Ne priznaju koronu ko sto Dodik BiH ne priznaje
Akad ga prikuje za krevet 10 dana,onda se usuti.
Moderator: O'zone
Mi smo poslušni robovi koji nose brnjice i čekaju šta će Papa Gejc reći. Pitanje je šta ti radiš ovdje sa nama??? Oslobodi se okova modernog ropstva, baci sve elektronske naprave koje imaš i pići off the grid.biglebovski wrote: ↑27/07/2020 13:58
Off the grid je uvijek opcija, naravno, na nekom ostrvu u južnom moru, svakako poželjna opcija. Vi doživljavate ovo na drugačiji način i preporučujem vam da se striktno držite svih mjera i preporuka i da iste ne preispitujete, jer ipak, ja sam ovca a vi ste šta, u tom slučaju?
Kakve veze google ima sa ovim, ja nigdje google nisam spomenuo? Google me ne tjera da platim 215.00 BAM da bih mogao putovati u drugu državu, google mi ne preporučuje svakodnevno da nosim kesu na glavi i izbjegavam svoju ženu. Google mi ne govori da je odlazak u granap pitanje života i smrti....dzipalo wrote: ↑27/07/2020 13:55BadBoy wrote: ↑27/07/2020 13:38Isto tako, druže, u duhu borbe za tvoja ljudska prava na slobodu i privatnost, odmah obriši sve profile na društvenim mrežama, accounte na Klixu i drugim stranicama, isključi internet.biglebovski wrote: ↑27/07/2020 13:21
S druge strane, mnogi su toga i svjesni, pa na svako dodatno ograničavanje sloboda i zadiranje u privatnost od strane samoprozvanih stručnjaka i okorjelih birokrata koje oduševljavaju potezi kineske komunističke partije reaguju kako reaguju, sa gnušanjem i prezirom. Stoga druže, a u duhu borbe protiv korone, tog strašnog virusa koji se širi munjevitom brzinom, prestani trkeljati preko interneta te danas nemoj nigdje izlaziti. A večeras sa ženom kad legneš, nabacite papirne vrećice na glavu, jer ipak je to pitanje života i smrti, a i stručnjaci tako preporučuju.
Također, prodaj sve što imaš i preseli se negdje u divljinu kako bi se izvukao iz ralja modernog kapitalističkog i konzumerističkog života, jer samo tako možeš u potpunosti osigurati svoju slobodu.![]()
Jadno ono, kad umisli da ima neke slobode a Google zna vise o njemu nego roditelji. Telefon mu prati svaki korak, cak i smartwatch kupi u slucaju da ga telefon dovoljno ne prati. E Bosnjo, Bosnjo.
Apsolutno ima veze i dobro te je čovjek pitao:biglebovski wrote: ↑27/07/2020 14:12
Kakve veze google ima sa ovim, ja nigdje google nisam spomenuo? Google me ne tjera da platim 215.00 BAM da bih mogao putovati u drugu državu, google mi ne preporučuje svakodnevno da nosim kesu na glavi i izbjegavam svoju ženu. Google mi ne govori da je odlazak u granap pitanje života i smrti....
Patetični ste s tim Bošnjom iz Kalesije, ima i boljih fora...
Širiš temu u nedostatku smslenog odgovora. Hajde i ti jednu poštapalicu o Jadnom Bošnji iz Kalesije kojeg Bili hoće čipovat sa 5G, nije odavno bilo, duhovito, vispreno i originalno...BadBoy wrote: ↑27/07/2020 14:09Mi smo poslušni robovi koji nose brnjice i čekaju šta će Papa Gejc reći. Pitanje je šta ti radiš ovdje sa nama??? Oslobodi se okova modernog ropstva, baci sve elektronske naprave koje imaš i pići off the grid.biglebovski wrote: ↑27/07/2020 13:58
Off the grid je uvijek opcija, naravno, na nekom ostrvu u južnom moru, svakako poželjna opcija. Vi doživljavate ovo na drugačiji način i preporučujem vam da se striktno držite svih mjera i preporuka i da iste ne preispitujete, jer ipak, ja sam ovca a vi ste šta, u tom slučaju?
biglebovski wrote: ↑27/07/2020 14:12Kakve veze google ima sa ovim, ja nigdje google nisam spomenuo? Google me ne tjera da platim 215.00 BAM da bih mogao putovati u drugu državu, google mi ne preporučuje svakodnevno da nosim kesu na glavi i izbjegavam svoju ženu. Google mi ne govori da je odlazak u granap pitanje života i smrti....dzipalo wrote: ↑27/07/2020 13:55BadBoy wrote: ↑27/07/2020 13:38
Isto tako, druže, u duhu borbe za tvoja ljudska prava na slobodu i privatnost, odmah obriši sve profile na društvenim mrežama, accounte na Klixu i drugim stranicama, isključi internet.
Također, prodaj sve što imaš i preseli se negdje u divljinu kako bi se izvukao iz ralja modernog kapitalističkog i konzumerističkog života, jer samo tako možeš u potpunosti osigurati svoju slobodu.![]()
Jadno ono, kad umisli da ima neke slobode a Google zna vise o njemu nego roditelji. Telefon mu prati svaki korak, cak i smartwatch kupi u slucaju da ga telefon dovoljno ne prati. E Bosnjo, Bosnjo.
Niko ti ne govori da izbjegavas svoju zenu, sa njom si svakako svaki dan i dijelis sve viruse... preporuka je da izbjegavas svaleracijubiglebovski wrote: ↑27/07/2020 14:12 Kakve veze google ima sa ovim, ja nigdje google nisam spomenuo? Google me ne tjera da platim 215.00 BAM da bih mogao putovati u drugu državu, google mi ne preporučuje svakodnevno da nosim kesu na glavi i izbjegavam svoju ženu. Google mi ne govori da je odlazak u granap pitanje života i smrti....
Zato što ga isključim i ćao. Niko me ne tjera, prisiljava, uslovljava da koristim nabrojane. A sama rasprava je krenula od ovoga.... Ako je tebi ovo normalno, onda ok.BadBoy wrote: ↑27/07/2020 14:18Apsolutno ima veze i dobro te je čovjek pitao:biglebovski wrote: ↑27/07/2020 14:12
Kakve veze google ima sa ovim, ja nigdje google nisam spomenuo? Google me ne tjera da platim 215.00 BAM da bih mogao putovati u drugu državu, google mi ne preporučuje svakodnevno da nosim kesu na glavi i izbjegavam svoju ženu. Google mi ne govori da je odlazak u granap pitanje života i smrti....
Ako na ograničavanje privatnosti i sloboda gledaš sa gnušanjem i prezirom, zašto takav prezir i gnušanje nemaš prema Google-u, Facebooku, Instagramu, mobitelima, svim portalima koji traže profil itd.
Ti si pretpostavljam njemac ili japanac? Ili si mozda bosnjo?skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:24 A zasto mislite da je Bosnjo pametniji od Njemca, Austrijanca , Japanca , Kineza ili nekog dr ?
Jel nase stanje pokazuje to ili sta? Zasto Njemacka nije u kurcu onda kad su glupi?
O cemu pricas ti?laik1981 wrote: ↑27/07/2020 14:34Ti si pretpostavljam njemac ili japanac? Ili si mozda bosnjo?skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:24 A zasto mislite da je Bosnjo pametniji od Njemca, Austrijanca , Japanca , Kineza ili nekog dr ?
Jel nase stanje pokazuje to ili sta? Zasto Njemacka nije u kurcu onda kad su glupi?
Samo se sjetiti opravdavanja zatvaranja djece i staraca, sjetiti se gnusanja na fotografije ljudi koji su odlucili da prosetaju u nekom parku ili na nekoj planini. Ti ljudi se svrstavali u bioteroriste od strane koronasa.. Plakali kada se ukinuo policijski sat.. I oni nekom neku pamet prosipaju..
"volis svoju majku, udalji se od nje". Zivjelo novo normalno i trudicu se svim silama da ostanem nenormalan..
Ti o Njemackoj, ja o Bosni..skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:39O cemu pricas ti?laik1981 wrote: ↑27/07/2020 14:34Ti si pretpostavljam njemac ili japanac? Ili si mozda bosnjo?skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:24 A zasto mislite da je Bosnjo pametniji od Njemca, Austrijanca , Japanca , Kineza ili nekog dr ?
Samo se sjetiti opravdavanja zatvaranja djece i staraca, sjetiti se gnusanja na fotografije ljudi koji su odlucili da prosetaju u nekom parku ili na nekoj planini. Ti ljudi se svrstavali u bioteroriste od strane koronasa.. Plakali kada se ukinuo policijski sat.. I oni nekom neku pamet prosipaju..
"volis svoju majku, udalji se od nje". Zivjelo novo normalno i trudicu se svim silama da ostanem nenormalan..
U njemackoj npr nije bilo policijskog sata niti su djecu zatvarali. Bilo je ogranicenja da se ne grupisu ljudi itd.
Ja samo kazem, kad smo toliko pametni, zasto smo u sranju u kojem jesmo???
Ne odnosi se to samo na ovo stanje sad, nego inace....
Taj zapad ti je dao drzavu kakvu imas. Taj zapad je gledao kako nas ubijaju 4 godine. Taj zapad drzi ove retarde na vlasti jer se mogu igrati sa njima. Na izborima pola miliona glasackih listica proglaseno nevazecim, a oni izbore uzeli za tristo hiljada glasova.. Da je bilo potrebe bilo bi i milion nevazecih listica.. I kaze mijenjaj na izborima.. I nije ga bosnjo zaokruzio nego uhljeb.. Bosnjo se bori da prehrani porodicu u ovakvim uslovima i to mu je prioritet broj jedan. Gleda kako da kupi ogrev za zimu, kako da obuce dijete i kupi mu knjige za skolu. Tesko da i ima vremea da razmislja o necemu drugom.skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:56Bosnjo se pravi pametan i tvrdi da je korona laz i ponasa se nonsalantno. Zato jer je pamerniji od Njemca i nekog drugog. Ja o tome pricam.
A o Solaku i onima sto su mjere odredjivali.... Taj Bosnjo ih je zaokruzio na izborima![]()
Da smo pametniji , ne bi moglo....laik1981 wrote: ↑27/07/2020 15:05Taj zapad ti je dao drzavu kakvu imas. Taj zapad je gledao kako nas ubijaju 4 godine. Taj zapad drzi ove retarde na vlasti jer se mogu igrati sa njima. Na izborima pola miliona glasackih listica proglaseno nevazecim, a oni izbore uzeli za tristo hiljada glasova.. Da je bilo potrebe bilo bi i milion nevazecih listica.. I kaze mijenjaj na izborima.. Bosnjo se bori da prehrani porodicu u ovakvim uslovima i to mu je prioritet broj jedan. Gleda kako da kupi ogrev za zimu, kako da obuce dijete i kupi mu knjige za skolu. Tesko da i ima vremea da razmislja o necemu drugom.skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:56Bosnjo se pravi pametan i tvrdi da je korona laz i ponasa se nonsalantno. Zato jer je pamerniji od Njemca i nekog drugog. Ja o tome pricam.
A o Solaku i onima sto su mjere odredjivali.... Taj Bosnjo ih je zaokruzio na izborima![]()
A ko je po tebi kriv? Kriv je sistem cije su temelje stranci udarili. Stanci jedino mogu ispraviti ono sto su zasrali. Mozemo mozda i mi, ali jednom zestokom revolucijom koja se nece desiti u dogledno vrijeme.skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 15:07Da smo pametniji , ne bi moglo....laik1981 wrote: ↑27/07/2020 15:05Taj zapad ti je dao drzavu kakvu imas. Taj zapad je gledao kako nas ubijaju 4 godine. Taj zapad drzi ove retarde na vlasti jer se mogu igrati sa njima. Na izborima pola miliona glasackih listica proglaseno nevazecim, a oni izbore uzeli za tristo hiljada glasova.. Da je bilo potrebe bilo bi i milion nevazecih listica.. I kaze mijenjaj na izborima.. Bosnjo se bori da prehrani porodicu u ovakvim uslovima i to mu je prioritet broj jedan. Gleda kako da kupi ogrev za zimu, kako da obuce dijete i kupi mu knjige za skolu. Tesko da i ima vremea da razmislja o necemu drugom.skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:56
Bosnjo se pravi pametan i tvrdi da je korona laz i ponasa se nonsalantno. Zato jer je pamerniji od Njemca i nekog drugog. Ja o tome pricam.
Jel mi stranac odredio da zavrsim fakultet od 5 godina,i da starim na birou...da komsija , koji je 7 godina mladji , kupi u Travniku diplomu i zaposli se bez dana na birou?
Jel mi stranac kriv sto se tenderi namjestaju ?
![]()
![]()
Ima veze.biglebovski wrote: ↑27/07/2020 14:12Kakve veze google ima sa ovim, ja nigdje google nisam spomenuo? Google me ne tjera da platim 215.00 BAM da bih mogao putovati u drugu državu, google mi ne preporučuje svakodnevno da nosim kesu na glavi i izbjegavam svoju ženu. Google mi ne govori da je odlazak u granap pitanje života i smrti....dzipalo wrote: ↑27/07/2020 13:55BadBoy wrote: ↑27/07/2020 13:38
Isto tako, druže, u duhu borbe za tvoja ljudska prava na slobodu i privatnost, odmah obriši sve profile na društvenim mrežama, accounte na Klixu i drugim stranicama, isključi internet.
Mi smo krivi!laik1981 wrote: ↑27/07/2020 15:14
A ko je po tebi kriv? Kriv je sistem cije su temelje stranci udarili. Stanci jedino mogu ispraviti ono sto su zasrali. Mozemo mozda i mi, ali jednom zestokom revolucijom koja se nece desiti u dogledno vrijeme.
Neka svako o sebi brigu vodi. To je najpametnije. Najlakse je generalizovati i prebacivati na neku kolektivnu odgovornost..
Odosmo u off. Izvinjavam se..
skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:56Bosnjo se pravi pametan i tvrdi da je korona laz i ponasa se nonsalantno. Zato jer je pamerniji od Njemca i nekog drugog. Ja o tome pricam.

Sad ja uzmem tu istu sliku, napisem gore , USA ili Sarajevo...AmirBaa wrote: ↑27/07/2020 15:26skafiskafsnjak wrote: ↑27/07/2020 14:56Bosnjo se pravi pametan i tvrdi da je korona laz i ponasa se nonsalantno. Zato jer je pamerniji od Njemca i nekog drugog. Ja o tome pricam.
![]()
ovaj video ne promovise nikakvo zlostavljanje djece...ovo je video koji govori da je sva ova furtutma oko korone unaprijed smisljena i sad se provodi...znači potrebna nam je revolucija ili ce nas pobit sve