Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Capljina74
#80551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ista govna i SDA, HDZ...
Opstaje i u Federaciji bez razlike.
Do nas je nije do politicara. Kada im prolazi sto bi je mjenjali.
Licemerno je pokazivati na jednu stranu, a govna gdje god se okreneš.
Opstaje i u Federaciji bez razlike.
Do nas je nije do politicara. Kada im prolazi sto bi je mjenjali.
Licemerno je pokazivati na jednu stranu, a govna gdje god se okreneš.
- LBVIEW
#80552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne vazi meni, vec tebi.
Znas, ono kad krene placljivo: " 'nate, Mostar je i srpski grad", a ti ga priupitas za Trebinje.
-
Capljina74
#80553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rekoh ti da je tvoj Bosanac pa ga pitaj. Sada je u inostranstvu pa je blizi tebi.
- LBVIEW
#80554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ti si mu stado.
A odgovor i sam naslucujes - "sto je srpsko to je samo srpsko, a ono drugo je i srpsko".
A odgovor i sam naslucujes - "sto je srpsko to je samo srpsko, a ono drugo je i srpsko".
-
Capljina74
#80555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znaci po tebi Trebinje nije u Hercegovini...
Ja gore tvrdim da jeste ti se raspravljas...
On je u NJemačkoj, nije vise u Hercegovini.
Ja gore tvrdim da jeste ti se raspravljas...
On je u NJemačkoj, nije vise u Hercegovini.
-
archi_a
#80556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zar entitet rs nije u državi Bosni i Hercegovini?!? Kada iz naziva države Bosne i Hercegovine izvedete pridjev uz pripadajuće entitete, distrikt i gradove dobijete šta?!? Izvedi srbo prisvojni pridjev, ebo pleme mitomansko!!!! Ne znaju u mitomaniji, đe gone!Da vide dalje od nosa, znali bi koliko je ta histerija besmislena. Zar Trebinje nije u Srpskoj? Kada iz naziva Republike izvedete pridjev uz pripadajuće joj gradove, dobijete srpsko Trebinje, srpski Prijedor itd. No, lakše je tražiti dlaku u jajetu nego vaditi brvno iz svog oka",kazao je NENAD NEŠIĆ
-
Benjo34
#80557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šprdnja na stranu al činjenica da se i Dodik i Vučić ispišaše po državi i niko kurcom da mrdne. Sutra će doći u Drvar ili neki drugo grad u kojem ima srba i pričat istu priču i šta će se desit? Malo saopštenja za javnost takozvanih patriota i idemo dalje. Ja ne mogu da vjerujem da niko ama baš niko neće kurcom da mrdne da bilo šta uradi da se ovo divljanje zaustavi. A vjerujte jednom da im se zvekne šamar, nikad više ne bi.
- CikCikCikPogodi
#80558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Stvarno ljudi uzimaju Dodika previse ozbiljno. Stvar je u tome sto frajer sada boluje od paranoje, boji se i svog naroda. On je Vucicu poput kondoma, moze ga sutra baciti.
Dovoljno mu je malo zube pokazati i sam ce sebe unistii. Pun je njegov brod rupa i malo mu fali da potone.
Problem je ako Bakir koji naravno nije pametan a ni glup u isto vrijeme, da se suprostavi Dodiku i Covicu, samu ce potpisati zajednicku propast, sto i ne bi bilo lose.
Dovoljno mu je malo zube pokazati i sam ce sebe unistii. Pun je njegov brod rupa i malo mu fali da potone.
Problem je ako Bakir koji naravno nije pametan a ni glup u isto vrijeme, da se suprostavi Dodiku i Covicu, samu ce potpisati zajednicku propast, sto i ne bi bilo lose.
-
DonieBrasco
#80559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodiku i Covicu u BiH ne moze niko nista, apsolutno niko, njih samo stranci mogu opamete i niko drugi.
- Janjicar
#80560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mah jock, samo loša konstrukcija rečenice.Maraschino wrote: ↑28/07/2020 00:26To ti medju djikanima?Janjicar wrote: ↑27/07/2020 22:36Razapece on al s neke vjezbe u OS-u i reci ti etoooHame_ wrote: ↑27/07/2020 22:30 Ljiljane, smiješ sutra otić na autobus iz Tuzle za Banja Luku ali samo kao inkognito, da te ne poznaju da si iz Tuzle došo.
Kamo li da zastavom BiH mašeš, ne ljiljankom, nego![]()
Ne smiješ i nemoj se pravit mudonja. Nema tu filozofije, razapneš je i zamašeš + selfi za foruma.![]()
Pa na ulazu u Trebinju vam je postavljen plakat Srpski grad a vi guslate po forumu kako je Bosanski...
Sutra narucujem bilbord ''ulazite u genocidni brlog ali na svoju odgovornost'' i to bi kao trebalo biti odgovor na ovo tvoje?
Nije tesko biti djikan, covjek je mnogo teze.![]()
Ne tražim ja nikakav odgovor samo ubjedjujete ovdje ljude da je "mlijeko crno". BiH postoji i uvijek ce postojati, žao mi je onog ko misli drugačije ali sam isto svjestan da ako sutra svoje dijete npr posaljem na ekskurziju u Trebinje da moram gledati da mu NE obučem majicu s patriotskim detaljima. I na koji način je to moj grad ?
S druge strane ja mogu raspravljati ovdje na forumu o tome koliko-hocu ali u razgovoru s bilo kojim Bosanskim srbinom Trebinje će uvijek biti bosanski grad jer onda kada je bilo najbitnije neki ljudi su s puskom u ruci stali na liniju kako bi ti i ja danas mogli se "kurčiti" da je Trebinje u sklopu Bosne i Hercegovine i hvala im neizmjerno za to.
- CikCikCikPogodi
#80561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije da ne može nista. Oni su sebi najveća prijetnja. Da jedan propjeva ili se sukobe, potonuli bi zajedno u KP Zenicu. Svi oni znaju između sebe sta rade i kradu. Samo je dovoljno jedan ispad da se samouniste grupno.DonieBrasco wrote: ↑28/07/2020 13:23 Dodiku i Covicu u BiH ne moze niko nista, apsolutno niko, njih samo stranci mogu opamete i niko drugi.
- Janjicar
#80562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Razlika izmedju njih i običnog gradjanina je sto ako njega neko napadne tretira se kao napad na sluzbeno lice. Mene ako neko napadne zbog toga, ja cu dobiti kaznu za izazivanje il sta vec...archi_a wrote: ↑27/07/2020 22:45 Ne guslamo mi, već upravo ovi koji guslaju kako im "snove niko ne može zabraniti", koristeći unutrašnji politički sistem i organizaciju države Bosne i Hercegovine, pronalaze prostor da bez sankcije naprave jednu takvu glupost, kao što je taj bilbord naprimjer. U principu to ne mijenja ništa osim što služi kao provokacija. Al treba biti razuman, pa malo pročitati šta približavanje euro integracijama i atlanskim integracijama nosi sa sobom i samo će vam se reći, kakva će budućnost secesionostima u pokušaju biti, brale.
P. S. Znam ja dobro i sa kim i u kakvom svijetu živim. Ne gledam kroz ružičaste naočare. I zato se u principu i ne raspravljam sa ljudima, jer se teško raspravljati sa osobom koja ima "samo svoje mišljenje". Tu i tamo postavim po koju sliku, jer slika govori hiljadu riječi. I to postavim, ne zbog onih koji neargumentovano iznose razmišljanja, već više da pokažem nekom drugom sa kim ima posla.
Apropo, vojske.... Da, tačno je, svakodnevno vojnici OS BiH špartaju i po Bluci, i po cijeloj državi BiH, i zamisli, ne samo da imaju zastavu BiH na ramenu, već pojedini i zastavu RBiH, jer su odabrali da su nasljednici tog PUK-a.
-
Hektorijan
#80563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema od te dodikove zelje nista.
Put cpcke je davno utaban. A to je put oduzimanja nadleznosti, jednu po jednu do pretvaranja iste u praznu ljusturu. Manja administrativno-teritorijalna federalna jedinica je sve vise svrha samoj sebi.
Put cpcke je davno utaban. A to je put oduzimanja nadleznosti, jednu po jednu do pretvaranja iste u praznu ljusturu. Manja administrativno-teritorijalna federalna jedinica je sve vise svrha samoj sebi.
-
adapter
#80564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
SJEĆANJA Zatvoren zloglasni logor, ali ostala bolna sjećanja
Prošlo je 27 godina od zatvaranja logora Sušica: U jednu jarugu bacili 1.000 tijela Bošnjaka!
Predsjednik Saveza logoraša BiH Jasmin Mešković kazao je da je koncentracioni logor Sušica u razdoblju od maja pa sve do kraja septembra 1992. godine bio logor za zatvaranje, mučenje, silovanje i ubijanje bošnjačkog stanovništva
Danas je obilježena 27. godišnjica od zatvaranja logora Sušica. Istovremeno se u gradu u Vlasenici obilježava i dan općine Vlasenica i formiranja jurišnog odreda, koji je bio "zaslužan" za osnivanje logora i sve torture u njemu.
- To je, po nama, izraz nepoštivanja prema žrtvama bošnjačke nacionalnosti iako Bošnjaci žele suživot i da u miru žive u ovom gradu - kazao nam je predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Vlasenica Zajim Mahmutović.
Onda je počelo centralno obilježavanje. Polaganjem cvijeća i vjerskim programom skoro 300 preživjelih logoraša i članova porodica ubijenih, u organizaciji Saveza logoraša u Bosni i Hercegovini, došlo je do ostataka zloglasnog logora.
Predsjednik Saveza logoraša BiH Jasmin Mešković kazao je da je koncentracioni logor Sušica u razdoblju od maja pa sve do kraja septembra 1992. godine bio logor za zatvaranje, mučenje, silovanje i ubijanje bošnjačkog stanovništva sa područja općine Vlasenica, ali i ostalih podrinjskih općina.
- Kroz ovaj logor prošlo je i bilo zatvoreno više od 8.000 osoba, muškaraca, žena, djece i staraca, koji su držani u krajnje nehumanim uvjetima. Logoraši su svakodnevno bili izloženi torturi, fizičkom mučenju, psihičkom maltretiranju, raznim oblicima seksualnog zlostavljanja, silovanju i, na kraju, ubijanju - rekao je Mešković.
Kakvi su brutalni zločini činjeni u Vlasenici, govori podatak da je u jednu jarugu u masovnim egzekucijama ubijeno i bačeno više od 1.000 tijela logoraša, o čemu svjedoči nekoliko do sada otkrivenih manjih grobnica i više masovnih grobnica Ogradice, Debelo brdo, Jelovačka česma, Tugovo...
Za zločine počinjene u logoru Sušica pred Haškim tribunalom i Sudom Bosne i Hercegovine pravosnažno su osuđeni Dragan Nikolić na 20 godina, Predrag Bastah na 22 i Goran Višković na 18 godina zatvora.
Sultanija Patković iz Druma kod Vlasenice kazala je da je bila sa dvoje maloljetne djece.
- Muž mi je šumom prešao u Kladanj. Tukli su, silovali, šutali nogama, kundacima tukli. Žene kriju, a ja neću da krijem. Izašla sam živa, ali ne vjerujem da sam živa - kaže Patković.
Hilmo Hurić, predsjednik Udruženja logoraša Vlasenice, izgubio je u ratu dvoje djece, dvojicu braće i oca. Sin Jasmin bio je, također, zatočen u Sušici, a ubijen je u Zvorniku nakon što je pušten iz logora Batković, gdje je prebačen iz Sušice.
- Teško mi je doći ovdje. Bio sam ovdje 26 dana. U sekundama se odlučivalo, smrt ili život. Samo zato što smo bili Bošnjaci - kaže Hilmo Hurić.
Mejra Merić u Sušici je bila zatočena sa troje djece od 8 i 10 godina.
- Osim toga što su djeca sa mnom, najteže mi je bilo slušati kako tuku logoraše u manjoj kući u sklopu logora. Otvore željezna vrata, izvedu koga hoće i tuku. Čujemo ih kako zapomažu, a ne možemo ništa - kaže Mejra.
- escobar__
#80565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bit će Bosne, doduše nije sigurno u kojim granicama jer u postojećim sumnjam da ima ikakve šanse za opstanak (trenutno je na respiratoru). 
- Maraschino
#80566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Doce i to na red.Benjo34 wrote: ↑28/07/2020 13:10 Šprdnja na stranu al činjenica da se i Dodik i Vučić ispišaše po državi i niko kurcom da mrdne. Sutra će doći u Drvar ili neki drugo grad u kojem ima srba i pričat istu priču i šta će se desit? Malo saopštenja za javnost takozvanih patriota i idemo dalje. Ja ne mogu da vjerujem da niko ama baš niko neće kurcom da mrdne da bilo šta uradi da se ovo divljanje zaustavi. A vjerujte jednom da im se zvekne šamar, nikad više ne bi.
- Maraschino
#80567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ejs, samo sto je Dodik i Covic nisu rasturili.
To nije proslo u zadnjoj dvostrukoj agresiji pa cisto sumnjam da ce u miru.
Za sve valja ratovati a kada saberes 1+1 nije jace od trece jedinice i to ce ih samounistiti. Sve treba prepustiti vremenu.
Za sve valja ratovati a kada saberes 1+1 nije jace od trece jedinice i to ce ih samounistiti. Sve treba prepustiti vremenu.
- Kolinda
#80568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rahat patnja,Maraschino wrote: ↑28/07/2020 23:12 Ejs, samo sto je Dodik i Covic nisu rasturili.
- BHCluster
#80569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dobro ih je Dodik otreso u kratko vrijeme prvo za Blajburg gdje je porucio kako ih je sve trebalo pobit a onda sa Cikoticem, zamisli jadnici mu isli i slavili 9. januar kad vidi djavala.Maraschino wrote: ↑28/07/2020 23:12 Ejs, samo sto je Dodik i Covic nisu rasturili.
- vatrogasac
#80570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik opet naglasio da hoće nezaviznost RS-a. Ne zna kako da ušutka ove Turke izdajice iz SDS-a. Takmičenje ko je veći četnik.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=394964
Dodik preglasan 22.7. u Predsjedništvu i sada vraća blokadom PISA testiranja na nivou države. Neće da njegovo obrazovanje ide pod državnu zastavu i da se naziva testiranjem nacije države BiH. Poslanici se bune kako je zbrzao tu sjednicu pa raspravljaju da ne znaju o čemu tačno raspravljaju.
Dodik preglasan 22.7. u Predsjedništvu i sada vraća blokadom PISA testiranja na nivou države. Neće da njegovo obrazovanje ide pod državnu zastavu i da se naziva testiranjem nacije države BiH. Poslanici se bune kako je zbrzao tu sjednicu pa raspravljaju da ne znaju o čemu tačno raspravljaju.
- shbc
#80572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel' ovo levat stvarno izganjao da je medjunarodno ocjenjivanje ucenika stetno po vitalni nacionalni interes 
-
DonieBrasco
#80573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
On moze da radi sta hoce jer ga u BiH ne moze niko zaustavit, SDA mu je glavni sponzor svega sve su u aminovali kao i HDZ-u, Dodik i HDZ su braca u u rusenju BiH valjda je to jasno !
Samo i iskljucivo stranci i dobra volja stranaca moze zaustaviti ovaj SDA/SNSD/HDZ horror u BiH.
Samo i iskljucivo stranci i dobra volja stranaca moze zaustaviti ovaj SDA/SNSD/HDZ horror u BiH.
- mO k3
#80574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Na 2:20 kaže cetnikusa , on je jedini koji je priznao genocid ... aha znaci politika je negiranje i nepriznavanje genocida ....vatrogasac wrote: ↑29/07/2020 12:12 Dodik opet naglasio da hoće nezaviznost RS-a. Ne zna kako da ušutka ove Turke izdajice iz SDS-a. Takmičenje ko je veći četnik.
- mO k3
#80575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile je mala maca spram ovim mladim četnicima