Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ok za PCR test, ali ovi dodatni uslovi su isključivo RH. Uplaćen smještaj može, druge stvari ne mogu. Mene su odbili.
recimo slovenija i austrija te neće pustiti ni s uplaćenim boravkom i pcr testom... tako da nije samo Hrvatska, ima i gorih po tome pitanju.
Znam da ima i gorih, ali replika je bila da Hrvatska sama određuje ko može, a ko ne, isključivo na osnovu ekonomskih kriterija (turizam).
Kad već spominješ Austriju, dosta naše djece treba u avgustu na prijemne ispite tamo, a po trenutnim pravilima teško da mogu.
velim sve je to u 5 deka, naravno da hrvatska može dozvoliti slobodno da idu bih građani ali dobit će ona zato dodatne mjere i zabrane od ovih. A sto se tiče ovo za školu, prijemne itd, mislim da i to spada u iznimke i da će se moći uz test.
Ako ništa za razliku od drugih ambasada u Bih, Austrija je na stranicu opširno stavila dokument s pojašnjenjem tko što može i ne može iz bih.
recimo slovenija i austrija te neće pustiti ni s uplaćenim boravkom i pcr testom... tako da nije samo Hrvatska, ima i gorih po tome pitanju.
Znam da ima i gorih, ali replika je bila da Hrvatska sama određuje ko može, a ko ne, isključivo na osnovu ekonomskih kriterija (turizam).
Kad već spominješ Austriju, dosta naše djece treba u avgustu na prijemne ispite tamo, a po trenutnim pravilima teško da mogu.
velim sve je to u 5 deka, naravno da hrvatska može dozvoliti slobodno da idu bih građani ali dobit će ona zato dodatne mjere i zabrane od ovih. A sto se tiče ovo za školu, prijemne itd, mislim da i to spada u iznimke i da će se moći uz test.
Ako ništa za razliku od drugih ambasada u Bih, Austrija je na stranicu opširno stavila dokument s pojašnjenjem tko što može i ne može iz bih.
skup mladeži neki..nije bilo ni za očekivati da će tu pustiti, u skupove. U skupove, svadbe itd.. ne bi smio nitko tko prelazi granicu. još mladi.
Ako si pratio vidio si kako je bilo za mature, posebno se moralo i pod maskama itd.
zlo zlo wrote: ↑26/07/2020 18:20
skup mladeži neki..nije bilo ni za očekivati da će tu pustiti, u skupove. U skupove, svadbe itd.. ne bi smio nitko tko prelazi granicu. još mladi.
Ako si pratio vidio si kako je bilo za mature, posebno se moralo i pod maskama itd.
Serija seminara za učenike i studente, kojima je to budući poziv, sa akademskim profesorima, sa preko 50 godina tradicije. Ali nek' Meho iz Priluka može močit' guzicu u plićaku u Drveniku...
BrziGonzales wrote: ↑26/07/2020 14:56
Činjenica je da se iz BiH bez ograničenja može samo u tri države: Srbiju, Albaniju i Tursku. Nemamo direktan let za Tiranu da se to iskoristi. Kako nam broj oboljelih svaki dan raste, do daljnjeg neće biti promjena.
Ne mora 'tica do Tirane, moze kroz CG u tranzitu bez problema.
Kome je do mora, bujrum.
zlo zlo wrote: ↑26/07/2020 18:20
Serija seminara za učenike i studente, kojima je to budući poziv, sa akademskim profesorima, sa preko 50 godina tradicije. Ali nek' Meho iz Priluka može močit' guzicu u plićaku u Drveniku...
Meho se neće družit s drugom djecom na nekom skupu, pa pisalo je u fino u uvjetima ulaska kad izbacili ovo zadnji put, to vrijedi i zna nas Hr državljane koji dolazimo iz Bih. Znači recimo ja da mi se brat ženi, ja ne bi mogla na svadbu, morala bi 2tj. prije ući u Hr.
"Treba dosljedno izbjegavati grupiranja i okupljanja.
Tijekom poslovnih sastanaka treba susretati što manji broj osoba, osigurati fizički razmak od 1,5 metra uz dostupnost dezinfekcijskih sredstava te izbjegavati nepotrebne sastanke. "
A ja 'ko zapeta puška cekam naznake da otvore i krenem u subotu 01.08. od kada imam rezervaciju.. Neće mogne, definitivno Šta je, tu je.. preostaje javiti gazdi (koji je pošteno čuvao termin do sada bez akontacije) da "last minute" pronađe i smjesti kakvog Talijana, Njemca, Poljaka... Hvala "njihovima", hvala "našima", "hvala EU" i hvala raznoraznim tvorevinama i vladama, tajnim društvima.. Nije propast svijeta, ali da se zahvalim svima kompletno. Za sebe imam plan B.
Je li išao neko skoro slučajno cestom Stolac - Neum? Ali znači cijelom trasom (kompletno od Stoca do Neuma) uključujići i staru cestu prije uključenja na novi dio puta? Kakva je ta cesta, ima li kritičnih dijelova, makadama zbog radova i slicno ?
Entropio wrote: ↑
@Connaisseur Karlin Evo jedna uzivo. Vidis li ova splovila? Jedno je moje.
Ili je do interneta u Turskoj, pa ne ucitava cijelu fotografiju, ili ja ne vidim nikakva spolovila na slici. Vidim dio plaze, more i tri camca u njemu.
Ili je do interneta u Turskoj, pa ne ucitava cijelu fotografiju, ili ja ne vidim nikakva spolovila na slici. Vidim dio plaze, more i tri camca u njemu.
mobitel mu nema dovoljno megapixela da uhvati tako male predmete
Nije ni spominjao spOlovila, nego splovila (to ti je nešto kao spoštovani). Imaju 3 (s)plovila na slici.
A ja 'ko zapeta puška cekam naznake da otvore i krenem u subotu 01.08. od kada imam rezervaciju.. Neće mogne, definitivno Šta je, tu je.. preostaje javiti gazdi (koji je pošteno čuvao termin do sada bez akontacije) da "last minute" pronađe i smjesti kakvog Talijana, Njemca, Poljaka... Hvala "njihovima", hvala "našima", "hvala EU" i hvala raznoraznim tvorevinama i vladama, tajnim društvima.. Nije propast svijeta, ali da se zahvalim svima kompletno. Za sebe imam plan B.
Pa nije mrtva glava jarane, sto dramis.
+ kakve naznake bi bile moguće?..broj zaraženih je puno veći po danu nego kad donesene te mjere, ama baš nikakve osnove nije bilo za nadat se..tj. nadat se većim restrikcijama samo.
Za ukidanje mjera po Eu računici... da se dobi ono manje od 16/100 000 u 14 dana, treba dnevno biti manje od 37 zaraženih u Bih.