oni sve više viču da jeste. I mi svi jesmo SDA, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu konzumacije vlasti koji nam je SDA donijela.
Bolja je ona da se svi drzimo za isto uze :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#49817 Re: SDA-All about

Post by pici »

DonieBrasco wrote: 30/07/2020 14:46 Za vas koji ne znate sestra od Sebije je supruga od Mirsada Purivatre.
taj za jedan festival uzme milione... vecina para finansira se iz budjeta... ono nekih sponzora sto nafata i to je to za djeparca...
Roccohljup

#49818 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

DonieBrasco wrote: 30/07/2020 14:46 Za vas koji ne znate sestra od Sebije je supruga od Mirsada Purivatre.
fakat? iskreno nisam to znao, al sad neke stvari imaju više smisla. Hvala za info!
ultima_palabra

#49819 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Roccohljup wrote: 30/07/2020 15:30
fakat? iskreno nisam to znao, al sad neke stvari imaju više smisla. Hvala za info!
Novi svijet ti se otvorio? :mrgreen:
Cherry-Cherry

#49820 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

Emina Ganić se vucarala sa Purivatrom.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#49821 Re: SDA-All about

Post by Challenger_ »

:lol:
Roccohljup

#49822 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

ultima_palabra wrote: 30/07/2020 16:24
Roccohljup wrote: 30/07/2020 15:30
Novi svijet ti se otvorio? :mrgreen:
Haman pa tako :mrgreen: :mrgreen:
Styling

#49823 Re: SDA-All about

Post by Styling »

jazzer wrote: 30/07/2020 11:31

Osmicu bi Tuzilastvo trebalo privesti zbog krivicnog djela falsifikovanja dokumenata. Sta se ceka?
Styling

#49824 Re: SDA-All about

Post by Styling »

Novak20 wrote: 30/07/2020 11:50 Dvadeset i pet godina nakon rata, bez oglasa i konkursa nude se mjesta u diplomaciji ljudima pred mirovinu. Nema veze kakve su struke, govore li jezike, bitno je da se sviđaju Biseri radi reklame u novinama. :lol:

ZLATNI LJILJANI

A ovo je vijest za javnost.....zbog cega?
made_in_sarajevo

#49825 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Gledam slike jutros sa Bajrama iz Begove. Prvo jadna majka onom malom sto je uzeo cenera od Baketa. A drugo kako to da Bake nas jedini mora u dzamiju za Bajram voditi zaposlenika zastitarske agencije da se vrti oko njega, a Dzaferovic brat mora voditi policajca iz Direkcije. Ko nam to napada nase bosnjake odma u rat da krenemo.
Post Reply