2020:1 Dolar=6.8 Turskih lira
To sultane otvaraj dzamije i hajcaj narod na rat
Što bi se ljutio? Pa, rusi su većinski vlasnici Bosnalijeka.
Tako. Nije Vučko glup poput onog međeda Dodicka kojem je bitnije da mu je glava u ruskom šupku nego to što mu kod prijatelja Tomaševića radnici rade za 100 Eura u kešu i 100 Eura u bonovima koje moraju potrošiti, naravno u Tomu
Odakle ja znam , jesi ridj i imas pjege po licu...sa crnom kosom ?oaza85 wrote: ↑27/07/2020 09:25Vidis, zanimljivo.exliberal-ex wrote: ↑26/07/2020 23:47Svi smo mi mjesani...koja god da je vojska prisla zene su nagrabusile...
Meni su dosad pitali mali milion puta jesi ti iz Libana ?....
Sto te to pitaju?
Mene to nikad nisu pitali, misle da sam Irish.
![]()
lijepi strah Gdje bi on to...exliberal-ex wrote: ↑27/07/2020 14:41Odakle ja znam , jesi ridj i imas pjege po licu...sa crnom kosom ?oaza85 wrote: ↑27/07/2020 09:25Vidis, zanimljivo.exliberal-ex wrote: ↑26/07/2020 23:47
Svi smo mi mjesani...koja god da je vojska prisla zene su nagrabusile...
Meni su dosad pitali mali milion puta jesi ti iz Libana ?....
Sto te to pitaju?
Mene to nikad nisu pitali, misle da sam Irish.
![]()
Je da sam radio iz zajebancije DNA maping, da vidim gdje najvise ima ljudi sa slicnim genima.
Mimo Bosne najvise je u Njemackoj pored Minhena i Italija, Toskana regija....zato sam i ozenio Italijanku nije krv voda...pored ova tri malo ima u Srbiji, malo u Hrvatskoj i Ukrajini ali u sustini 90 % iz ova tri regiona.
Zanimljivo jel tako?... mozda zbog mjesavine tih gena izgledam ko da sam iz Libana ( samo da pojasnim ljudi iz Libana su dosta visoki , sa maslinastom kozom i svijetlijom kosom, ne crnom)
Ili ti pokusavas da na hinjski nacin provuces neko rasisticko/nacionalisticko sranje da su srbi turci porijekolom jer su sve srpkinje turci poj*** ?
Nemoj mi na Toma, sve sto je trebalo kada je pravio objekte u Sarajevu i Bijeljini, kupio je od mene i sve mi, uredno, platio.
Navikli smo, kroz historijudetroit-mercy wrote: ↑27/07/2020 16:30Mi dobijemo tvrdu mocputem ekonomije
.
Tačnije iz Tešnjasalik79 wrote: ↑27/07/2020 16:33Nemoj mi na Toma, sve sto je trebalo kada je pravio objekte u Sarajevu i Bijeljini, kupio je od mene i sve mi, uredno, platio.
A i radove mu je izvodila firma iz pederacije.![]()
Mislis na a-betonsku konstrukciju? Nekako sam skroz smetnuo s uma da je to bio Inzinjering1...Ja sam mislio na firmu koja je vrsila montazu termo panela (fasade i krova). Dakle, vec dvije firme iz pederacije, a sve Tom ne valja
Da, pitao ja radnike, kažu firma iz Tešanja. Čak su i zgradu vlade RS-a u Lukavici radile firme iz Federacije kao kooperanti, a namještaj je bio iz Tr, kao i za zgradu vlade u BL
A ko ce putovati, osim onog Padjena, par stotina penzica?