Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Milenkov buraz
#80526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ima da nikne bista Klintona u Banjaluci
Sada mi je jasno kako su Srbi za večeru priodavali vjeru 
- bunk
#80527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bista Clintona u Beogradu i Pristini 
- mO k3
- bunk
#80529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno ,ti si mislio na znak stop pred BL 95 a prdesnik misli na priglupi savjet nekog od savjetnika uoci predizborne kampanje..
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#80530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa de razapni zastavu BiH u BL
-
dragan53
#80531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Beograđani se nedaju... Još jedna Dodikova i Vučićeva igra sa promjenom Sarajevske ulice u Beogradu nije baš dobro dočekana...
https://www.avaz.com/beogradani-pro ... sku-ulicu/
https://www.avaz.com/beogradani-pro ... sku-ulicu/
-
Android Knego
-
archi_a
- bunk
#80534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Moze li mi neko od negatora samo reci koja je zvanicna funkcija koju prndesnik trenutno (ne) obavlja? 
-
archi_a
#80535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Biće Bosne i Hercegovine i nakon što ušlje napuste ovaj svijet. Reforme će donijeti promjene, zakon će se morati poštovati pa će tako i stoka sitnog zuba biti kažnjena jer je odlučila da te napadne na ulici sa leđa ili u krdu, jer su skontali da voliš BiH.
A i vratit će se pred ovu zgradu Zastava BiH, prije ili kasnije. Neće ni ušljo vječno provoditi šumske metode.

A i vratit će se pred ovu zgradu Zastava BiH, prije ili kasnije. Neće ni ušljo vječno provoditi šumske metode.

- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#80536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote: ↑27/07/2020 20:40 Biće Bosne i Hercegovine i nakon što ušlje napuste ovaj svijet. Reforme će donijeti promjene, zakon će se morati poštovati pa će tako i stoka sitnog zuba biti kažnjena jer je odlučila da te napadne na ulici sa leđa ili u krdu, jer su skontali da voliš BiH.
Biće znači nema je.
De jedan selfi iz BL sa zastavom pliz..
*Detekt uhljeb... papa
-
archi_a
#80537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"biće znači nema je". 
Nisam rekao biće Bosne i Hercegovine, već sam rekao Biće Bosne i Hercegovine I NAKON!!!!!
Granica, pasoš, lična karta, tablice, vojska, PDV......Nedjeljiva, suverena, sve to piše!!!! Hvala i doviđento. A to dal neki srbo voli ili ne voli BiH, koga to zanima? Ne tiče me se ni da li neki bošnjo voli ili ne voli BiH. Njegov problem, samo mu neći dozvoliti da mene lično opterećava sa tim. Ja kad izlazim ulazim na svojoj granici znam u koju državu ulazim. I imam to na papiru. "oni" kad ulaze u državu znaju isto i imaju to na papiru, a sve ostalo imaju samo u imaginaciji. I zato PDV obvezniče, hodaj, urliči, laj, vrišti, sebi to radiš. Sa mnom kafu sigurno piti nećeš. A reforme su neminovne, samim tim će biti naglašene i obaveze i sankcije. To je ono što euroatlanski put nudi i zahtjeva. Svakom pojedincu prava i zaštitu države BiH, ali i obaveze. Samo sankcija stoku sitnog zuba utjeruje u red. Samo po džepu ili u zatvor. Pitat ću te onda dal se zemlja, ustav i zakoni poštuju. Važno je da su zakoni napisani a doći će i vrijeme da se moraju poštovati.
Nisam rekao biće Bosne i Hercegovine, već sam rekao Biće Bosne i Hercegovine I NAKON!!!!!
Šta to dokazuje? Dokazuje kakve stoke sitnog zuba ima!!! Al nekima je to "ponos".De jedan selfi iz BL sa zastavom pliz..
Granica, pasoš, lična karta, tablice, vojska, PDV......Nedjeljiva, suverena, sve to piše!!!! Hvala i doviđento. A to dal neki srbo voli ili ne voli BiH, koga to zanima? Ne tiče me se ni da li neki bošnjo voli ili ne voli BiH. Njegov problem, samo mu neći dozvoliti da mene lično opterećava sa tim. Ja kad izlazim ulazim na svojoj granici znam u koju državu ulazim. I imam to na papiru. "oni" kad ulaze u državu znaju isto i imaju to na papiru, a sve ostalo imaju samo u imaginaciji. I zato PDV obvezniče, hodaj, urliči, laj, vrišti, sebi to radiš. Sa mnom kafu sigurno piti nećeš. A reforme su neminovne, samim tim će biti naglašene i obaveze i sankcije. To je ono što euroatlanski put nudi i zahtjeva. Svakom pojedincu prava i zaštitu države BiH, ali i obaveze. Samo sankcija stoku sitnog zuba utjeruje u red. Samo po džepu ili u zatvor. Pitat ću te onda dal se zemlja, ustav i zakoni poštuju. Važno je da su zakoni napisani a doći će i vrijeme da se moraju poštovati.
Last edited by archi_a on 27/07/2020 22:31, edited 1 time in total.
- Hame_
#80538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ljiljane, smiješ sutra otić na autobus iz Tuzle za Banja Luku ali samo kao inkognito, da te ne poznaju da si iz Tuzle došo.
Kamo li da zastavom BiH mašeš, ne ljiljankom, nego
Ne smiješ i nemoj se pravit mudonja. Nema tu filozofije, razapneš je i zamašeš + selfi za foruma.
Kamo li da zastavom BiH mašeš, ne ljiljankom, nego
Ne smiješ i nemoj se pravit mudonja. Nema tu filozofije, razapneš je i zamašeš + selfi za foruma.
-
archi_a
#80539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam imaš li razum, da li razumiješ da ti svo vrijeme svojim pisanjem naglašavaš da u pi si-ju, posebno u Bluci trenutno žive divljaci! 
To baš nije hvale vrijedno.
Ne putujem busom, preferiram automobil. A biti mudonja i biti glup su dvije različite stvari.
To baš nije hvale vrijedno.
Ne putujem busom, preferiram automobil. A biti mudonja i biti glup su dvije različite stvari.
- Janjicar
#80540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Razapece on al s neke vjezbe u OS-u i reci ti etoooHame_ wrote: ↑27/07/2020 22:30 Ljiljane, smiješ sutra otić na autobus iz Tuzle za Banja Luku ali samo kao inkognito, da te ne poznaju da si iz Tuzle došo.
Kamo li da zastavom BiH mašeš, ne ljiljankom, nego![]()
Pa na ulazu u Trebinju vam je postavljen plakat Srpski grad a vi guslate po forumu kako je Bosanski...
- Hame_
#80541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Janičere, o tom i ja tersim.
Nemam ja Arčibalde ništa protiv tebe, samo ti kuke podkačam da vidiš u kakvom svijetu živiš.
Ti, na žalost, i dalje udaraš dumine.
Nemam ja Arčibalde ništa protiv tebe, samo ti kuke podkačam da vidiš u kakvom svijetu živiš.
Ti, na žalost, i dalje udaraš dumine.
-
archi_a
#80542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne guslamo mi, već upravo ovi koji guslaju kako im "snove niko ne može zabraniti"
, koristeći unutrašnji politički sistem i organizaciju države Bosne i Hercegovine, pronalaze prostor da bez sankcije naprave jednu takvu glupost, kao što je taj bilbord naprimjer. U principu to ne mijenja ništa osim što služi kao provokacija. Al treba biti razuman, pa malo pročitati šta približavanje euro integracijama i atlanskim integracijama nosi sa sobom i samo će vam se reći, kakva će budućnost secesionostima u pokušaju biti, brale. 
P. S. Znam ja dobro i sa kim i u kakvom svijetu živim. Ne gledam kroz ružičaste naočare. I zato se u principu i ne raspravljam sa ljudima, jer se teško raspravljati sa osobom koja ima "samo svoje mišljenje". Tu i tamo postavim po koju sliku, jer slika govori hiljadu riječi. I to postavim, ne zbog onih koji neargumentovano iznose razmišljanja, već više da pokažem nekom drugom sa kim ima posla.
Apropo, vojske.... Da, tačno je, svakodnevno vojnici OS BiH špartaju i po Bluci, i po cijeloj državi BiH, i zamisli, ne samo da imaju zastavu BiH na ramenu, već pojedini i zastavu RBiH, jer su odabrali da su nasljednici tog PUK-a.
P. S. Znam ja dobro i sa kim i u kakvom svijetu živim. Ne gledam kroz ružičaste naočare. I zato se u principu i ne raspravljam sa ljudima, jer se teško raspravljati sa osobom koja ima "samo svoje mišljenje". Tu i tamo postavim po koju sliku, jer slika govori hiljadu riječi. I to postavim, ne zbog onih koji neargumentovano iznose razmišljanja, već više da pokažem nekom drugom sa kim ima posla.
Apropo, vojske.... Da, tačno je, svakodnevno vojnici OS BiH špartaju i po Bluci, i po cijeloj državi BiH, i zamisli, ne samo da imaju zastavu BiH na ramenu, već pojedini i zastavu RBiH, jer su odabrali da su nasljednici tog PUK-a.
Last edited by archi_a on 27/07/2020 22:53, edited 2 times in total.
-
Capljina74
#80543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tu je greska.Janjicar wrote: ↑27/07/2020 22:36Razapece on al s neke vjezbe u OS-u i reci ti etoooHame_ wrote: ↑27/07/2020 22:30 Ljiljane, smiješ sutra otić na autobus iz Tuzle za Banja Luku ali samo kao inkognito, da te ne poznaju da si iz Tuzle došo.
Ne smiješ i nemoj se pravit mudonja. Nema tu filozofije, razapneš je i zamašeš + selfi za foruma.![]()
Pa na ulazu u Trebinju vam je postavljen plakat Srpski grad a vi guslate po forumu kako je Bosanski...
Trebinje je hercegovački grad.
- Hame_
#80544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Arči, kakvo ba "približavanje euro integracijama i atlanskim integracijama"
Može to tridesetogodišnje približavanje proći kod uhljeba, ali kod ove omladine što se tek zaposlila i radi za sedamsto maraka (350 eura) neće. Omladino - idite odavde i ostvarite život, ovdje ćete samo robovi biti uhljebima!
Dovoljno smo napisali da se argumentujemo.
Može to tridesetogodišnje približavanje proći kod uhljeba, ali kod ove omladine što se tek zaposlila i radi za sedamsto maraka (350 eura) neće. Omladino - idite odavde i ostvarite život, ovdje ćete samo robovi biti uhljebima!
Dovoljno smo napisali da se argumentujemo.
-
archi_a
#80545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da nema potrebe dalje o ovome.
- Maraschino
- Maraschino
#80547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To ti medju djikanima?Janjicar wrote: ↑27/07/2020 22:36Razapece on al s neke vjezbe u OS-u i reci ti etoooHame_ wrote: ↑27/07/2020 22:30 Ljiljane, smiješ sutra otić na autobus iz Tuzle za Banja Luku ali samo kao inkognito, da te ne poznaju da si iz Tuzle došo.
Ne smiješ i nemoj se pravit mudonja. Nema tu filozofije, razapneš je i zamašeš + selfi za foruma.![]()
Sutra narucujem bilbord ''ulazite u genocidni brlog ali na svoju odgovornost'' i to bi kao trebalo biti odgovor na ovo tvoje?
Nije tesko biti djikan, covjek je mnogo teze.
- LBVIEW
#80548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To ti reci vladiki Grigoriju kad sljedeci put dodje u Mostar.Capljina74 wrote: ↑27/07/2020 22:46Tu je greska.Janjicar wrote: ↑27/07/2020 22:36Razapece on al s neke vjezbe u OS-u i reci ti etoooHame_ wrote: ↑27/07/2020 22:30 Ljiljane, smiješ sutra otić na autobus iz Tuzle za Banja Luku ali samo kao inkognito, da te ne poznaju da si iz Tuzle došo.
Trebinje je hercegovački grad.
-
Capljina74
#80549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Reci mu sam. On je tvoj Bosanac. Blizi je tebi.
-
Milenkov buraz
#80550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije stvar u tome da neko nekoga voli, Srbin BiH, Bošnjak RS, Hrvat BiH i RS...stvar je u međusobnom poštivanju. Niko nikoga neće natjerati da nešto voli ali ako želimo dobro prvo sebi osobno onda je potrebno poštivanje. Sve te provokacije koje šalje Dodik i njegova politika možda u glavi prosječnog Srbina u Trebinu, Gacku, ili Bijeljini zaista dobro i ugodno zvuče i u to ne sumnjam ali ta politika dugoročno neće dobrog donijeti Srbima. Ako znamo da ta vrsta politike već decenijama opstaje na tom narativu hibridnog srpstva onda ni budućnost neće donijeti promjene ka međusobnom poštivanju.